.
Отговор в тема
Страница 7 от 8 ПървиПърви ... 345678 ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 193
    Цитирай Първоначално написано от SheIsAggressive
    Цитирай Първоначално написано от wasser
    http://www.eshop-gorgona.com/catalog...er%20brawn.jpg <--такива кецове предпочитам,не тези на Конвърс
    Как ги носите тия танкове..?
    За мен това са най-удобните обувки,изобщо не ми приличат на ''танкове''

Много ясно - "танкове" Незнам само как викаш на кубинките
    Иначе за даскало някоя по-голяма тениска и зависимост с кой кецове съм (Или с смъкнат сив панталон или с малко по размакнати тъмни дънки)

Миналата година за първи път реших да си взема обувки с по-висок ток и много съжалявам,за което!Ноктите на палците ми станаха лилави и после паднаха само от един ден носене.. ;d Предпочитам или по-нисички обувки или кецове.. нещо спортно елегантно.Понякога ми се ще и аз да нося токчета,но просто не са за мен!Взех си тва лято сандали на висок ток ..да съм ги сложила 3,4 пъти.Тая година искам да си взема нещо,което мога да съчетая с всичко и да е най-вече УДОБНО! ))

Град
    -------------
    Кецовете RLZZZ!! Обличам се както си искам и никой не ми прави забележка, не носим униформи [все още ]
    Истинския приятел не е този, който ти изтрива сълзите, а този, който не ти дава повод да плачеш...

Супер фен Аватара на Djuff
    Кецове, разбира се.Ако зема ток да обуя ше зема се изпотрепя по софийските павета ;D.За учлище се обличам.. к'вот ми падне.Все пак отивам на даскало, няма да си обличам балната рокля 'я.

Aми и с кецове ходя - по-спортно облечена, но пък и токчета нося, зависи как съм се облякла.
    "A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)

Мега фен Аватара на December
    Такива!!

Много са удобни и красиви : )

А имам и едни няколко чифта платненки ли е кецовели ;д Не мога да ги различа Та и тях си ги нося понякога.Зависи с какво съм облечена.
    Имам и токчета и платформи,тях ги нося повече през лятото.
    О и "котешките токчета"(до 5см.) много ми харесват.Имам 2 чифта чернички с каишки и 3см. токченце.Леле колко са сладурски ;д Напомнят за 50-те години ;д Иде ти да се разтанцуваш с тях ;д
    А зимата,като не е заледено ходя с подобни

и със прилепнали дънки или клин и туника седи чудесно

Град
    in the middle of nowhere
    Кецове.

Град
    Boulevard of broken dreams
    Танкове rlz!!!

Зависи от стила и от начина на обличане .. Аз лично ще менкам:
    Кожена чанта с токчета и кецове с платняна :P
    Ne poznawam chowek ,koito me obicha

Кецове оф корс Далеч по-удобни са.
    On ne voit bien qu'avec le cœur. L'essentiel est invisible pour les yeux.

Честно казано предпочитам потури...ама имаме униформа

Цитирай Първоначално написано от Et4etoo
    Танкове rlz!!!
    определено

Супер фен Аватара на Korrnyy
    Токчета - от време на време.
    Маратонки - когато вали.
    Пантофки, чехлички - най-често
    Кецове - никога. Кефят ме, но не ми отиват.

Нямаме униформи.
    Трагедията е пълна...

Град
    Сливен
    Кецкиии!

Униформа имаме. Грозна жилетка и грозна блуза/тениска. Цвят - тъмно синьо и умряло червено(депресирано, панирано, както искате го наречете). Слава Богу, имаме и вратовръзка. При нея ризата си е по наш избор. Долнището пак си е наше. Имам една черна риза и много обичам да си я слагам с вратовръзката. (Все едно, че съм в траур. ) За жалост няма как за се отървем от униформите. Карат ни да се строяваме пред входа и проверяват дали ги носим. Ние обаче не ги носим целите. За даскало си слагам следното костюмче: дънки, блуза(може и потник или тениска, зависи от времето, на празниците и понякога през обикновените дни риза с вратовръзката), кецове задължително, жилетката(няма как да вляза без нея ) и яке, ако е по-студено.
    JusT SmiLe anD LeT ThE WoRLD WonDeR WhY!

Кецове. Аз по приницп си падам малко по-спортен тип момиче.

Мега фен Аватара на ameli
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    Кецкиии!

Униформа имаме. Грозна жилетка и грозна блуза/тениска. Цвят - тъмно синьо и умряло червено(депресирано, панирано, както искате го наречете). Слава Богу, имаме и вратовръзка. При нея ризата си е по наш избор. Долнището пак си е наше. Имам една черна риза и много обичам да си я слагам с вратовръзката. (Все едно, че съм в траур. ) За жалост няма как за се отървем от униформите. Карат ни да се строяваме пред входа и проверяват дали ги носим. Ние обаче не ги носим целите. За даскало си слагам следното костюмче: дънки, блуза(може и потник или тениска, зависи от времето, на празниците и понякога през обикновените дни риза с вратовръзката), кецове задължително, жилетката(няма как да вляза без нея ) и яке, ако е по-студено.
    То хубу, че имате униформа, ама никой не те пита И аз предпочитам кецове и маратонки, ама не от танковете
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Голям фен
    Град
    Бургасссс (*)
    Toкчета, иначе нося и маратонки и кецки.
    ~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~

Супер фен Аватара на katericArofl
    Повече харесвам токчета, но предпочитам да нося кецове, защото са по-удобни.
    Но определено някои дрехи си изискват токчета.

нямам униформа, а относно обувките - нося и кецове и токчета, според зависи
    Fuck you You fucking Fuckers

Повече от фен Аватара на JackSparrow
    кецове форевър xD
    REAL EYES REALIZE REAL LIES!! :>

когато бързам за някъде обувам кецове - по - удобно е , но винаги съм предпочитала токчетата
    teenproblem не е това,което беше.Сега всеки се заяжда с другия за щяло и нещяло.Аман от комплексари!
    I am done!

Повече от фен Аватара на cappuccin0
    Град
    Варна
    кецове <3

Супер фен Аватара на brokeninside13
    КЕЦОВЕ!

Кецове ... обличам се както ми падне ставам взимам вещо което е чисто и ми харесва и готово и нямаме униформи.
    Сълзите ще си скрия маската на щасливо момиче ще си сложа болката и любовта ще отричам ще съм щаслива външно а отвътре ще плача ..

ЖЕНСКО СЪМ !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си