Не знаех темата за къде е за това ще я пусна и тук:
се смея на глупости![]()
Много ми е смешно когато някой ми покаже пръстили от преди малко:
Ж. каза: ee silvesture tuk li si
- * Cherry ; * каза: da
- * Cherry ; * каза:
Ж. каза:
- * Cherry ; * каза: (rofl)
- * Cherry ; * каза: az sm silwestyr
- * Cherry ; * каза:
Ж. каза: da az sum dqdo mraz
на тва паднах от столаилиии аве общо взето на всичко
дори понякога като ме погледне някой сериозно и аз умирам от смях
честно да ви кажа, НЕ МОГА ДА БЪДА/ ДА СЕ ДЪРЖА сериозно
това лошо ли е?
![]()
Ама ама те ми казват нещо сериозно а аз седя и се хиля като първия идиоти разсмивам този срещу мен
и много хора ми се карат за тва, защото понякога не ги оставям да се разплачат
Дори и от госпожите ми става смешно
![]()
Ако това е истина, може би нещата ще се променят, когато ти се случи нещо кофти или ако се поставиш на мястото на страдащия.
[23:35:32] Big toN каза: просто ти си си няква такава леко побъркана
Оо една от моя клас е много луда не знам дали има момент в който няма усмивка на лицето или издъхва от смях. Веднъж я изкараха на дъската съвсем спокойно да пише едно упражнение по АЕ и никой не й беше казал нещо ил инаправил нещо и тя както си седи с гръб към класа и падна на колене и се смееше като луда. Обичам такива веселяци, но всичко си има граници. Адски обидно е някой да ти говори за проблемите си, колко гадно се чуства, колко му е зле и ти да му се изсмееш, дори и да не си искал/а. Смей се на воля, това е едно от най-хубавите удоволстия на земята, но не прекалявай, сдържай се ..
и гледай да не ти излезнат бръчки около устните![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
не е лошо, МНОГО Е ЛОШО!!!Първоначално написано от CherryS
Еми не е хубаво ако ти азват нещо сериозно ти да им се изсмееш.
Иначе хубаво е човек да се смее. Понякога ме избива смях и мен... в часовете, междучасията....лошото е, че понякога и сълзи ми тръгват и като ходя по коридорите из даскалото все едно съм ревал, нищо, не ми пречи
. Вианги трябва да имаш някаква граница, когато става дума за нещо тежко, лошо, сериозно не трябва да се смееш, ащото можеш да нараниш някого много сериозно.
Lexynnka
Просто си по-весела от другитеИмам такъв познат, който никога не съм го виждал да не се смее, да е усмихнат и така.
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
И аз се смея като ми покажат пръст, но трябва отпреди това да съм разлигавена. ;д
И най - просто казано - лигава си и си в пубертета. Ще се оправиш...може би.
Еми лигава работа , тва е !ше се оправиш като пораснеш и като започнат проблемите спокойно
![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
аЗ съм същата и съм на 18![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
смея се доо полуда,не знам просто от всичко ми се смее-кфо да ревем ли ше е по-добре?НЕееее![]()
айде успех и не ставай некой темерут![]()
И аз бях така преди 1-2 години...Ще се оправиш тва е от възръстта..
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Пак добре, че не ти казват постоянно, че си напушена. Че така както го разказваш...Иначе споко, хубаво е, че се смееш, разсмивай другите покрай теб - с две думи с теб е шоу.
Но наистина трябва да знаеш кога да поспреш. Всеки би се почуствал гадно, ако споделя с някой, и той му се смее в лицето. В този случай наистина внимавай как подхождаш.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
и аз на сичко са смея
и кат говоря пак са смея
ама мога да се въздържам горе долу .. кат преценя че не е мноо за смях
На акъл като не сте, с кво от мен сте по - големи???!!
*диша* издиша*![]()
Първоначално написано от CherryS
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
^ това говори ли ти нещоабе ти ако ме познаваше сяга нямаше да си жива сигурно, щот понякога такива глупости ръся, че не е истина просто
ето например днеска (дръж се здраво) в даскалото с една фр много обичаме да си дрънкаме в час. е добре, ама сме раздалечени и да не вдигаме шум си говорим .... без глас . ся сигурно не ти се струва смешно обаче ако беше видяла щеше да се гърчиш на земята като настъпан червей
![]()
![]()
![]()
а следващия час си чатим на едно листче и пишем с кодови думи:
" - NBBN <--- поради що бре Димче си изпяла на мамутка си мъ ?
- Кикерчих мъ, ти ни кипнъ ли?
..... "
понеже съм 100000% съм сигурна че не разбрахте нищо ще преведа:
- NBBN (едно момче) <--- Димче, защо си казала на майка си че го харесваш?
- майтапех се, не разбра ли?
та .... това го разказах за да убия от смях съфорумниците![]()
![]()
![]()
ЖЕНСК0 СЪМ
пфф... аз даже ся се смея кат ви гледам постовете![]()
![]()
![]()
абе яко е да се смее човек
нале знаеш че смехът е здраве![]()
Ама да не се изхилиш като имаш 2 за срока.. или като се разболееш от грип(например). ..или ако е времето е лошо и ти се проваля план.Е аз в такива случаи не бих се смяла.![]()
Иначе понякога така ме избива на смях че всичко около мен ми изглежда забавно - хората.. предметите.
Приятелите и познатите са свикнали - приемат ме като веселяче.Една приятелка даже казва-Ей.. леко че ще се задавиш от смях и ще умреш.. какво ще правим без тебе.......... и аз тогава още повече се хиля като го каже това..
![]()
По-добре прекалено много положителни емоции отколкото отрицателни.Смей се и се радвай на живота!!![]()
![]()
![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Първоначално написано от ImmortalSportFreak
.......ми аз такова...........
...
.....
....
.........
.....
....
...
..... КОГА УСПЯХ ДА СЕ КЛОНИРАМ БЕ ?!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ЖЕНСК0 СЪМ
абе смей си се докато ти е весело, щото после като почнат проблемите... абе пак се смееш ама не е чак толкова весело![]()
![]()