- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как да и кажа , че я харесвам
Имам проблем харесвам едно момиче (връстница ми е , в същото даскало учи , но е в Б клас , а аз съм в А) искам да питам първо:значи ли , че ме харесва , ако докато пътувахме във влак и бяхме един до друг тя ми каза "звънни ми по телефона за да видя дали ще светне" и ми даде телефона си и освен това на един лагер една вечер все сядаше на земята и искаше да я изправя , като я дърпам за ръката ; и второ: как да и кажа , че я харесвам щото на миналото момиче което харесвах и казах направо и тя ми каза да бъдем само приятели.Моля дайте една ръка в тая ситуация
*подава ръка*
Най-вероятно ти е казала "звънни ми по телефона за да видя дали ще светне", за да й свъннеш по телефона и да види дали ще светне.
И най-добрия подход е да действаш директно...няма какво да губиш според мен![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Може това с телефона да е било ,за да й вземеш номера, но може наистина да е искала да види дали ще светне.А това, че е трябвало да й помогнеш изобщо не е знак.Изглеждаш ми на не повече от 15 години . . Както и да е де, просто имайте повече контакт и ще разбереш по начина, по който се държи.Излезте извън у=ще ,а у. . .опознай я![]()
Ами може би момичето наистина е искало да разбере, дали телефонът и ще светне, не ти ли беше минавало през ум ?![]()
А това с изправянето ми звучи толкова лигави, че не мисля да давам коментар по темата.
а между другото, на колко сте години ?
Може да е искала да се изфука с телефона си..![]()
Не бързай да и признаваш чувствата си,сближи се с нея първо,тогава ще прецениш..Защото не е направила нищо по-особено,с което да ти подскаже,че има нещо повече към теб..![]()
За сега просто се дръж на место и не се прави на мъж пред нея , дръж се с нея нормално и подобаващо,прави и комплименти .. накарай я да се чувства специална , излизайте повече иии когато усетиш и видиш че тя се дръжи с теб по различен начин от другите ... че те гледа като щастливо бебе , признай и чувствата си![]()
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
благодаря за помощта ще ми е от полза , а за GSM-а всички знаеха , че няма да светне щата аз и повечето хора от даскало сме го имали тоя модел нокия
Напълно съм съгласна.Първоначално написано от Valento
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
само да питам добра идея ли ще е да я зяведа на кино скоро
Не, недей. Може да я загубиш завинаги!!Първоначално написано от kristian026
Do you know what is loneliness, among so much people?
а някой може ли да ми даде съвет как да разбера , че ме харесва щото тя вече се държи по-различно с мен от другите щото може би другите и се дразнят а аз не , но да не си помислите , че е някоя грозна много е яка ама ... но все пак е по-близка с мен от колкото с другите момчета от моя и нейния клас
Лявата или дясната да ти дам
а иначе хм, кажи и просто "харесвам те, искам да бъда с теб" бла бла и т.н.
какво имаш предвидПървоначално написано от Vanish
Абе вие луди ли сте бе ... да си я вдигнел от земята![]()
давай с караката напред и каквото стане, бъди мъж, щото никоя мацка не ще да излиза с путка... отиваш до нея казваш и как стоят нещата и тва е кво го мислиш?
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
абе аз вече го направих тоя номер един път , но момичето взе , че ми каза "айде да бъдем само приятели" та затова питамПървоначално написано от Macallan
по добре сега да разбереш отколкото да я охажваш и да и ходиш след гъза 2 месеца и накрая да ти каже "ама аз такова ... много ми е хубаво с теб ... ама не си мой тип"Първоначално написано от kristian026
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
то и аз тъй казвам затова смятам да я заведа на кино да и кажа и да я питам дали ме харесва ако ме харесва добре ако пък не ще съм с 10 лева по-малко ама не е болка за умиранеПървоначално написано от Macallan
ти ако си за 10-те лева въобще не се хващай с нея ... първо порастни.
I DON'T GIVE A FUCK !!!
нали искаше ръкаПървоначално написано от kristian026
тя ми е по-скъпа от някви си 10 леваПървоначално написано от Macallan
Аз никога не съм имала подобен проблем. Много честен, открит и директен чоек съм. Искам ли да кажа нещо го казвам и не ме интересуват последиците...нали все пак съм се пробвала.
Просто отиди при нея, дръпни я малко в страни от останалите и и кажи, че я харесваш. Не е нужно да тръгнете веднага, а просто си изяснете нещата.
точно ! като не можеш хакни 2 водки и ще има "цената на истината"Първоначално написано от Callisto
![]()
![]()
I DON'T GIVE A FUCK !!!