.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Тема: Зайците...

Зайците...

Знам, че има такива теми, но все пак... аз вече съм 10-ти клас и не смятам да се занимавам с простотии. Точно на 15-ти септември бях болен в 8 клас и не отидох, но ако някой беше посмял да ме замеря с моркови или зеле, щях да го навра в на майка му катеричока

Аз на 15-ти септември няма да замерям, защото не смятам да се подигравам с храната, при положение че има хора, които нямат пари и това да си купят...

Вие какво мислите за тази "традиция"?

Хаха, щял си да навреш Наборе в моето даскало всеки заек,който ни се опъне не знае кво го чака. Иначе аз не замерям, но ми е смешно как валят моркови Обаче зайците стават все по-отворени и отговарят на огъня и като пернаха един авер и като видя заека.....

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Цитирай Първоначално написано от DaemonBoy
    Хаха, щял си да навреш Наборе в моето даскало всеки заек,който ни се опъне не знае кво го чака. Иначе аз не замерям, но ми е смешно как валят моркови Обаче зайците стават все по-отворени и отговарят на огъня и като пернаха един авер и като видя заека.....
    Да, имам червен колан, още нещо? Хах, някой ще се опре на МЕН? Мнее... не е познал... ама мойте бели дробове точно на 15-ти ли трябваше да се скапят...

Супер фен Аватара на Jus7DreamBoy
    ммм ние бяхме уцелили директорката на 15 ти ..
    СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
    Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
    Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
    Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.

Супер фен Аватара на nymphadora
    Е тва е мноого тъпа "традиция"..Аз като бях заек никой нищо не ми каза,каму ли да ме замерят с моркови

Град
    На една звиздичка
    На 15 има многооо моркови и многоооо зелки! Хубава традиция

Мега фен
    Град
    Earth...
    Цитирай Първоначално написано от nymphadora
    Е тва е мноого тъпа "традиция"..Аз като бях заек никой нищо не ми каза,каму ли да ме замерят с моркови
    +

Супер фен Аватара на cherrygloss
    Град
    Бургас
    Нас никой не ни замеряше .. слава богу
    I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?

Повече от фен Аватара на didenceeto
    на 15 в 8 клас ми дадоха един морков и на целия ми клас Ама беше забавно всички ни викаха зайци :P Липсват ми тези години

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    Оооо тая година по големите явно ги е хванала кризата и бяха нарязали 2-3 моркова в една купа и мятаха някви парченца. Както и да е мен не ме уцелиха. Обаче тъпо не тъпо догодина криза не криза няма да се оттърват бъдещите 8ми клас мхахахах
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Ми аз тази година бях заек и понеже ние първи влезнахме в училището, срещу нас се изсипаха супер много моркови :Д. Ама мен тая традиция ме кефи, смисъл к'во като са ме замеряли, не съм умряла :Д Т'ва е морков, не е камък о.О. А пък и пада смях като уцелят някого :Д
    И аз съм заек, обаче тези осмокласници тая години са такива идиоти :Х
    Те половина се правят на някакви .. ъъъ, не какички, ами направо на лелки се правят о.О. Ама то сигурно такава е модата :Д
    Все тая, догодина не знам дали ще замеряме, ама най - вероятно 'традицията' ще продължи о.О.
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Аз догодина ще съм в ново даскало и незнам

Супер фен Аватара на someonerandom
    Традицията е забавна,не само като си голям,но и като заек.Прекалено много се вживявате.Един морков,какво толкова
    Ние в моето училище не се замеряме-прекалено е Като бях 8 клас нас ни храниха с нарязани парченца от кутия за бонбони,а няколко дни всяко междучасие идваха да ни хранят А ние тази година купихме една голяяма зелка и обикаляхме училището и раздавахме(то нашият клас изяде половината зелка...глад ей )
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Голям фен Аватара на Shadowsogirl
    Нас ни замеряха. Аз нали съм си детИто с късмет ме уцели на две места. Беше яко да минаваме под дъжда от моркови, ще ми липсва догодина...

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    В моето у-ще това го няма,само хранят с моркови.

Град
    In the middle of Nowhere
    Нас не са ни замеряли както и ние не сме ... Само от съседното у-ще.,ако мога да нарека така,са ни замеряли с бурка с трушия..Тъпа работа,ще оцелят някои и ще му счупят главата...
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Mога да ви кажа, че всичките "големите" сте такива мишки. От мойто даскало така ми се каниха - "о, мо кой ще яде моркови" незнам си кво.. и накрая кво НИЩО ! Познавам приятелки, които ги хранят с моркови - и те ядат, баси простотията. На мен, ако ми дадат морков, ще им го завра там дет да не могат да го извадят. Това е простотията, егати традицията. Всички много се заканват и накрая само минават и заминават.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Еми аз съм 8 клас. и на 15 сеп. минаваха и раздаваха моркови после целиха аз не изядох нито един ,но една от моя клас изяде един ,който преди това беше на земята
    А на 16 сеп. от 10 клас носеха люти чушки
    I like Horses

Град
    in my weird world
    в моето даскало само хранят
    но е добра идея да целенето, да им дойде малко акъла в главите, че с всяка година стават по - зле...
    --Лудите, лудите - те да са живи!

супер е яко обаче как се надъхвате по форумите и пред другарчетата какво ще направите и на кого, инак на живо си траете.

иначе имам някакъв спомен, че около 17.09 по-големите обикаляха с едни зелки и моркови по стаите, голямо молене падна, докато навият някой да си вземе. 5-ма души ядоха от един морков, което крайно ме отказа от идеята да участвам(гнуслива съм).

Голям фен Аватара на nadetyYy
    оле,догодина съм в ново даскало.Значи и нас ще ни целят мн ще е забавно според мен
    Не вярвам в единствения, а само в достатъчния, който не ме кара да търся следващия!

15.08.2011г.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Догодина и аз съм в ново даскало..
    Изобщо не ме интересува дали ще ме целят или не..А и пък ми се струва интересно//забавно..
    Пък и ще си ми остане приятен спомен
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Голям фен Аватара на the_best_f
    Град
    на борда на "Черната перла"
    Забавно е.
    При нас беше още по-забавно, защото най-много моркови отидоха за "а" клас, имаше и за "б", "в" и т.н. И за нас не останаха.

Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    супер е яко обаче как се надъхвате по форумите и пред другарчетата какво ще направите и на кого, инак на живо си траете.

иначе имам някакъв спомен, че около 17.09 по-големите обикаляха с едни зелки и моркови по стаите, голямо молене падна, докато навият някой да си вземе. 5-ма души ядоха от един морков, което крайно ме отказа от идеята да участвам(гнуслива съм).
    Кой си трае, мърла? Хем не знаеш, хем говориш - българска му работа...

как ще е забавно ? подигравка с храната... вие не сте добре!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от ivcheto0o
    В моето у-ще това го няма,само хранят с моркови.
    да и при мен е така

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си