.
Отговор в тема
Страница 6 от 8 ПървиПърви ... 2345678 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 193

Hybrid View

Фен Аватара на Dessynka
    Град
    гр. Пловдив
    Токчета.

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Кецове, кецове, кецове, кецове, кецове, кецове, кецове, кецове, кецове, кецове, кецове, кецове, кецове, кецове, кецове, кецове!!!
    Всеки ден ми е екзистенциална криза.

В нашето даскало няма униформи... Кецовете.. дънките ... тениската.. анурака тва ми е облеклото... Ако някои ме хареса и така ще ме хареса според мен не е нужно да сепрая на ,,госпожица'' с токчета... дрън дрън как не !!!

Супер фен Аватара на tanch3t093
    И двете зависи според с какво съм облечена. Иначе предпочитам кецове - по-удобни са, а и имам много чифтове - big fan ;dd
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Нямаме униформи, но ест. избирам токчетата. Много по женствено и красиво седят, отколкото кецовете. Но говорим за нормални размери, особено когато сме на даскало

Голям фен Аватара на Shadowsogirl
    Защо пък само ""надутите госпожици" да носят токчета? Ох, все едно да кажа, че само некви тъпи момичета носят кецове. Това са глупости, защо преценявате хората по-високите токчета и тупираната коса?

КЕЦОВЕ разбира се ... обличам се предимно спортно и спортно-елегантно ... а в училище нямаме униформи все още

Аз на училище си ходя спортно-елегантно. Повечето случаи с пантофки или обувки. Най - често съм с тениска дънки, пантофки и нещо връхно, например късо яке с дълги ръкави, но не и суичър или някакво горнище тип "адидас"

Повече от фен Аватара на MissChocolate
    Град
    Варна
    Движа се на всичко..
    И двете са ми удобни, но повече съм с токчета.

КЕЦОВЕ! Имаме униформи, но не се носят особено... а относно кецовете... това е най-удобната обувка за нашата възраст... все пак цял живот ще ни се налага да носим токчета!

Цитирай Първоначално написано от DANNYYYYY
    КЕЦОВЕ! Имаме униформи, но не се носят особено... а относно кецовете... това е най-удобната обувка за нашата възраст... все пак цял живот ще ни се налага да носим токчета!
    Мдам... пък и ако някой иска да те пръска с вода как ще избягаш с тия токчета

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    "Танковете" Или по-точно скейтърски..
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Повече от фен Аватара на DeinStern
    Град
    City_Of_HaPpIness
    Кецовее
    In the eye oft the storm but I ain't scared
    Cause after the storm There'll be calm somewhere

old nick: lori

Повече от фен
    Град
    Велинград
    Цитирай Първоначално написано от OtkrovennoBezrazlichna
    Кат стана сутрин обличам първото което видя ..
    някой суитчър некви дънки
    и кецове
    токчета нямам и не нося ..

Токчета.. Може и да ви прозвучи странно.. ама на ниски обувки не мога да ходя.. особено ако са кецове.. такова нещо съм обувала 1 път и само ми хвърчеше от кракът.

ама на кое викате кец ?!? http://www.fashion-lifestyle.net/ima...nies_shoes.jpg. щото по принцип преди ей на тва http://i.treehugger.com/images/2007/...aylor-hemp.jpg са му казвали кецове

http://www.eshop-gorgona.com/catalog...er%20brawn.jpg <--такива кецове предпочитам,не тези на Конвърс

Повече от фен Аватара на petinkataaa
    ходя с пантофи и ниски сандали ама наааааай-често с кецове... преди няколко дена се качих за пръв път на токчета и то на бала на сестра ми и се прообух на 10-тата минута

Мега фен Аватара на ByK
    Град
    Княжество Кофата.
    нямам униформа
    винаги съм с кецове а през по топлото време сандали или обувките с ръкав..
    на токчета си позволих да ходя само зимата с едни мой боти 3-4 пъти, и на празника на училищетето пак с токчета.. просто ,не мога да се търпя във високи обувки

Цитирай Първоначално написано от wasser
    http://www.eshop-gorgona.com/catalog...er%20brawn.jpg <--такива кецове предпочитам,не тези на Конвърс
    Как ги носите тия танкове..?

Re: Токчета или кецове !

Цитирай Първоначално написано от Inkognoto
    Здравейте!
    Как се обличате за училище спортно, елегантно или спортно-елегантно? Има ли униформи във вашето училище?
    аз ходих както на мен ми е удобно.Зависимост от това какъв е случая ,ако имаш повече часове спортни игри или физическо някак не върви да ходиш с токчета (аз мразех да се преобличам в училище) ,ако имаш някакъв празник напримерно да четеш реч пред цялото училище не става с анцунг и така .
    sleda ot lubovta

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    В моето даскало няма униформи (за мое огромно щастие).Ходех и с маратонки,и с пантофки,и на токчета ... Зависи как съм решила да се обличам и така А в дните,в които имахме физическо - задължително с токчета,защото не ни караха да се преобличаме и така се оттървах от волейбола
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

кецове

P.S (postscrip) - за латиница!
    П.П (послепис) - за кирилица!

Супер фен Аватара на shakira96
    Град
    София
    Кецове Forevъr <33

Супер фен Аватара на pitfall
    Град
    Самоков/София
    за кецовете съм и с двете ръце.. единствените ми високи обувки, които имам си стоят чисто новички

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си