.
Затворена тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 67 от общо 67
    аз искам да знам дали хората от форума ще правите някаква среща да се отиде на Армина защото всички мои приятели са мазни чалгари само аз слушам електронна музика и ще ми е тъпо да съм сам

Супер фен Аватара на SpAcE_LaDy
    Град
    София // www.trancebg.com
    Ами следи форума де За сега няма среща, още е рано, в момента се организираме с хотели, път и така нататък за 17ти юли на Златните за Ronski Speed i Ferry Tayle Ако ще идваш, пиши ми едно лично там в trancebg и ми кажи дали искаш да си с нас в един хотел, в темата за партито пише повече - нощувките колко са и т.н. и ми прати едно лично съобщение
    ника ми там е TRaNCe*EuPHoRiA Партито се надявам да е МНОГО силно, защото тия двама Ди джеи го заслужават и определено ще ни размажат от кеф, после няма да си чувствам краката 100%

Ами това е за сега, ако някой още желая да дойде след 2 седмици на Златните за партито или пък ще е там по това време и му се ходи на парти, свиркайте

Здравейте може ли да ми кажете от къде мога да си взема билет за партито.. Мерси предварително

Град
    от интернет сайтовете на Eventim & Ticketstream
    а ако не иска от нета, отиди в накой Germanos, Office1, Pikadilly, MTel и т.н., там продават също. само че от офис1 е формат A4 - голям листс баркод, който вземеш ли, ако решите с няко приятел да копирате
    само един ще влезе на партито с този билет

Цитирай Първоначално написано от SpAcE_LaDy
    от интернет сайтовете на Eventim & Ticketstream
    а ако не иска от нета, отиди в накой Germanos, Office1, Pikadilly, MTel и т.н., там продават също. само че от офис1 е формат A4 - голям листс баркод, който вземеш ли, ако решите с няко приятел да копирате
    само един ще влезе на партито с този билет
    Благодаря ти,надявам се да имат все още в наличност на тези места..

Град
    има и на ямсто ще има, просто ще са по 40+ лева

Голям фен Аватара на s0b1esk1
    Град
    Измерение София
    о боже какво зарибяваш дечорлигата с тоя армин..
    WE ARE NOT ANGELS!

18- ще пускат ли?

Билте :)

ПРОДАВАМ 2 БИЛЕТА ЗА CACAO BEACH-НА 13 АВГУСТ 2010(ПЕТЪК) ЗА ARMIN VAN BUUREN,ПО 20 ЛЕВА ..АКО ВЗЕМЕТЕ И 2ТА ЩЕ ВИ НАПРАВЯ ОСТЪПКА-ЗА 35 ЛЕВА БИЛЕТИТЕ СА ВХОД И ЗА СЛЕДВАЩАТА ВЕЧЕР,ПРИ ЗАПИСВАНЕ НА ИМЕНАТА ВИ

Цитирай Първоначално написано от NikeX
    18- ще пускат ли?

Повече от фен Аватара на vikt0riQ
    Град
    точно в нас ;]
    Някой знае ли от колко часа ще е ?

(sun) Live your life and do whatever you like...

Цитирай Първоначално написано от vikt0riQ
    Някой знае ли от колко часа ще е ?
    мисля, че към 22:30-23:00 ..
    "A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)

Повече от фен
    Град
    София
    http://www.facebook.com/album.php?aid=202755&id=703338733#!/photo.php?pid=4882906&id=25498833315&ref=fbx_album

Не мога да напиша нищо повече от това, което самият Армин е написал.

Най-доброто парти в живота ми!
    Jedem das Seine!

И аз се изкъртих. Направо бях отъпкал пясъка от денсене, а пък накрая нямах крака да вървя 2 часа Хуан, 2 часа Глен и 5 часа Армин просто ме разглобиха Слабо парче нямаше, все некви убийствени бийтове. Много съм радостен, че не пропуснах партито.
    Audio ergo sum

Беше уникалноо
    И тези 2 часа бонус направоо .. и изгреваа .. никога не съм мислила,че ще посрещна изгрева, докато Армин е някъдее там пред мен на сцената
    От скачане по 1 време имаше дупка под мене
    И когато разпъна знамето се почувствах .. някак си .. не знам .. беше уникално чувството.. виках, скачах .. разплаках се от радост даже

Не успях да се добера до него за автограф, ама изживяването през нощта ми беше достатъчно
    "A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)

killerbabe
    Пуснато на: Сря Авг 11, 2010 9:40 pm Заглавие: Билте
    ПРОДАВАМ 2 БИЛЕТА ЗА CACAO BEACH-НА 13 АВГУСТ 2010(ПЕТЪК) ЗА ARMIN VAN BUUREN,ПО 20 ЛЕВА ..АКО ВЗЕМЕТЕ И 2ТА ЩЕ ВИ НАПРАВЯ ОСТЪПКА-ЗА 35 ЛЕВА БИЛЕТИТЕ СА ВХОД И ЗА СЛЕДВАЩАТА ВЕЧЕР,ПРИ ЗАПИСВАНЕ НА ИМЕНАТА ВИ

Искам ги и двата възможно най-скоро !! Пиши ми да ти дам скайп
    P.S

Луд ли си? Не виждаш ли, че става дума за миналата година...
    Audio ergo sum

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си