- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Имам нужда от мнения за първия ми път.
Na 15 godini sam,po4ti na 16 i si imam priqtel ot 2 god i 4 mesecatoi e na po4ti 19 i se obi4ame naistina mnogo i mu imam ogromno doverie...za prav pat pravihme sex na denq v koito pravihme 2god
vsi4ko mina mnogo hubavo i sam stra6no 6tastliva 4e parviq mi pat be6e s nego
po4ustvah se gotova i se o6te se 4uvstvam taka,no imahme edin incident sas skasan prezervativ..vsi4ko se opravi,no nqkak si pritesnenieto be6e ogromno za6toto vse pat mi se slu4va6e za parvi pat..(vinagi izpolzvame prezervativ) ta vaprosa mi e dali spored vas moje da sam izbarzala s re6enieto si da napravq sex?toi nikoga ne me e pritiskal,no az go pojelah i vse o6te go iskam..prosto iskam da 4uq nqkoi mneniq
:P blagodarq predvaritelno
![]()
2 год щом сте били, какво въобще питаш?
. . Миличка, браво вас .!Много се радвам на такива двойки, които първо са се научили да се обичат без секс и когато да са готови, са го направили! Аз съм на твоите години и аз си имам сериозен приятел, само, че от година и половина, но не водим полов живот . . Не си направила грешка, продължавайте все така да се обичате и използвайте ВИНАГИ презерватив
. . Късмет !
![]()
.. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]
Това е егоизъм!Първоначално написано от pussucetka
Връзка без секс ...година и половина!?!?!?
Браво, да.. но Вие сте луди!
Е защо да е егоизъм по-хубаво ли ще е да се изчукат на 1 месец и да си омръзнат супер бързо .. според теб връзката само със секс ли се крепи ... супер тъпо мислиш .. нищ лично : )
Какъв егоизъм бе малееПървоначално написано от prostouser
.. ? Ние се обичаме, за разлика от други двойки, за нас секса не е най-важното в една връзка, не бързаме за никъде, когато тогава .. наистинаа супер тъпо мислишш ..
![]()
Ако си омръзнат след секса , то не е трябвало изобщо да се събират.Първоначално написано от Slynchiicee
Сексът сваля много прегради,бариери в отношенията на двойките.Това им помага да достигнат до много затънтени кътчета на тяхното съзнание.
Е, не във всички случаи.
По темата : щом не са поискали да правят секс по-рано - проблемът е никакъв. Много хубаво ^
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
mersi za mneniqta vi..radvam se 4e taka mislitei btw i spored men e po hubavo edna dvoika da opita ot vsi4ko, t.e. da ima momenti,v koito vrazkata da e leko po detska i postopenno da se dostiga do serioznite etapi,kakavto e sexa...ina4e ako go bqhme napravili na parviq mesec kakvo raznoobrazie 6te6e da ima vav vrazkata
![]()
![]()
Извинявай ама и аз мисля че е по добре да се опознаете за да правите секс.Не съм някакъв от "Старото време" ама не смятам че веднага трябва да се почва с товаПървоначално написано от prostouser
когато са се запознали и са влюбили тя е била на 13 и слятам че е хубаво че е изчакала малко
![]()
Ми много ясно че е хубаво да се изчака. бе ти кво доверие можеш да имаш на човек дето сте от 1-2 месеца заедно ?? Много хубаво прави момичето че си чака удобния момент Бравоо !!![]()
Първоначално написано от Slynchiicee
. . Благодаря ти, много си мила . .
![]()
Държа си на мнението : )) и все пак постъпваш най-добре .. : )) Много любов ви желая : )Първоначално написано от pussucetka
![]()
![]()
Благодаря!. . Всичко най-добро и на теб ти желая . .
![]()
Аз пък си мисля, че не е задължително да чакаш 2 години, но също съм против това да се наебете на първата среща, ако мислиш да продължаваш за напред с този човек... Иначе секса за една нощ не е лош...![]()
![]()
![]()
It's too late...
emi ne sam probvala,za6toto sam bila s edno mom4e do sega..vse pak za parvi pat kogato se pravi sex,edva li 6te izbera sex za edna no6ta i spored men ne e nujno da se 4aka 2god ,no pri men se polu4i taka 4e tragnahme dokato bqh na 13 i se 4uvstvah tvarde malka i daje ne sam si i mislila za sex..ako bqhme tragnali na sega6nata mi vazrast po rano 6tqh da go napravq,no sas sigurnost 6tqh da si iz4akam nujnoto vreme za da imam doverie na tova mom4e
![]()
![]()
Най-важно е ДОВЕРИЕТО !!Първоначално написано от rymityy
![]()
Защо задаваш такъв тъп въпрос след като вече си правила секс?Не можеш да върнеш времето назад,само можеш да се радваш или да съжаляваш за стореното.