- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Токчета или кецове !
Кецове !!
Униформи ~ Догодина ..
Спортно ..
go on and try to tear me down, i will be rising from the ground, like a skyscraper...
Ами на мен и двете ми харесват,но по-често ходя с кецове.А иначе униформи ще имаме-от май месец само ризи,от септември-цяла.
кецове разбира се ..униформи все още нямаме..
![]()
Предпочитам токчета, защото не обичам кецове.
Иначе се обличам спортно-елегантно, повече към елегантно, но зависи от мерака ми.
Униформа няма, ама май ще има.![]()
аз си се обличам спортно и определено предпочитам кецоветеотносно униформите - нямаме
![]()
hc sex,hc drugs,hc noiz
that'z my fuckin choice!
hardcore is my way of life,
hardcore till the day I die!
ходя и с кецове и с токчета завииси .. по принцип предпочитам токчетата ,но за училище някак си по удобно си ми е с кецове![]()
Емми ние имаме униформи, които странно , но ми харесат ;д
Иначе в последната една година ходя само с токчета, колкото по -високи са , толкова по-удобно ми е ;д
Кецкии дънки // униформи няма такива работи
![]()
Живей за удоволствието защото си направен от него.
бургадидасПървоначално написано от hugeZ
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Аз най-често съм с маратонки.. но не кецове!! Ходя и с пантофки понякога..
п.п. Тъпо ли ш е ако нося токчета,при положение че съм 170см висока?![]()
Не. Ако ти прилягат, ходи си с токчетаПървоначално написано от b3b3t0y
.
имаш идеалната височина. аз съм с един сантиметър повече от тебе но си нося без проблемПървоначално написано от b3b3t0y
![]()
Нося кецове и от тези широките, и от тези другите(сещате се).
Униформи нямаме, обличам се спортно - елегантно, но повече към спортно.
С всякакви обувки ходя на училище .
Униформи нямаме .
Обличам се спортно-елегантно .
Може ли тези, които имат униформи да ги опишат с две-три думи![]()
не нося токчета все още,защото просто не ми се връзва със стила на обличане,ама и т'ва ще стане..все някога ще сложа
иначе най-много нося маратонки,най-удобни са ми
оттам нататък пантофките също стават през пролетта
и кецове имам,обаче не от тия огромните,ами ъ..от плат такива ;д като конвърските
униформа имаме.
Ми ние нямаме униформи, директорът не иска, в целия град две училища нямаме униформи![]()
Иначе каквато и обувка да обуя, винаги е нискаИ сега за предстоящия бал ще видя голям зор ...
Обличам се спортно
![]()
Само кецове!![]()
Между светофарени спомени лутам се и в тетрадки с увехнали цветя намирам себе си..
Имаме униформи и ходя с обувки обаче много не ми пука е барам с кецове по-удобно ми е![]()
![]()
![]()
OpredeLeno ttokcHetta . Kecowette wuobsHtte ne mii xapecwatt . InacHe ce obLiicHam cporttno -- eLeganttno ,, a yyniifopmii nqmame .
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
За щастие нямаме униформи в даскало.
Аз си щъкам с кецове или маратонки, токчета
ще сложа сигурно чааак на бала.![]()
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
Само кецове! Аз съм предостатъчно висока, остана и токове да сложа и съвсем.Искат да ни въвеждат униформи, в старото даскало имахме, не бяха лоши, ама тези сега ще са ужасни.
![]()
Иначе и аз спортно се обличам, най- често дънки, кецове и няква блузи и суитчър, ако е студено и яке и съм готова.![]()