.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26
    Супер фен Аватара на maksimal
    Град
    В къщи...

Нормално ли е ?

Значи на 14 съм.Тренирам.. И обиколката на ръката ми ( бицепса и трицепса ест ) е 29 - 31 см.. Норманлно ли е или е малк0??
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

Мега фен Аватара на ZipFail
    Аз на 14 едва ли и 25 съм имал...ама си зависи и от височината

Град
    В къщи...
    Цитирай Първоначално написано от ZipFail
    Аз на 14 едва ли и 25 съм имал...ама си зависи и от височината
    175-77см
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

Супер фен Аватара на CoNviCt
    Град
    Over the law
    кажи си килограмите бе льо..
    ако си повече от 55 е нормално,ако си повече от 60-65 е слаба работа..

Град
    В къщи...
    Цитирай Първоначално написано от CoNviCt

ТИ БАВНО РАЗВИВАЩ ЛИ СИ ? Я СЕ ВГЛЕДАЙ В КОМЕНТАРА МИ ПО ГОРЕ!
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

Град
    Over the law
    Цитирай Първоначално написано от maksimal
    Цитирай Първоначално написано от CoNviCt

ТИ БАВНО РАЗВИВАЩ ЛИ СИ ? Я СЕ ВГЛЕДАЙ В КОМЕНТАРА МИ ПО ГОРЕ!
    а?

Град
    В къщи...
    Ем височина 177см. и тегло 57кг
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

Град
    Over the law
    eми нормално е,много зависи..

Мега фен Аватара на ZipFail
    Доста си е да ти кажа, аз ходя с един приятел на фитнес той 175 см. и 70 кг има 34 см. ръка..

Град
    Over the law
    е то един приятел има 38 ръка само от сланина

Нормално малко е. На тези килограми и височина не може да е много повече.

Супер фен Аватара на WrongLife
    Цитирай Първоначално написано от Myrth
    Нормално малко е. На тези килограми и височина не може да е много повече.
    Според мен е малко, но това е мое мнение

Re: Нормално ли е ?

Цитирай Първоначално написано от maksimal
    Значи на 14 съм.Тренирам.. И обиколката на ръката ми ( бицепса и трицепса ест ) е 29 - 31 см.. Норманлно ли е или е малк0??
    хахаха лапе пускаш шибани теми много голям разбирач си на фитнес на тема хранене бе ХАХАХахаха 14 год лапе с рака 29 си ти и нищо повече така ще си останеш до гроба !!!!!

Повече от фен Аватара на kantonecApetur4
    начи и аз сам на 14 висок сам 183 и тежа 93 кила а ръката ми е 37 (почти чист мускул)

Цитирай Първоначално написано от kantonecApetur4
    начи и аз сам на 14 висок сам 183 и тежа 93 кила а ръката ми е 37 (почти чист мускул)

има разлика между чиста мускулна маса и почти чиста мускулна маса ........

Почти всичките сте супер смешни, стига сте се "зобали" във форума - като сте такива разбирачи и културяги айде марш във фитнеса... или си правите серийки вкъщи с тенджерата.
    На 14-15 години, комплексирали се, тръгнали да се правят на разбирачи...
    Във форума има 1-2 човека, които наистина да разбират от хранене и режими - вие прочетете 2 мнения и айде професори.
    Нали сте много "големи", к'во напълнихте форума с детски простотии.

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Цитирай Първоначално написано от SemperFidelis
    Почти всичките сте супер смешни, стига сте се "зобали" във форума - като сте такива разбирачи и културяги айде марш във фитнеса... или си правите серийки вкъщи с тенджерата.
    Във форума има 1-2 човека, които наистина да разбират от хранене и режими - вие прочетете 2 мнения и айде професори.
    +1
    другото което е най-важното е гена,като бях на 14-15 години бях слабичък със сигурно 21...25-6 ръка ... каот станах на 17 - 18 започнах фитнес и ръката ми стана 36 , 37 без разни добавки,медикаменти...всичк о е до ген .... можеш да блъскаш и да зобиш като животно и да не ти се лепи ... отиди до личната лекарка ако се притесняваш или на диетолог да ти направи режим за покачване на килограми или просто си ходи на фитнес да подържаш тялото .... запомни че мускули се правят с много пот в залата и мноого воля и търпение ако бързаш за някаде взимай иглите и хормон на растежа и си готов за 2 месеца !
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

абе палячо ти си некфо тапо лапе не сам на 14 , 15 години май ти си на толко те еба в скапаняка ........ говориш детски истории ае марш в кенефа да го чистиш ще еба в помяра скапан сигурно си някое хейтарче което 1 ден не е стапвало в зала и спори ае марш бе грозния ........

Цитирай Първоначално написано от Valento
    +1
    другото което е най-важното е гена,като бях на 14-15 години бях слабичък със сигурно 21...25-6 ръка ... каот станах на 17 - 18 започнах фитнес и ръката ми стана 36 , 37 без разни добавки,медикаменти...всичк о е до ген .... можеш да блъскаш и да зобиш като животно и да не ти се лепи ... отиди до личната лекарка ако се притесняваш или на диетолог да ти направи режим за покачване на килограми или просто си ходи на фитнес да подържаш тялото .... запомни че мускули се правят с много пот в залата и мноого воля и търпение ако бързаш за някаде взимай иглите и хормон на растежа и си готов за 2 месеца !

гена ти не е най важното примерно ако качваш бавно ще увеличиш дневните хранения не 3 пати на ден а поне 8 пати на ден тогава вече гена не важи разбирасе с добри тренировки и добро хранене ше си покачиш мускулна маса и добро вастановяване .........

Цитирай Първоначално написано от lelele4

абе палячо ти си некфо тапо лапе не сам на 14 , 15 години май ти си на толко те е** в скапаняка ........
    Може би си прав, на по-малко си явно... аз съм на 17... вместо да го избиваш на интернет хулиганство посещавай малко часовете по български в училище.

Цитирай Първоначално написано от lelele4

абе палячо ти си некфо тапо лапе не сам на 14 , 15 години май ти си на толко те е** в скапаняка ........
    Може би си прав, на по-малко си явно... аз съм на 17... вместо да го избиваш на интернет хулиганство посещавай малко часовете по български в училище.

ей келеш по цял ден си на компа бе само рефрешваш страницат на тоя форум и спамиш ...... аз не пиша презентация пиша на лешници като тебе такаче не ме учи .... ти влизай в часовете по балгарски в училище ако още не си в детската градина ........ можеби си прав ти не си на 17 а на 7 бе паляк аз сам на 17 ти си на по малко и от 7 келеш скапан като не разбираш не се обаждай ако те хвана щи счупа ребрата кфо кебичиш по цял ден на компа в вас бе 10 годишно лапе насрано .......

Гена не решава нищо.
    Всичко зависи само от теб,никой друг просто ти...

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Цитирай Първоначално написано от fr33runner
    Гена не решава нищо.
    Имаше едно момче в залата в която ходя,на 25 години,взимаше протеин,амино и глутамин....от него знам че когато е започнал да тренира ръката му е била 32..слаб и висок е ... след 2 години и 6 месеца (така знам от него) приемане на тези вешества ръката му е станала 36.5 ... ходил е на лекар и са му казали да спре да приема тези добавки защото оргаизма му не приема и не развива вещесвата от тях... "не зависи от гена"
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

ХАХАХА това е колосална глупост. Ако организмът му не приемаше тези вещества, протеин, глутамин и амино, той изобщо нямаше да е жив сега. Ако лекар му го е казал това, значи не е никакъв лекар. Кажи ми как ще оцелее един жив организъм, ако метаболизмът му не е способен да осъществява обмяна на амино и протеин??

Мега фен Аватара на Chacho
    Понякога не се усвояват, поради ниски нива на определени ензими и хормони (и други, по-специфични усложнения).
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си