.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Hybrid View

мимика
    Guest

"странни" вежди

здравейте на всички!!
    проблема е там че посоката на растежа на веждите ми е странен.До половината имат нормален растеж но от там нататъка посоката им ме надолу и се получава един "рошав" ефект,който не е много приятен за момиче.Някой има ли такъв проблем и ако има нека сподели дали съществурат някакви кремчета за промяна на посоката на растежа на веждите(май много "на" се насабраха)
    някъде бях чела че има..но нищо по конкретно не намерих
    благодаря ви предварително

Супер фен
    Хмм , за кремче не знам ,обаче защо не отидеш на козметик да ти ги оформи?

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    Цитирай Първоначално написано от Mimka_sweet
    Съгласна =D>

Голям фен Аватара на BlueDevil
    Град
    Велико Търново
    Ей, все мазила търсите за нещо. Бежи на козметик, ще те оправи.

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    и аз имах този проблем и колкото пъти да ходя на козметик все ми правят "дупки"
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Ми що не си вземеш един гел за коса и не си ги залисваш в 'правилната посока'.

Град
    Pleven
    Има такива гелове за вежди, безцветни като течни са и с гребенче би си ги оформила.А знаеш ли...може да използваш и безцветна спирала за оформянето.Не знам при теб как ще е със спиралата дали само ще ти ги подреди, но мисля, че ти трябва слепване.Може да пробваш с лак за коса и пинсетка..пръскаш от лака вурху пинсета и ги слепвай и оформи.
    Успех

мимика
    Guest
    wertyusa-f много ти благодаря
    а за козметика...те само ми ги подстригват..което стои много смешно

безцветни спирали за вежди има..Мисля че на Орифлейм,ама и на Ейвън може да ползваш тази блестящата на COLOUR TREND ... има и специални четки за вежди към комплектите с четки за гримове,които може да ползваш с мъничко гелчец преди да се гримираш
    It`s NoT the End OF me..My hearT is stiLL open..I`m bruised,but Not broken!

наистина можеш да използваш спирала за вежди.Е не съм много сигурна дали точно спирала му викат,но например в каталога на ейвън има(сори за рекламата)

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    на една приятелка така са й щръкнали веждите в самия край, каквото и да прави не се оправят - с гел ги е мазала, със спирали ама не
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Обръсни тая половина дето не ти харесва,а др остави. jk
    Хората са жестоки и безмозъчни същества,които унижожават всичко около себе си,за да изживеят краткия си и безличен живот.

Голям фен
    Град
    V kluba na Bros fenovete
    Izkarai samo 4etkata ot niakoia stara spirala, nacapai ia s pqna za kosa i sre6i vedjite Ako ima nqkoi star4a6ti kosam4eta moje da im rezne6 malko vrah4etata.

Фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от mid_get
    Цитирай Първоначално написано от Mimka_sweet
    Съгласна =D>

може да не ви се вярва но е истина една фр имаше подобен проблем....вейдите и бяха отвратителни и аз много се дразнех и ядосвах и един ден макарче тя не даваше и сложих вакса (обикновенна вакса за коса) едва я накарах но победих .... и така те си дойдоха на мястото слагаш съвсем малко вакса и ги решиш и проблема ти се решава козметика пасти да яде
    Живей един път , но както трябва, слънцето няма цяла вечност да те радваа.... Греби със шепи , обичай всеки , краят не тежи ако дните ти са леки....

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    хмм малко не загрях за кво лафите. .мойте са някви по щръкнали но в началото като имам предвит началото е там към средата на лицето ... сещате се да ... ае не ви разбрах мно мно

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Град
    veliko turnovo

Относно веждите

Аз имам малък проблем с веждите-аз винаги ходя на козметик за веждите,доволна съм по принцип от нея,но незнам защо но веждите ми след като си тръгна от салона са добре,но после като попораснат-една расте по бързо от другата)и някой път от самосебе си се получават някакви малки дупки,незнам защо?и поради тая причина козметичката е принудена да ги изтъни за да са еднакви.И скед това докато пораснат аз си ходя с малко различни вежди защото нали една та расте по бързо и така в момента едната е малко по дебела от другата.направо ще ме побъркат тия вежди.защо все не могат да ми ги направят???

вземи си пинсета опитай се сама не е трудно или поне като ти излезе косъм го скубеш и готово

Град
    veliko turnovo

vejdi

ne ne moga taka da gi skubq,prosto iskam da gi poddurjam po debeli puk dokato gi izravnq trqbva malko da si hodq po razli4na-e ne e tolkova golqma razlika ama az kato si gi znam i se pritesnqvam.obe6tala sum na kozmeti4kata da ne gi pipam i 6te vidim kvo 6te stane ama trqbva turpenie

И моите са така - в началото са нормални и след чупката ''падат'' надоло.Подстригвам ги малко в края и стои по-нормално ;D
    So what if you can see the darkest side of me
    No one will ever change this animal I have become..

Мега фен Аватара на ValLoveYa
    Град
    Far, far away*
    моята лява вежда в началото е щръкнала нагоре и само я подстригвам за да си изравни с останалата част и въобще не я мацам с гелове, вакси и т.н. но ако толкова те притесняват опитай с гел
    Humans need fantasy to be human.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си