- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Youtube-проблем
Защо не ми се показват картинките на клиповете ???
П.П. Firefox 3.6.2
![]()
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
нета ти и слаб и не ги отваря всички...
Не ти е от интернета , ами просто си смени тая мозила със opera.И при мене преди ми правеше така мозилата.Иначе си спомням че си го бях оправил този проблем ама не помна как някаде в настройките беше.Но пак ти препоръчвам служи си OPERA.
Не е от нета.Тийн-а ми зарежда за 1 секунда ,уoutube-a също...
Opera-та е жалка и не ме кефи самата програма като софуер...
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
Пробва ли да поизчистиш малко временните файлове от браузера, кеша, историята и т.н.Първоначално написано от MaGuSs
![]()
Не ,не съм се пробвал нищо.
Сам реших проблема си
и за тез със същия проблем заповядайте...
Десен бутон на фона и...
Медиа и се махат тикчетата...
Претърсване всяко изображение ,ако има тикче го махате... (това изображение изобразява мястото на дадено от хоста на youtube .Иначе като направих снимка преди да махна тикчетата мястото където трябва да са снимките нямаше нищо.Само рамка и отдолу фона на сайта ...)
>>>
Надявам се и да съм помогнал на някои хорца ...
П.П.За да няма после спамерски въпроси извън темата ,че ако сте забелязали снимките ми се долепят до границата на форума .Преправям ги с fotoshop на ширина 743px![]()