.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Супер фен Аватара на girl91

Двурога маша

За тези, които са се правили с такава - харесва ли ви как стават къдриците с нея, изглеждат ли естествено?

Аз не съм се правила, но съм виждала на една съученичка как стои и наистина е мнохо хубаво
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    С такава ме правиха на бала ми, ще пусна снимки като се прибера ако искаш, добре стана, но не съм забелязала някаква разлика между къдрене с обикновена маша и с тази...

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    а някои има ли идея от къде може да се купи? не съм виждала други освен профисионални

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Undying, моля те пусни снимки. Аз искам на бала ми да ме къдрят с такава маша.

Цитирай Първоначално написано от POLLINA
    а някои има ли идея от къде може да се купи? не съм виждала други освен профисионални
    http://www.makeuppro-online.com/comp...BaByliss%20PRO

Цитирай Първоначално написано от POLLINA
    http://www.makeuppro-online.com/comp...BaByliss%20PRO

Град
    Manhattan *
    не ми се дават пак 100 лв за маша

Еми, съжалявам.. само това намерих.

Много искам да видя снимка на коса, правена с такава маша.
    Гледах клипче, в което момичето се прави с такава маша, но къдриците не ми харесаха, не ми изгеждат естествено.
    Фризьорката, при която мисля да ходя, ми показа какви маши има... едната беше такава, а другите.. аз имам такива вкъщи. Искам за бала да ме направи така, както аз няма да мога да се направя.

Някой път като ходиш я помоли да те направи така. Така директно ще видиш на теб как ще ти стои.

Цитирай Първоначално написано от heiress
    Някой път като ходиш я помоли да те направи така. Така директно ще видиш на теб как ще ти стои.
    Аз предварително искам да знам какъв е ефектът, няма хиляда пъти да си правя пробна прическа

Ти си знаеш. Според мен е най- добре да се видиш ти как ще си, защото то може да е хубаво, но на теб да не ти отива.

Цитирай Първоначално написано от heiress
    Ти си знаеш. Според мен е най- добре да се видиш ти как ще си, защото то може да е хубаво, но на теб да не ти отива.
    Ако стават хубави къдрици с тази маша естествено, че ще си направя една пробна прическа... но аз искам да видя предварително как изглеждат къдриците с тази маша за да знам дали има смисъл на пробната прическа да ме направи така.
    В интеренет видях клипче ( http://www.youtube.com/watch?v=34Y48nJCB1I) и не ми допадат къдриците, които се получават с такава маша. Явно ще се правя с обикновена тънка маша...

Град
    Manhattan *
    тая маша как мога да я намеря в ebay , пиша twisted barrel tong ама ми излиза само една

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Ще пусна снимки сега края на тази седмица, която идва, защото не съм си у дома. Сега като се замислих май имаше известна разлика между тази маша и обикновена, ама толкова и помня...

Град
    Manhattan *
    кажете ми как се казва

Срещала съм я и като двуглава, но не знам дали това ще ти помогне, Поли.

Ами тази двурога маша е хубава ама е доста трудно да се правиш с нея сам,аз лично имам подобна и се води ретро преса пак е с 2 рога но отгоре се защипва с метална пластина (нз дали изобщо някои ще може да си го представи) иначе не е лоша прическата става начупенко,но не на букли
    Da oBiчAш MojE da E NAI-KrAsiVotO чuVstvO,nO Da NakArAш nЯkoi Da tE ObIчa-ToVa E IZKUSTVO!!

Цитирай Първоначално написано от Oriqna
    Ами тази двурога маша е хубава ама е доста трудно да се правиш с нея сам,аз лично имам подобна и се води ретро преса пак е с 2 рога но отгоре се защипва с метална пластина (нз дали изобщо някои ще може да си го представи) иначе не е лоша прическата става начупенко,но не на букли
    Има разлика между ретро преса, която прави ретро вълни, и ретро маша, която прави ретро къдрици. Ретро машата е тази двурогата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си