В коя част на форума влизате най често?Аз лично най много посещавам: Здравни проблеми и болести | Козметика и диети | и | Спорт и здраве.. А вие?
![]()
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
Тук , Лично творчество , Кофата .
Чат пат и в Музика и филми.
Фън, Секс, Любов, Спорт и чат пат Кофата..
[b][color=black]Espa
аз съм навсякъдеама в повечето само чета
![]()
--Лудите, лудите - те да са живи!
Първоначално написано от KpucmuHa
тука най-често..сега почнах музика и ТВ и по-специално фен темата на Бийбър,козметика и диети,Всичко тийн накуп,информационни технологии-като ми трябва помощ![]()
My heart's a stereo it beats for you so listen close
S.W.A.G
fresheer than a muthafucka' . .
Francisco Lachowski's wife .. <3
Любов
Секс
Училище и приятели
Фън,фън и пак фън...
Информационни технологии
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
Първоначално написано от Nakadah
"Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."
У дома, Училище и приятели, Любов, Всичко тийн накуп и не на последно място КОФАТА![]()
Sick of crying, tired of trying, yeah, I'm smiling, but inside, I'm dying..
Попринцип, вече не посещавам форума често, защото имам много други неща на главата, но когато го правя обитавам дълбините на "Фън", "Любов" и "Лично творчество".
Аз най-вече информационни технологии , но вече започнах и 'любов' 'секс' и 'КОФАТА' рлзз..![]()
![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Тук, Всичко тийн, Др. Тийн, Козметика и Диети и Любов![]()
wake up.
it's a new day.
Тук, Козметика и Диети, У-ще и приятели, Музика и ТВ най-вече. Иначе и в останалите също влизам.
The Devil Fucks like God makes Love.
Любов,Кофата,ВТН и малко Музика и ТВ,понякога Козметика и диети...и тук.
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Преди влизах навсякъде,обаче нещо ми писна.
Най-много Музика и ТВ.Други - Козметика и диети,Удома,Всичко тийн накуб(там главно чета бисерите,на разни си форумни "звезди" които си мислят,че знаят многоСилно ви го препоръчвам ако искате да се хилите).Във фъна преди влизах по-чесно обаче сега има много нови потребители които ме плашат
![]()
Философия и религия,Политиката - там често само чета.Рядко пиша главно за 2012![]()
Похвали,критика и ала бала там квото беше.И Новини.
Май пак влизам във почти всички раздели![]()
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
единствено и само фъна![]()
Icecream/I scream, you scream, we all scream for icecream!(sun)
Модата се купува, стилът се притежава!