.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Тема: First kiss

First kiss

Здравейте!
    Първо да кажа, че видях темата по-долу с почти същото заглавие, но там не открих отговор на моя въпрос, който е:
    С едно момиче се виждаме много често, разхождаме се, седим по кафенета, пейки какво ли не.И двамата се харесваме и искаме нещата да продължат напред.Сега сме на ниво прегръдки , но аз искам и нещо повече - целувка.Нямам опит нито в целувките, нито в това да предразположа себе си и Нея към това.Мислих много, но или ме хваща страх, или започвам да си мисля, че не е добра идея.Сложното в този случай е, че момичето е леко не сериозно и постоянно се смее и прави щуротиики и не си представям как ще трябва да я предразположа.Всъщност, въпрос не зададох, но мисля, че схванахте главната идея!
    Ако може дайте по някой съвет!
    dnb baby!

Щом прави щуротийки ..направи се на разсеян ии я изненадай с целувка .. е така докато си седите иии я целуни

Мега фен
    Град
    Earth...
    на колко си бе момче? 12? е тогава не ти трябва целувка..

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Аааа не го прави това с изненадващата целувка.. не не не .. Веднъж (много отдавна) ми се случи нещо подобно на твоята история.. и в момента, в който той ме целуна изненадващо, колкото и да съм го искала, първото нещо, което си помислих беше .. "а бе кво прави тоя о.О " ... дойде ми изневиделица !!
    Шегата настрана, но няма какво да го мислш - момента ще дойде от само себе си.. точно, когато трябва..
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Аааа не го прави това с изненадващата целувка.. не не не .. Веднъж (много отдавна) ми се случи нещо подобно на твоята история.. и в момента, в който той ме целуна изненадващо, колкото и да съм го искала, първото нещо, което си помислих беше .. "а бе кво прави тоя о.О " ... дойде ми изневиделица !!
    Шегата настрана, но няма какво да го мислш - момента ще дойде от само себе си.. точно, когато трябва..
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Цитирай Първоначално написано от Nakadah
    еби си майката....
    Все повече се убеждавам, че в България смисъла на един форум отдавна се е изгубил...
    dnb baby!

Мега фен
    Град
    Earth...
    Цитирай Първоначално написано от hahaviq2
    е** си майката....
    Все повече се убеждавам, че в България смисъла на един форум отдавна се е изгубил...
    ИЗВИНЕТЕ ЗА СПАМА:

абе момче, ти кво зимаш? аз те попитах 1 прост въпрос, но като видях отговора, съм убеден че си на 11 и че нещо мацката не те харесва... Много лесно да псуваш на майка, ма на тебе приятно ли ти е тебе да те псуват?

ПС: АЗ НЕ ЖИВЕЯ В БЪЛГАРИЯ ОТ МНОГО ВРЕМЕ, ДА В БЪЛГАРИЯ СТЕ ЗЛЕТАЦИ!

Край на спама

Цитирай Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
    Да, и аз си мисля, че моментът ще дойде, но мисля, че докато дойде той ще е прекалено късно - или тя ще е изгубила интерес или ще ме помисли за nerd.
    Едно нормално момиче е готово да чака, но за нея не съм сигурен... кой знае какво може да и скимне във всеки един момент...
    dnb baby!

Не, не ми е приятно да ме псуват!А нормално ли е да те съдят по написан кратък текст от теб??Преположи, че ако наистина не съм на 11, няма да ми е приятно да чета написаното от теб и няма да ми станеш "приятен събеседник".
    BTW защо изобщо се заяждаш?!?Много по-лесно щеше да бъде и за двама ни, ако небеше написал първия пост.

И като сме злетаци, що пишеш тука ??
    dnb baby!

Хаха, Nakadah се върна!

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    Всеки е минал през този път в началото. Нищо страшно няма! Отпусни се! Мястото не е от кой знае какво значение. Успех!
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

Първо можеше да си пуснеш темата на български,не да пишеш на англ.
    недей псува такъв,ако не смееш да го кажеш на отсрещният в лицето!

ъъ,щом питаш за такива работи,маи още не ти е време...ми щом излизате,значи и тя има някакви чувства към теб,ако нямаше,просто нямаше да се стигне до тук.
    така че просто си и кажи какво чувстваш и така.
    това с изненадващата целувка не го прави,може някой шамар да изядеш.

Мега фен
    Град
    Earth...
    Цитирай Първоначално написано от Rounder

ъъ,щом питаш за такива работи,маи още не ти е време...ми щом излизате,значи и тя има някакви чувства към теб,ако нямаше,просто нямаше да се стигне до тук.
    след шамар е най яко

Град
    sofiq
    Цитирай Първоначално написано от Blume
    Щом прави щуротийки ..направи се на разсеян ии я изненадай с целувка .. е така докато си седите иии я целуни
    +1 просто се отпусни и то само ще ти дойде от вътре
    Винаги се цели в луната, и да не я уцелиш ще си сред звездите !

Тя знае какво чувствам, както и обратното!Просто не спира да говори за някакви глупости и не може да се стигне до сериозен разговор...
    п.п.Не казвайте, че тя не е за мен, защото няма такава алтернатива в момента.
    dnb baby!

Мега фен
    Град
    Earth...
    Цитирай Първоначално написано от hahaviq2

Тя знае какво чувствам, както и обратното!Просто не спира да говори за някакви глупости и не може да се стигне до сериозен разговор...
    п.п.Не казвайте, че тя не е за мен, защото няма такава алтернатива в момента.
    ако така се държиш и с нея, аз се чуда как така още ти говори

Абе Nakadah де се погуби, че без тебе не беше същото!

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Еми пич,виж при мен как стана.. излязах с мацката навън,поразходихме се,поговорихме си,седнахме на 1 пейка.. гушнахме се и просто.. я поглеждаш и целуваш,не е сложно

Цитирай Първоначално написано от CwalkIn
    Еми пич,виж при мен как стана.. излязах с мацката навън,поразходихме се,поговорихме си,седнахме на 1 пейка.. гушнахме се и просто.. я поглеждаш и целуваш,не е сложно
    Като не спира да говори е сложно!
    Ако я помоля да замълчи, ще получа отговор "К'во?" или "Що?, или "Кажи!" .
    dnb baby!

ПС: АЗ НЕ ЖИВЕЯ В БЪЛГАРИЯ ОТ МНОГО ВРЕМЕ, ДА В БЪЛГАРИЯ СТЕ ЗЛЕТАЦИ!
    "Акъл море ....." ..Не забравяй от къде си тръгнал,някой ден може да се върнеш там.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си