Снощи направихме гаф- приятеля ми свърши в мен.. 6-7 часа след това взех ескапел и всичко ми е ясно само искам да попитам нещо. Понеже ми се наложи да взема същото хапче или края на ноември или началото на декември това означава ли, че може да не ми подейства? Знам, че е много вредно, но го взимам само, когато нямам друг изход и ми се реве през цялото време докато не разбера, че всичко е наред и не съм бременна..сега пак ще треперя цяла седмица Като за капак на всичко срамните ми устни са се подули ужасно много..случвало ми се е 3-4 пъти и мисля,че е от протриване. Да не говорим, че и без хапчето не съм добре с яйчниците и ми идва, когато си иска...кой знае какво съм си причинила този път.. Случайно се сетих за сайта и съм донякъде спокойна, че може би някой ще ми даде съвет. Още по-тъпото е ,че и с генеколога си не мога да споделя защото ми е кръсник.. и трябва да ходя до София,а сега на тоя етап не мога да мръдна поне 2 седмици от тук..така, че май вие сте моята надежда за успокоение