.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35

Тема: Зайците...

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Да замериш заек с морков е идиотщина. Виж, да му предложиш любезно да си ръпне, това бива. Тъпичка традиция е... хората с нищо не са виновни, че са нови.

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    ъм.. аз като бях заек не са ме замярвали.. тая традиция значи е много млада, щом допреди 3 години е нямало такова нещо...

до автора - червен колан по какво... и бойните изкуства, които учиш не са ли при самоотбрана? Защо ше ги използваш агресивно?

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Цитирай Първоначално написано от ivcheto0o
    В моето у-ще това го няма,само хранят с моркови.
    И при нас е така.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Град
    Пазарджик
    Че за къде без тая традиция...
    Тренирай като дявол, за да видиш рая.
    Силните намират решение , слабите зобат!!!

Супер фен Аватара на someonerandom
    Цитирай Първоначално написано от Tempest
    ъм.. аз като бях заек не са ме замярвали.. тая традиция значи е много млада, щом допреди 3 години е нямало такова нещо...

до автора - червен колан по какво... и бойните изкуства, които учиш не са ли при самоотбрана? Защо ше ги използваш агресивно?
    Което и да е,ако са ти надъхани 10 момчета с 4-5 години над теб,няма БИ,което да те спаси просто
    А до самоотбраната-Авторът очевидно смята тази традиция за оскърбителна и накърняваща достойнството(негово право си е да смята така)и в такъв случай може да приложи бойно изкуство,за да се защити.Да не говорим,че противно на общото мнение,тренирането на БИ не те прави ангелче
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Голям фен Аватара на liim0nka
    На нас само ни бяха оставили кутия от бонбони и вътре моркови.. не са ме хранили, обаче тия по-големите толкова надъхани и толкова надути и си мислят, че като сме зайци ново дскл ала бала.. ще си траем-нищо подобно..както се казва уважение към по-големите, ама и те да си знаят мястото..щото някои прекаляват и то яко.
    It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Пха,аз на 15 септември раздавах моркови ебаси...Имаше още доста хора се бяхме събрали и само раздавахме.Е,по едно време видях,че някой позамерваше осмокласниците с моркови като се бяха събрали в двора амааа кво да се прави.

Аз съжалявам,че на мен не ми дадоха морков като бях 8 клас.Според мен тва е нещо,което трябва да се приеме за шега и един вид "добре дошъл в даскалото" ,а не като "ей щи еба майката тъп заек" ,та да почнат някои зайци да се силят с обиди и закани от сорта на "на мене ако ми дадат морков ше ги пребия,не ми пука,че съм 8 клас" .

Хора,в живота постоянно ще ви прецакват и ще ви се подиграват.Въпроса е вие как ще го приемете и как ще се отнесете към хората и подигравката.Не винаги агресията е най-добрия начин.

Против !!
    go on and try to tear me down, i will be rising from the ground, like a skyscraper...

Голям фен Аватара на ysmivka
    И аз бях заек тая година. И нас ни целеха с моркови и каквато съм късметлийка ме уцелиха по главата ! Ама какво толкова не е болка за умиране.
    Животът си е мой и не се нуждая от учители как да го живея!!!

Колкото имам спомени от 8 клас ....не са ни заливали с дъжд от моркови или зеле. Просто после минаха и раздадоха в класовете моркови...ама кога са минали не ги видях, иначе щях да си взема един че е добре за зрението

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си