- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Зайците...
Да замериш заек с морков е идиотщина. Виж, да му предложиш любезно да си ръпне, това бива.Тъпичка традиция е... хората с нищо не са виновни, че са нови.
ъм.. аз като бях заек не са ме замярвали.. тая традиция значи е много млада, щом допреди 3 години е нямало такова нещо...
до автора - червен колан по какво... и бойните изкуства, които учиш не са ли при самоотбрана? Защо ше ги използваш агресивно?
И при нас е така.Първоначално написано от ivcheto0o
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Че за къде без тая традиция...
Тренирай като дявол, за да видиш рая.
Силните намират решение , слабите зобат!!!
Което и да е,ако са ти надъхани 10 момчета с 4-5 години над теб,няма БИ,което да те спаси простоПървоначално написано от Tempest
![]()
А до самоотбраната-Авторът очевидно смята тази традиция за оскърбителна и накърняваща достойнството(негово право си е да смята така)и в такъв случай може да приложи бойно изкуство,за да се защити.Да не говорим,че противно на общото мнение,тренирането на БИ не те прави ангелче![]()
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
На нас само ни бяха оставили кутия от бонбони и вътре моркови.. не са ме хранили, обаче тия по-големите толкова надъхани и толкова надути и си мислят, че като сме зайци ново дскл ала бала.. ще си траем-нищо подобно..както се казва уважение към по-големите, ама и те да си знаят мястото..щото някои прекаляват и то яко.
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
Пха,аз на 15 септември раздавах моркови ебаси...Имаше още доста хора се бяхме събрали и само раздавахме.Е,по едно време видях,че някой позамерваше осмокласниците с моркови като се бяха събрали в двора амааа кво да се прави.
Аз съжалявам,че на мен не ми дадоха морков като бях 8 клас.Според мен тва е нещо,което трябва да се приеме за шега и един вид "добре дошъл в даскалото" ,а не като "ей щи еба майката тъп заек" ,та да почнат някои зайци да се силят с обиди и закани от сорта на "на мене ако ми дадат морков ше ги пребия,не ми пука,че съм 8 клас" .
Хора,в живота постоянно ще ви прецакват и ще ви се подиграват.Въпроса е вие как ще го приемете и как ще се отнесете към хората и подигравката.Не винаги агресията е най-добрия начин.
Против !!![]()
go on and try to tear me down, i will be rising from the ground, like a skyscraper...
И аз бях заек тая година. И нас ни целеха с моркови и каквато съм късметлийка ме уцелиха по главата![]()
! Ама какво толкова не е болка за умиране.
Животът си е мой и не се нуждая от учители как да го живея!!!
Колкото имам спомени от 8 клас....не са ни заливали с дъжд от моркови или зеле. Просто после минаха и раздадоха в класовете моркови...ама кога са минали не ги видях, иначе щях да си взема един че е добре за зрението
![]()
![]()
![]()