.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Предложете ми продукт против изпотяване за мъже

до сега ползвах стик и рол-он на Nivea Silver Protect и съм изключително доволен, не се усеща никаква миризма от изпотяване, обаче искам да пробвам някой друг продукт..

По принцип не залагам много на продуктите да спрат изпотяването, а по-скоро да унищожат миризмата от изпотяване. Къпя се всеки ден, да отбележа.
    Гледах някаква реклама за Right Guard, обаче не намирам никаква информация в интернет. За сега съм се ориентирал към Gillette
    Какво сте ползвали и от какво сте доволни..

Цитирай Първоначално написано от heiress
    Odorex..
    Не искам това.

Odorex..
    Хора, не искам да се заяждам, но не разбирам защо препоръчвате подобни продукти. Не става въпрос само за момичето, което съм цитирала, много хора тук го препоръчват. Този метод на спиране на изпотяването е много опасен.

От Одорекса ми се бяха получили проблеми. Както и да е.
    Чакам други предложения..

Mennen speed stick gel
    Adidas deo stick
    Аз ползвам тези и съм много доволен. Gillette също правят качествена козметика.
    "Целта не е да си по-добър от другите, целта е да бъдеш по-добър от себе си"-Уилям Фокнър
    "Лошият човек е като въглена-ако не те опари, ще те очерни"-Анахарсис

Град
    in the middle of nowhere
    LR ролона със сребро - гарантиран ефект. Аз ползвам на същата фирма, но с алое вера, защото е по-евтин и върши изключително добра работа, но попринцип среброто е по-дорбо като серия изобщо. Апак и те и двете премахват миризмата, но не предотвратяват изспотяване, което аз искам. Сигурна съм, че ще останещ доволен нищо, че е малко скъпичко. На тази фирма няма да намериш нищо в магазина, можеш да влезеш в сайта и от там ще те препратят към най-близкия сътрудник или аз да ти пратя като ми го платиш, но така е малко неудобно. И да знаеш, реалната цена е много по-малко от това което е в сайта, така че задължително искай отстъпка 10-20%, те пак печелят тези дето ти го продават.

Голям фен Аватара на Inn0cenCe
    Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от kok
    Odorex..
    Хора, не искам да се заяждам, но не разбирам защо препоръчвате подобни продукти. Не става въпрос само за момичето, което съм цитирала, много хора тук го препоръчват. Този метод на спиране на изпотяването е много опасен.
    Извинявайте, че малко отклонявам темата, но ще ви помоля да ми разясните, защо по-точно е опасен този Odorex ?

Нито една от раните ми, не ме кара да те обичам по-малко..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си