- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Проблем с косата - момче
имам много огромни проблеми, а такива простотии не мога да разреша . Имам едно щтръкнало на главата няма оправия.
точно като на това човече, ама отзад
... с гел го замазвам - не става, с лак ли кво жената го пръска - не става, с чорап на главата ако трябва ще спа за да ми се махне тва кукуриго
След душ съм така, сутринта съм така
По едно време си вдигах косата с гел на иглички само заради тая простотия
![]()
Имам много гъста коса, къпя се всяка вечер с уошенгоу... Едва ли е от това ама май съм дефектен
Вярвам че женската аудитория тук ще ми помогне да намеря решение![]()
Аз съм момче на 11 години, което не е наясно с живота. Обичам да ме псуват. Обичам да ме мразят. Обичам да създавам конфликти.
споко братоПървоначално написано от ltgreen
и аз иам такова. Кво ли не съм пробвал, не се маха
хаха
споко и аз имам ама отгоре на главата и то защото имам 2 врътки,вземи си вакса аз използвах тази на ТАФТ но сега се постригах доста късо
Аз точно щото се постригах късо почна да ми стърчи - имам мн гъста коса
Аз съм момче на 11 години, което не е наясно с живота. Обичам да ме псуват. Обичам да ме мразят. Обичам да създавам конфликти.
просто пострижи това дет стърчи малко повече, така че да направиш заблудата! то пак го има, ма не се вижда...Първоначално написано от ltgreen
аз така права...
Това стърчащото както го наричаш ти мисля че се казва въртел .. подстригвай го по-късо. Не мисля, че с нешо ше можеш да го оправиш..
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!
Като ми беше по-дълга косата не си личеше защото лягаше, сега съм късо и си личи![]()
изчакай я да порасне отново... а през това време може да я правиш на бодлички![]()
Просто аз
може да я подстрижеш още по късо,смисъл нещо такова http://www.slava.bg/images/galleries..._pitt__jen.jpg![]()