- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- ARMIN VAN BUUREN /13.08.2010/ - CACAO BEACH
аз искам да знам дали хората от форума ще правите някаква среща да се отиде на Армина защото всички мои приятели са мазни чалгари само аз слушам електронна музика и ще ми е тъпо да съм сам![]()
Ами следи форума деЗа сега няма среща, още е рано, в момента се организираме с хотели, път и така нататък за 17ти юли на Златните за Ronski Speed i Ferry Tayle
Ако ще идваш, пиши ми едно лично там в trancebg и ми кажи дали искаш да си с нас в един хотел, в темата за партито пише повече - нощувките колко са и т.н. и ми прати едно лично съобщение
ника ми там е TRaNCe*EuPHoRiAПартито се надявам да е МНОГО силно, защото тия двама Ди джеи го заслужават и определено ще ни размажат от кеф, после няма да си чувствам краката 100%
Ами това е за сега, ако някой още желая да дойде след 2 седмици на Златните за партито или пък ще е там по това време и му се ходи на парти, свиркайте![]()
Здравейте може ли да ми кажете от къде мога да си взема билет за партито.. Мерси предварително![]()
от интернет сайтовете на Eventim & Ticketstream
а ако не иска от нета, отиди в накой Germanos, Office1, Pikadilly, MTel и т.н., там продават също. само че от офис1 е формат A4 - голям листс баркод, който вземеш ли, ако решите с няко приятел да копирате
само един ще влезе на партито с този билет![]()
Благодаря ти,надявам се да имат все още в наличност на тези места..Първоначално написано от SpAcE_LaDy
имаи на ямсто ще има, просто ще са по 40+ лева
![]()
о боже какво зарибяваш дечорлигата с тоя армин..
WE ARE NOT ANGELS!
18- ще пускат ли?
ПРОДАВАМ 2 БИЛЕТА ЗА CACAO BEACH-НА 13 АВГУСТ 2010(ПЕТЪК) ЗА ARMIN VAN BUUREN,ПО 20 ЛЕВА..АКО ВЗЕМЕТЕ И 2ТА ЩЕ ВИ НАПРАВЯ ОСТЪПКА-ЗА 35 ЛЕВА
БИЛЕТИТЕ СА ВХОД И ЗА СЛЕДВАЩАТА ВЕЧЕР,ПРИ ЗАПИСВАНЕ НА ИМЕНАТА ВИ
![]()
Някой знае ли от колко часа ще е ?
(sun) Live your life and do whatever you like...
мисля, че към 22:30-23:00 ..Първоначално написано от vikt0riQ
![]()
"A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)
http://www.facebook.com/album.php?aid=202755&id=703338733#!/photo.php?pid=4882906&id=25498833315&ref=fbx_album
Не мога да напиша нищо повече от това, което самият Армин е написал.
![]()
Най-доброто парти в живота ми!
Jedem das Seine!
И аз се изкъртих. Направо бях отъпкал пясъка от денсене, а пък накрая нямах крака да вървя2 часа Хуан, 2 часа Глен и 5 часа Армин просто ме разглобиха
Слабо парче нямаше, все некви убийствени бийтове. Много съм радостен, че не пропуснах партито.
Audio ergo sum
Беше уникалноо![]()
И тези 2 часа бонус направоо .. и изгреваа .. никога не съм мислила,че ще посрещна изгрева, докато Армин е някъдее там пред мен на сцената![]()
![]()
От скачане по 1 време имаше дупка под мене![]()
И когато разпъна знамето се почувствах .. някак си .. не знам .. беше уникално чувството.. виках, скачах .. разплаках се от радост даже![]()
Не успях да се добера до него за автограф, ама изживяването през нощта ми беше достатъчно![]()
"A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)
killerbabe
Пуснато на: Сря Авг 11, 2010 9:40 pm Заглавие: Билте
ПРОДАВАМ 2 БИЛЕТА ЗА CACAO BEACH-НА 13 АВГУСТ 2010(ПЕТЪК) ЗА ARMIN VAN BUUREN,ПО 20 ЛЕВА ..АКО ВЗЕМЕТЕ И 2ТА ЩЕ ВИ НАПРАВЯ ОСТЪПКА-ЗА 35 ЛЕВА БИЛЕТИТЕ СА ВХОД И ЗА СЛЕДВАЩАТА ВЕЧЕР,ПРИ ЗАПИСВАНЕ НА ИМЕНАТА ВИ
Искам ги и двата възможно най-скоро !!Пиши ми да ти дам скайп
P.S
Луд ли си? Не виждаш ли, че става дума за миналата година...
Audio ergo sum