- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Зайците...
Знам, че има такива теми, но все пак... аз вече съм 10-ти клас и не смятам да се занимавам с простотии. Точно на 15-ти септември бях болен в 8 клас и не отидох, но ако някой беше посмял да ме замеря с моркови или зеле, щях да го навра в на майка му катеричока
Аз на 15-ти септември няма да замерям, защото не смятам да се подигравам с храната, при положение че има хора, които нямат пари и това да си купят...
Вие какво мислите за тази "традиция"?
Хаха, щял си да наврешНаборе в моето даскало всеки заек,който ни се опъне не знае кво го чака. Иначе аз не замерям, но ми е смешно как валят моркови
Обаче зайците стават все по-отворени и отговарят на огъня и като пернаха един авер и като видя заека.....
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Да, имам червен колан, още нещо? Хах, някой ще се опре на МЕН? Мнее... не е познал... ама мойте бели дробове точно на 15-ти ли трябваше да се скапят...Първоначално написано от DaemonBoy
![]()
ммм ние бяхме уцелили директорката на 15 ти ..
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Е тва е мноого тъпа "традиция"..Аз като бях заек никой нищо не ми каза,каму ли да ме замерят с моркови![]()
На 15 има многооо моркови и многоооо зелки!Хубава традиция
![]()
+Първоначално написано от nymphadora
Нас никой не ни замеряше .. слава богу![]()
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
на 15 в 8 клас ми дадоха един морков и на целия ми класАма беше забавно всички ни викаха зайци :P Липсват ми тези години
![]()
Оооо тая година по големите явно ги е хванала кризата и бяха нарязали 2-3 моркова в една купа и мятаха някви парченца. Както и да е мен не ме уцелиха. Обаче тъпо не тъпо догодина криза не криза няма да се оттърват бъдещите 8ми клас мхахахах![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Ми аз тази година бях заек и понеже ние първи влезнахме в училището, срещу нас се изсипаха супер много моркови :Д. Ама мен тая традиция ме кефи, смисъл к'во като са ме замеряли, не съм умряла :Д Т'ва е морков, не е камък о.О. А пък и пада смях като уцелят някого :Д
И аз съм заек, обаче тези осмокласници тая години са такива идиоти :Х
Те половина се правят на някакви .. ъъъ, не какички, ами направо на лелки се правят о.О. Ама то сигурно такава е модата :Д![]()
Все тая, догодина не знам дали ще замеряме, ама най - вероятно 'традицията' ще продължи о.О.
:Д
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Аз догодина ще съм в ново даскало и незнам![]()
![]()
Традицията е забавна,не само като си голям,но и като заек.Прекалено много се вживявате.Един морков,какво толкова
Ние в моето училище не се замеряме-прекалено еКато бях 8 клас нас ни храниха с нарязани парченца от кутия за бонбони,а няколко дни всяко междучасие идваха да ни хранят
А ние тази година купихме една голяяма зелка и обикаляхме училището и раздавахме(то нашият клас изяде половината зелка...глад ей
)
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
Нас ни замеряха. Аз нали съм си детИто с късмет ме уцели на две места. Беше яко да минаваме под дъжда от моркови, ще ми липсва догодина...
В моето у-ще това го няма,само хранят с моркови.
Нас не са ни замеряли както и ние не сме ... Само от съседното у-ще.,ако мога да нарека така,са ни замеряли с бурка с трушия..Тъпа работа,ще оцелят някои и ще му счупят главата...
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Mога да ви кажа, че всичките "големите" сте такива мишки. От мойто даскало така ми се каниха - "о, мо кой ще яде моркови" незнам си кво.. и накрая кво НИЩО ! Познавам приятелки, които ги хранят с моркови - и те ядат, баси простотията. На мен, ако ми дадат морков, ще им го завра там дет да не могат да го извадят. Това е простотията, егати традицията. Всички много се заканват и накрая само минават и заминават.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Еми аз съм 8 клас. и на 15 сеп. минаваха и раздаваха моркови после целиха аз не изядох нито един ,но една от моя клас изяде един ,който преди това беше на земята![]()
А на 16 сеп. от 10 клас носеха люти чушки![]()
I like Horses
в моето даскало само хранят
но е добра идея да целенето, да им дойде малко акъла в главите, че с всяка година стават по - зле...![]()
--Лудите, лудите - те да са живи!
супер е яко обаче как се надъхвате по форумите и пред другарчетата какво ще направите и на кого, инак на живо си траете.![]()
иначе имам някакъв спомен, че около 17.09 по-големите обикаляха с едни зелки и моркови по стаите, голямо молене падна, докато навият някой да си вземе.5-ма души ядоха от един морков, което крайно ме отказа от идеята да участвам(гнуслива съм).
оле,догодина съм в ново даскало.Значи и нас ще ни целятмн ще е забавно според мен
![]()
![]()
![]()
Не вярвам в единствения, а само в достатъчния, който не ме кара да търся следващия!
15.08.2011г.
Догодина и аз съм в ново даскало..![]()
Изобщо не ме интересува дали ще ме целят или не..А и пък ми се струва интересно//забавно..
Пък и ще си ми остане приятен спомен![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Забавно е.![]()
При нас беше още по-забавно, защото най-много моркови отидоха за "а" клас, имаше и за "б", "в" и т.н. И за нас не останаха.![]()
Кой си трае, мърла? Хем не знаеш, хем говориш - българска му работа...Първоначално написано от mArMaLaDkA
как ще е забавно ? подигравка с храната... вие не сте добре!![]()
да и при мен е такаПървоначално написано от ivcheto0o
![]()