- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Предложете ми продукт против изпотяване за мъже
до сега ползвах стик и рол-он на Nivea Silver Protect и съм изключително доволен, не се усеща никаква миризма от изпотяване, обаче искам да пробвам някой друг продукт..
По принцип не залагам много на продуктите да спрат изпотяването, а по-скоро да унищожат миризмата от изпотяване. Къпя се всеки ден, да отбележа.
Гледах някаква реклама за Right Guard, обаче не намирам никаква информация в интернет. За сега съм се ориентирал към Gillette
Какво сте ползвали и от какво сте доволни..
Не искам това.Първоначално написано от heiress
![]()
Хора, не искам да се заяждам, но не разбирам защо препоръчвате подобни продукти. Не става въпрос само за момичето, което съм цитирала, много хора тук го препоръчват. Този метод на спиране на изпотяването е много опасен.Първоначално написано от heiress
От Одорекса ми се бяха получили проблеми. Както и да е.
Чакам други предложения..
Mennen speed stick gel
Adidas deo stick
Аз ползвам тези и съм много доволен. Gillette също правят качествена козметика.
"Целта не е да си по-добър от другите, целта е да бъдеш по-добър от себе си"-Уилям Фокнър
"Лошият човек е като въглена-ако не те опари, ще те очерни"-Анахарсис
LR ролона със сребро - гарантиран ефект. Аз ползвам на същата фирма, но с алое вера, защото е по-евтин и върши изключително добра работа, но попринцип среброто е по-дорбо като серия изобщо. Апак и те и двете премахват миризмата, но не предотвратяват изспотяване, което аз искам. Сигурна съм, че ще останещ доволен нищо, че е малко скъпичко. На тази фирма няма да намериш нищо в магазина, можеш да влезеш в сайта и от там ще те препратят към най-близкия сътрудник или аз да ти пратя като ми го платиш, но така е малко неудобно. И да знаеш, реалната цена е много по-малко от това което е в сайта, така че задължително искай отстъпка 10-20%, те пак печелят тези дето ти го продават.