- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- много ми се прави секс
За всичко си има време, спокойно . . по-нататъка ще го правиш цял живот ..![]()
.. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]
[quote="cherrygloss"]Първоначално написано от delux4eto
оф божеееееееееее![]()
When you asleep,I wanna be your dream.. {}
Да бе и аз това си мислех ..Първоначално написано от Nich
![]()
![]()
Авторе бий си една и ще ти мине ..![]()
Брато, в началото на пубера и аз бях така.. Мисли си за готини момичета които познаваш и си представи че правиш секс с тях докато лъскаш бастуна и така всеки ден и на края ще ти омръзне![]()
Нещата, които не ме убиват ме правят по-силен! \/
Deep Purple
бий си чекии
по-бързо,по-евтино,по-безопасно (за болести говоря),можеш по всяко време,колкото пъти поискаш и това не е всичко спестяваш време,но и това не е всичко правиш мускулна маса
ОДИН!!!
кво сички се гаврите с момчето бе ?! .... 100% съм сигурен че има и на по 16-20 години който са от форума и са същите .. тва е форум за да си казва всеки проблемите а не некви дето са по-зле от момчето да избиват комплекси .. кво му говорите за чикий нема цел живот да ходи с мазоли по рацете ... пич моя съвет е .. хвани си приятелка .. секса ще дойде в последствие .. и ще видиш колко е яко да правиш секс с човек който обичаш .. или 15/30 околовръстното ...
Exorcism !
Просто не бях сигурен дали още има място, където подобни неща не звучат жалко...явно има.Първоначално написано от UltrasLife
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
За горния пост мисля , че се ебаваш с Пловдив аа ? ( мн съм здрав) .. А по темата .. И аз съм така нормално е продължавай да лъскаш след 1-2-3 години ще си хванеш приятелка и ще го правите не се притеснявай ;]
Мизерници .
Хващай някое момиче и то в последствие ше се случи,не е толкова трудно![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Мястото се нарича Пловдив ако имаш нещо против пиши П.М. да се разберемПървоначално написано от fenastz
Телефона ми звъни отсреща чувам плач...малка курва плаче за господин играч !
Е то като няма с кой как да правиПървоначално написано от c0ci
То му е писнало само на ръчна
![]()
Деца и кво бой ли ще си ореждатеПървоначално написано от UltrasLife
![]()
![]()
![]()
![]()
Exorcism !
А ти БАТКО мислиш ли,че си по-голям от мен ? Няма да си "О"реждаме бой,а ще си поговоримПървоначално написано от ozzy
не бе деца .. тва са детски работи .. ма се орпасвяйте кво се мешам и аз .. че ще хванете да ме на биете и после ще се чудя каде да се скрия ....Първоначално написано от UltrasLife
![]()
Exorcism !
Първоначално написано от UltrasLife
Тук мога да кажа само едно нещо FAIL![]()
You are one EPIC FAIL
Първоначално написано от mnmlstar
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
TВА МЕ РАЗБИ ТУТАЛНОО НЕ ne ne ne ne