- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Токчета или кецове !
токчета![]()
![]()
Tom Novy ft. Lima - Take It
![]()
![]()
Истинското богатство за човека е доброто, което е сторил за света.
Нося и кецове и високи обувки. Не мисля, че едното задължително трябва да изключва другото. И си се обличам както ми харесва не мога да кажа дали е спортно или спортно-елегантно и т.н.![]()
' - And what happened?
- Life. '
Пфффф.. кецове, естествено. Макар че ходя с маратонки, според темата - кецове.![]()
I'm inlove with a criminal...
Нося и двете, но за мен токчетата са по-удобни.![]()
ами спортно и предпочитам кецки :P
emi tokcheta i sportno-elegantno poprincip , no ako nqkoq ot g-jite isterqsa che sam na tokcheta slagam edni mnogo qki srebarni maratonki i tva e:P
Кецове много ясно.. не че някога съм имал токчета![]()
Имаме униформи, ама в тях се чувствам като Банани с Пижами, плюс тва 12ти клас съм, не ни задължават да ги мъкнем![]()
Свлечени дънки и суичър е стила, братле![]()
Спортно. Дънки,кецове или маратонки и някъв суечер.Токчета не съм носила никога,но пробвах в нас обувките на мама и ходих кат пр**бана жаба![]()
Ами в нащо даскало имаме униформи... частични, но все пак
Попринцип с кецове, но понякога слагам и токчета
А в даскало попринцип съм със дънки, кецове, тениска и суичър ако е студено .. аа и ризата от ониформата
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
К`ви точкета е копеле![]()
Да живеят кецовете!
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
униформи имаме
но иначе си ходя с кецки,токчета нямам,а и не са ми удобни![]()
МОМИЧЕ!
живееш в Дания, леле колко ти завиждам!Първоначално написано от plamsityy
![]()
кецове (спортно)
Токчета![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/MishaBabyy
SheIsAgressive![]()
A sseга bbeз tteb гlledaй kakk tancywaм...bbeз tteb kakk sse zabbawляwaм (music)
имам и маратонки и токчета .. нося това което ми скимне .. униформи имаме,до сега бяха задължителни но от май месец това вече отпадна..
Много обичам токчета,но не нося,защото ставам много висока и си е трудоемко да се ходи с тях понякога.![]()
Ходя си с кецки,обличам си се спортно,понякога по-елегантно,то си е до настроение.
Нямаме униформи.![]()
Кецки, много ясно <3
Мне, нямаме униформи.Всеки се облича както си иска, общо взето..Азз най-често съм си спортна-кецове, дънки..За мен няма особено голям смисъл да дойдеш толкова наконтен на училище..Иначе аз също обичам токчетата, но не нося в училище, няма смисъл просто..
+1Първоначално написано от ecstazy
![]()
![]()
"Вие ми се смеете, защото съм различен, аз ви се смея, защото всички сте еднакви!"
естествено ,че токчета... най гнусното нещо на света е да видиш момиче с кецове и изсулени гащи ИЗРОДИ ГАДНИ!!!
Сладък ангел с непоносимо чувство за хумор
алергичен към безперспективни хора...
все още нямам униформа... обличам се предимно спортно с кецки![]()
Просто аз
В нашето даскало няма униформи, но сигурно от другата година ще въвеждат.. ужс. Иначе, аз се обличам много различно, един ден мога да дойда на токчета и с къса пола и потниче, на друг мога да съм с широките дънки с кецовете и няква тениска. Зависи, кога как искам да съм облечена.
кецове.. нямам и един чифт токчета.. не мога да ходя с т'ва чудо![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
кецовее ест
nike i puma predimno
no kato vidq sharenko vzimam go ;d
ne smqtam da se kachwam na tokcheta skoro wremee ;xx
inache si imammoi stil / zaradi kopirachite deto se vudqt seki den :@/
Подобие на кецки...
На токче едва ли ще стъпя скоро, още повече в предвид ръста ми.
Униформи имаме, но... никой не ги носи.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън