- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Токчета или кецове !
eми те не приличат на нищо,затова не ги харесвашПървоначално написано от nIkEnCeTy_bE
![]()
![]()
нямаме униформи
не понасям обувки с токчета и не разбирам как може другите да ги носят, като после само се оплакват от тях
предпочитам нормални маратонки
за даскало дънки и тениска
--Лудите, лудите - те да са живи!
CoNviCt най вероятно![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Кат стана сутрин обличам първото което видя ..
някой суитчър некви дънки
и кецове
токчета нямам и не нося ..
На акъл като не сте, с кво от мен сте по - големи???!!
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Имаме униформи, ама никой не ни кара да ги носим, така че...
На даскало ходя, както си ходя по принцип... по-скоро спортно.
Кецове, естествено !!![]()
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
The same... \Първоначално написано от ecstazy
/
Някакси не мога да се възприема с токчета...![]()
+1. В моя клас аз съм една от най-високите(170 см) от момичетата (имаме само 4 момчета от общо 26 човекаПървоначално написано от awesomesheepy
) и като мина покрай някоя нисичка, когато съм с токчета, ми се струва, че съм в страната на лилипутите
.
и ние имаме униформи, но засега е задължителна само ризата, ама аз си я нося с вратовръзката, щото така ми харесва повече. Иначе отгоре като си сложа един суичър и обувам едни дънки и кецове-не от тези широките и става супер. Сега обаче като се стопли малко и като кажат, чеи полите са задължителни и ще си я нося-като я направя по-къса не етолкова зле![]()
There is a princess in every girl
ами аз предпочитам кецовете щото са по-удобни,за училище се обличам по-спортно ми няма униформи в нашето училище,но не е лошо дори и да имаме
![]()
Аз си ходя с кецове ^^ Униформи ще ни слагат догодина, дано да са хубави :\
Първоначално написано от ILuvMyTeddy
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
Нашето училище си имаме униформички...Цялостни.Сега като съм подносила лятната униформа ( къси гащета ),обувам маратонки.Когато съм с униформения зимен панталон, нося подобие на кецове... Когато съм с мой черен панталон, нося токчета или маратонки.Зимата нося токчета или кецове... От скоро се отказах от " кец-културата ", защото не смятам за елегантно кец тип " кану "... Липсва грациозността и елегантността на женския крак...Въпреки това на някои момичета много им отива![]()
![]()
За училище се обличам спортно- кецове, дънки и тениска. Токчета нося само в свободното си време.
кецове никогаа вечеее ...
токчета и пантовкии![]()
имаме униформа и е много зле .. тениска , която прозира (бежава) и червено сакоо![]()
You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....
Ами нямаме униформи,но се обличам нормално.Понякога е нещо малко по-така,но не кой-знае колко често.Иначе спортно или спортно елегантно.
Обличам се най-често спортно.. или спортно елегантно.Естествено предпочитам кецове и такива нося.Нямаме униформи.. но май смятат да въведат.
![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Кецове,не смятам,че за моята възраст са подходящи токчета ;дд
It`s like an angel came by,
and took me to heaven,
cuz when i stare in your eyes
it couldn`t be better ...
Ние нямаме униформи. А аз предпочитам токчета - някак си фигурата ми се променя и издължава, по-красиво стои. Иначе имам и 2 чифта кецове (едни високи и едни сладки гуменки), които нося, когато съм в настроение, излизам някъде по-спортно или имам физическо, за да не си нося втори чифт обувки. Не съм почитател на широки тениски и смъкнати дънки. Слагам кецовете с тесни дънки, нормално тънко пуловерче, тънък шал и бижута. Става някаква смеска небрежно-елегантно. Добре се получава.
Кецове... Токчетата повечето са ми грозни, а и има риск да си счупя краката с тях, понеже много лесно се спъвам и падам /иихх, как приличам на Бела от Здрачаа ;д/.
Най - неудобните обувки, с които съм ходила и ходя на даскало, са на платформа, черни, със доста странна форма... Предницата им ми сплесква пръстите, страшно тясна е... ноо ми харесват, седят елегантно, когато реша да съм елегантна.
Иначе, имам кубинки, при това работни, с метално бомбе и с тях много се обичаме.Когато случайно си пъхна крака под краката на стола, не се разкрещявам от болка, а само стола ми се килва и се подпира на метала... Удобно е.
Имам и кецове, ии забутани маратонки.
За даскало се обличам импулсивно, според настроението си.Понякога привличам доста озадачени погледи, друг път се сливам с тълпата.Обичам да проявавам въображение, когато имам муза.Старая се да не се влиая от моди.
обличам се спортнно!И почти винаги съм с кецове когато не съм с кецове съм с ботуши ама то през зимата няма как да нося кецове![]()
Асии <3 , Наннсии <3
Прилепнала блуза(често АдидЪс), дънки, и кецове (пак АдидЪс
) . Еми това е лично моята униформа, но разбрах че от догодина ще имаме униформи и това е кофти!
![]()
![]()
Нещата, които не ме убиват ме правят по-силен! \/
Deep Purple