.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    Цитирай Първоначално написано от brokeninside13
    Аз имам на гърба и мога да ти кажа само че ме боля АДСКИ много, но явно издържам на болка.. около 2 часа без спиране
    и моята към 2 часа и нещо ама на ребрата от левия край на почти целия гръден кош
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

А аз мислех, че на гърба не боли толкова.

А аз мислех, че на гърба не боли толкова.

Цитирай Първоначално написано от transformable
    Цитирай Първоначално написано от HexGirl
    какво значение има болката ?
    Има Попринцип искам на ръката на китката,или пък на плешката... вие преценете къде боли по-малко попринцип искам на ръката защото ще е ирогливче
    мисля,че на горния мускул на ръката боли най-малко.Сестра ми си направи там (по-малка е с 2 години и голям мазохист обаче нз-не я боля много)

Ето кво ще кажете :P

Голям фен Аватара на dimi93
    леле... ако си правя татуировка нещото от което най-малко ще ми пука е болката! Физическата болка е най - малката! Все пак това нещо остава завинаги до края на живота ми на мен и дори и да ми писне винаги ще е с мен! Сега си с такав имидж но като го смениш!? Винаги трябва да се саобразяваш с нея... съкс
    Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!

Мега фен
    На мен не ми харесва, но важното е на теб да ти харесва.
    Само да знаеш, че има възможност, като кандидатстваш за някоя по-престижна работа, да не те вземат с тая татуировка.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си