- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- много ми се прави секс
хора на 14 години съм в пубертет съм и много ми се прави секс не знам какво да правя като видя момиче със къса пола и много се възбуждам незнам какво да правя моля дайте съвети.. аа и едно нещо към момчетата - ако ми кажете да маструбирам или нещо подобно не действа!
Ела да ти го потъркам между бузките като си на зор![]()
Телефона ми звъни отсреща чувам плач...малка курва плаче за господин играч !
Бий една злобарка и заспивай!![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Кажи на някоя от форума да ти пусне.Гледам,че много 15 годишни им се е доебало.Даже ше са ти каки.Нали знаеш-хвани си кака да те отрака.![]()
това е лесно но ако например тя е от варна а аз съм от бургас ? просто не става
Първоначално написано от delux4eto
![]()
Всеки като навлезе в пубертета е така.Спри да мислиш за това, гледай си ученето и се сети пак като станеш на 16-17.
Да знам, задръстена съм и тнт, но според мен е правилно да изчака
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
Вземи си плюшено мече.. накарай баба ти да му ушие една къса поличка направи си коса от прежда му сложи.. гледай го и като се изправи.. го почвай![]()
[b][color=black]Espa
мноооогооооо правилно :P спокойно и на тебе ще ти дойде времето ама за са може и да пропуснешПървоначално написано от SuNsEt
![]()
![]()
Винаги се цели в луната, и да не я уцелиш ще си сред звездите !
Епа не се притеснявай!Ше правите секс по камератаПървоначално написано от delux4eto
Таман момичето няма да забременее,а само камерата ти ше приеме спермения удар.
Иначе ...вече едно момиче забременя от вибратор в една друга тема,за тва тряя да внимаваш с камерата,че ако е женска ше си имаш бебета камерки.
![]()
май взе момчето за ебавка![]()
![]()
![]()
btw възможно е да си има камерки после,току що четох как едно момиче пък си мисли,че може да забременее от лост ,та нищо чудно да се окажеш и баща на камери
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Наслаждавай се ! Пубертета е веднъж в живота.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Тия лафове смешни ли са в твоя град ?Първоначално написано от UltrasLife
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Аз знам,че той ще се справи с тази отговорност!Първоначално написано от mnmlstar
![]()
хахахахаха можем само да се надявяме![]()
![]()
![]()
Е кво да се надяваме...той ше ни покани на сватбата,все пак децата трябва да са законни!![]()
ако беше момиче можех да ти помогна,ахаха,шег. се...
ми,изчакай още малко...не мисля че ти е време,на всеки му е ебе
Купи си барабан...![]()
![]()
![]()
It's too late...
и ся да те уреждам с приятелките ми ли искаш?
Станислава
До колкото разбрах имаше и някакво мече към този лостПървоначално написано от mnmlstar
![]()
Но да.. в крайна сметка сложи една поличка на плюшено мече и почвай да го оправяш лека по лека ..
![]()
The world is something you cant predict ! That's what it makes it fun !
Смешни са що проблем ли има ?Първоначално написано от fenastz
Телефона ми звъни отсреща чувам плач...малка курва плаче за господин играч !
Хахаа тебе хубаво ти се прави секс,и аз бях така.Само че на 14 уж много му се ебе на човек,уж много му разбира а-у ама реално не знае дори къде да близне отначало,за да станат нещата.Така че поизчакай още известно време,намери си гадже,и като се почувстваш готов я оправи.![]()
Аз междо другото на 14 и половина го направих,ама бях доста запознат с нещата.
Не Падай Духом,За Да Не Духаш Паднал!
Аз не знам вие как мислите,но аз мисля,че тука има нещо подозрително...Няма начин просто да не го видим утре,в другиден..То ще си проличи и тогава няма да имаме шанс и ще трябва да направин нещо по въпроса...
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
годините са без значение, на всички ни се прави секс![]()
Ми на мен пък ми се ядат спагети..
Я мирясай малко.. секс му се правело.. дърпай ръчната и ше ти мине. И не мисли толкова много с долната глава, че няма да имаш особен успех в любовта..
Обещанието е учтива форма на отказване.