- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Токчета или кецове !
За мен това са най-удобните обувки,изобщо не ми приличат на ''танкове''Първоначално написано от SheIsAggressive
Много ясно - "танкове"Незнам само как викаш на кубинките
Иначе за даскало някоя по-голяма тениска и зависимост с кой кецове съм (Или с смъкнат сив панталон или с малко по размакнати тъмни дънки)
Миналата година за първи път реших да си взема обувки с по-висок ток и много съжалявам,за което!Ноктите на палците ми станаха лилави и после паднаха само от един ден носене.. ;d Предпочитам или по-нисички обувки или кецове.. нещо спортно елегантно.Понякога ми се ще и аз да нося токчета,но просто не са за мен!Взех си тва лято сандали на висок ток ..да съм ги сложила 3,4 пъти.Тая година искам да си взема нещо,което мога да съчетая с всичко и да е най-вече УДОБНО!))
![]()
Кецовете RLZZZ!!Обличам се както си искам и никой не ми прави забележка, не носим униформи
[все още
]
![]()
Истинския приятел не е този, който ти изтрива сълзите, а този, който не ти дава повод да плачеш...
Кецове, разбира се.Ако зема ток да обуя ше зема се изпотрепя по софийските павета ;D.За учлище се обличам.. к'вот ми падне.Все пак отивам на даскало, няма да си обличам балната рокля 'я.
Aми и с кецове ходя - по-спортно облечена, но пък и токчета нося, зависи как съм се облякла.
"A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)
Такива!!
Много са удобни и красиви : )
А имам и едни няколко чифта платненки ли е кецовели ;д Не мога да ги различаТа и тях си ги нося понякога.Зависи с какво съм облечена.
Имам и токчета и платформи,тях ги нося повече през лятото.
О и "котешките токчета"(до 5см.) много ми харесват.Имам 2 чифта чернички с каишки и 3см. токченце.Леле колко са сладурски ;д Напомнят за 50-те години ;д Иде ти да се разтанцуваш с тях ;д
А зимата,като не е заледено ходя с подобни
и със прилепнали дънки или клин и туника седи чудесно![]()
Кецове.
Танкове rlz!!!![]()
![]()
Зависи от стила и от начина на обличане .. Аз лично ще менкам:
Кожена чанта с токчета и кецове с платняна :P
Ne poznawam chowek ,koito me obicha
Кецове оф корсДалеч по-удобни са.
On ne voit bien qu'avec le cœur. L'essentiel est invisible pour les yeux.
Честно казано предпочитам потури...ама имаме униформа
Токчета - от време на време.
Маратонки - когато вали.
Пантофки, чехлички - най-често![]()
Кецове - никога. Кефят ме, но не ми отиват.
Нямаме униформи.
Трагедията е пълна...
Кецкиии!![]()
Униформа имаме.Грозна жилетка и грозна блуза/тениска. Цвят - тъмно синьо и умряло червено(депресирано, панирано, както искате го наречете).
Слава Богу, имаме и вратовръзка. При нея ризата си е по наш избор. Долнището пак си е наше.
Имам една черна риза и много обичам да си я слагам с вратовръзката. (Все едно, че съм в траур.
) За жалост няма как за се отървем от униформите. Карат ни да се строяваме пред входа и проверяват дали ги носим. Ние обаче не ги носим целите.
За даскало си слагам следното костюмче: дънки, блуза(може и потник или тениска, зависи от времето, на празниците и понякога през обикновените дни риза с вратовръзката), кецове задължително, жилетката(няма как да вляза без нея
) и яке, ако е по-студено.
JusT SmiLe anD LeT ThE WoRLD WonDeR WhY!
Кецове. Аз по приницп си падам малко по-спортен тип момиче.
То хубу, че имате униформа, ама никой не те питаПървоначално написано от mim4enceto00
И аз предпочитам кецове и маратонки, ама не от танковете
![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Toкчета, иначе нося и маратонки и кецки.
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
Повече харесвам токчета, но предпочитам да нося кецове, защото са по-удобни.
Но определено някои дрехи си изискват токчета.
нямам униформа, а относно обувките - нося и кецове и токчета, според зависи
Fuck you You fucking Fuckers
когато бързам за някъде обувам кецове - по - удобно е , но винаги съм предпочитала токчетата![]()
teenproblem не е това,което беше.Сега всеки се заяжда с другия за щяло и нещяло.Аман от комплексари!
I am done!
Кецове ... обличам се както ми падне ставам взимам вещо което е чисто и ми харесва и готово и нямаме униформи.
Сълзите ще си скрия маската на щасливо момиче ще си сложа болката и любовта ще отричам ще съм щаслива външно а отвътре ще плача ..
ЖЕНСКО СЪМ !