.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 43

Град
    Ямбол

как да и кажа , че я харесвам

Имам проблем харесвам едно момиче (връстница ми е , в същото даскало учи , но е в Б клас , а аз съм в А) искам да питам първо:значи ли , че ме харесва , ако докато пътувахме във влак и бяхме един до друг тя ми каза "звънни ми по телефона за да видя дали ще светне" и ми даде телефона си и освен това на един лагер една вечер все сядаше на земята и искаше да я изправя , като я дърпам за ръката ; и второ: как да и кажа , че я харесвам щото на миналото момиче което харесвах и казах направо и тя ми каза да бъдем само приятели.Моля дайте една ръка в тая ситуация

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    *подава ръка*

Най-вероятно ти е казала "звънни ми по телефона за да видя дали ще светне", за да й свъннеш по телефона и да види дали ще светне.

И най-добрия подход е да действаш директно...няма какво да губиш според мен
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Може това с телефона да е било ,за да й вземеш номера, но може наистина да е искала да види дали ще светне.А това, че е трябвало да й помогнеш изобщо не е знак.Изглеждаш ми на не повече от 15 години . . Както и да е де, просто имайте повече контакт и ще разбереш по начина, по който се държи.Излезте извън у=ще ,а у. . .опознай я

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Сладури
    all day... all night... what the fuck?!

Ами може би момичето наистина е искало да разбере, дали телефонът и ще светне, не ти ли беше минавало през ум ?
    А това с изправянето ми звучи толкова лигави, че не мисля да давам коментар по темата.

а между другото, на колко сте години ?

Може да е искала да се изфука с телефона си..

Не бързай да и признаваш чувствата си,сближи се с нея първо,тогава ще прецениш..Защото не е направила нищо по-особено,с което да ти подскаже,че има нещо повече към теб..

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    За сега просто се дръж на место и не се прави на мъж пред нея , дръж се с нея нормално и подобаващо,прави и комплименти .. накарай я да се чувства специална , излизайте повече иии когато усетиш и видиш че тя се дръжи с теб по различен начин от другите ... че те гледа като щастливо бебе , признай и чувствата си
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Град
    Ямбол
    благодаря за помощта ще ми е от полза , а за GSM-а всички знаеха , че няма да светне щата аз и повечето хора от даскало сме го имали тоя модел нокия

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от Valento
    За сега просто се дръж на место и не се прави на мъж пред нея , дръж се с нея нормално и подобаващо,прави и комплименти .. накарай я да се чувства специална , излизайте повече иии когато усетиш и видиш че тя се дръжи с теб по различен начин от другите ... че те гледа като щастливо бебе , признай и чувствата си
    Напълно съм съгласна.
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Голям фен Аватара на Tedchy
    Цитирай Първоначално написано от Take_That
    Цитирай Първоначално написано от Valento
    Напълно съм съгласна.
    И аз съм съгласен с това мнение

Град
    Ямбол
    само да питам добра идея ли ще е да я зяведа на кино скоро

Голям фен Аватара на playhard1
    Цитирай Първоначално написано от kristian026
    само да питам добра идея ли ще е да я зяведа на кино скоро
    Не, недей. Може да я загубиш завинаги!!
    Do you know what is loneliness, among so much people?

Град
    Ямбол
    а някой може ли да ми даде съвет как да разбера , че ме харесва щото тя вече се държи по-различно с мен от другите щото може би другите и се дразнят а аз не , но да не си помислите , че е някоя грозна много е яка ама ... но все пак е по-близка с мен от колкото с другите момчета от моя и нейния клас

Лявата или дясната да ти дам
    а иначе хм, кажи и просто "харесвам те, искам да бъда с теб" бла бла и т.н.

Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от Vanish
    какво имаш предвид

Град
    Пловдив
    Абе вие луди ли сте бе ... да си я вдигнел от земята давай с караката напред и каквото стане, бъди мъж, щото никоя мацка не ще да излиза с путка... отиваш до нея казваш и как стоят нещата и тва е кво го мислиш?
    To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
    I DON'T GIVE A FUCK !!!

Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от Macallan
    Абе вие луди ли сте бе ... да си я вдигнел от земята давай с караката напред и каквото стане, бъди мъж, щото никоя мацка не ще да излиза с п***а... отиваш до нея казваш и как стоят нещата и тва е кво го мислиш?
    абе аз вече го направих тоя номер един път , но момичето взе , че ми каза "айде да бъдем само приятели" та затова питам

Град
    Пловдив
    Абе вие луди ли сте бе ... да си я вдигнел от земята давай с караката напред и каквото стане, бъди мъж, щото никоя мацка не ще да излиза с п***а... отиваш до нея казваш и как стоят нещата и тва е кво го мислиш?
    абе аз вече го направих тоя номер един път , но момичето взе , че ми каза "айде да бъдем само приятели" та затова питам
    по добре сега да разбереш отколкото да я охажваш и да и ходиш след гъза 2 месеца и накрая да ти каже "ама аз такова ... много ми е хубаво с теб ... ама не си мой тип"
    To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
    I DON'T GIVE A FUCK !!!

Град
    Ямбол
    по добре сега да разбереш отколкото да я охажваш и да и ходиш след гъза 2 месеца и накрая да ти каже "ама аз такова ... много ми е хубаво с теб ... ама не си мой тип"
    то и аз тъй казвам затова смятам да я заведа на кино да и кажа и да я питам дали ме харесва ако ме харесва добре ако пък не ще съм с 10 лева по-малко ама не е болка за умиране

Град
    Пловдив
    ти ако си за 10-те лева въобще не се хващай с нея ... първо порастни.
    I DON'T GIVE A FUCK !!!

Цитирай Първоначално написано от Vanish
    какво имаш предвид
    нали искаше ръка

Град
    Ямбол
    ти ако си за 10-те лева въобще не се хващай с нея ... първо порастни.
    тя ми е по-скъпа от някви си 10 лева

Голям фен Аватара на Callisto
    Аз никога не съм имала подобен проблем. Много честен, открит и директен чоек съм. Искам ли да кажа нещо го казвам и не ме интересуват последиците...нали все пак съм се пробвала.
    Просто отиди при нея, дръпни я малко в страни от останалите и и кажи, че я харесваш. Не е нужно да тръгнете веднага, а просто си изяснете нещата.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Callisto
    Аз никога не съм имала подобен проблем. Много честен, открит и директен чоек съм. Искам ли да кажа нещо го казвам и не ме интересуват последиците...нали все пак съм се пробвала.
    Просто отиди при нея, дръпни я малко в страни от останалите и и кажи, че я харесваш. Не е нужно да тръгнете веднага, а просто си изяснете нещата.
    точно ! като не можеш хакни 2 водки и ще има "цената на истината"
    I DON'T GIVE A FUCK !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си