- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тъпи мисли... гадно чувство... клане на душата...
Само ще ти кажа - никой не е умрял девствен
Да, звучи малко грубичко, но рано или късно ще стане.
Поздравления, че я обичаш толкова многоТрябва да е истински щастлива.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Това са само нежности... Не е нужно да се стигне до секс ако просто се галите и си доставяте удоволствие. Може би ако започнете с петинг тя ще се отпусне и ще се освободи от страховете си. Според мен може да пробваш и ако видиш че тя се притеснява да й обясниш че няма в никакъв случай да се стига до секс и че не това е целта а просто ще опознаете телата си и няма да правиш нещо което й е неприятно.Първоначално написано от MetalZone
Мисля че момичето се чувства притиснато не толкова от теб а от всички други които сигурно й казват че вече е време, че не е нормално да не иска, че ти сигурно се чувстваш зле, че ще я зарежеш и разни подобни. Това я кара да се чувства още по-уплашена и несигурна и я блокира.
Ниастина всичко описано от теб е много хубаво, по думите ти личи, че я обичаш, тя теб също, но може би не е готова.Какво можеш да направиш освен да чакаш тя сама да реши, че го иска.Всичко друго, което направиш може да бъде разбрано от нея по грешенн начин - например, че я притискаш и не можеш без секс и т.н.Всичко е добре наистина и се радвам за вас, дано има повече щастливи теми във форума, но една истинска връзка започва след секса.Разбира се, това е лично мое мнение, но все пак как сте година и няколко месеца заедно.Обичате се, искате се, имате си безрезервно доверие до колктоо разбрах, не сте на по 11-12, големи сте вече, а връзката ви се гради само и единствено на любов.Не ме разбирай погрешно, не че се заяждам или нещо подобно, просто за мен е необяснимо.
И аз подържам връзка от разстояние с приятеля си и разстоянието никак не е малко само 2000км.,но се справяме. Така ,че когато има взаимност и истински чувства всичко е възможно . Подкрепям всичките мнения по темата и наистина освен да изчакаш докато тя не стане напълно готова друго не ти остава .
Една връзка от рязтояние .. и с това бъдеще .. един голям респект от мене .. направо много ви се радвам .Красива любов. Дано я имате и за напред![]()
Чакал си година и нещо ... говори с нея ,но бъди готов да чакаш и още !Девствено момиче както казаха по горе може да обича и без секса да е на ..айде да не кажа първо място.. и точно тогава любовта е още по силна ..от личен опит знам
Разбирам какво ти е , човек който вече го е правил не може да се сдържа както девствените. Но мисля че си свястно момче , и че това няма да ти вкара някви дяволчета в главата и да направиш някой глупости заради едния секс. Изчакай я ,колкото е необходимо .. и спокойно всичко ще стане с времето си !
![]()
If I played you like a toy?
Мерси за коментара и вниманието, buuu! Въпросните дяволчета просто няма шанс да се настанят в главата ми. Чакам я и всичко е точно... говорих с нея както си видяла в преписания разговор в един от коментарите ми.
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
не прочетах всички коментари ,извинявам се![]()
If I played you like a toy?
Усетих.Няма проблем.
![]()
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
Според мен пък няма как тя просто един ден да си каже "Да, сега искам секс."Не може просто да си седиш и да стискаш зъби и тя да си седи и да чака да й дойде вдъхновението. Трябва и двамата да направите някаква крачка в тази насока. Както ти казах вече петинг, орални ласки... Не е нужно да я притискаш директно да правите секс но можеш да й покажеш че интимностите са в състояние да ви сближат и че няма от какво да се притеснява или страхува.
А според нея е точно това и точно тези думи чака в главата си... въпросният петинг не мисля, че ще свърши работа... просто , защото е с по-различно мислене... просто чакане и говорене на тaзи тема...
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
Слънчице - пак мислим еднакво
И пак ме допълваш, макар и по леко индиректен начин. Не знам на какво се дължи това.
Включвам се пак по темата, за малко.
Авторе - само с думи нищо няма да стане. Където и да е в човешките отношения думите просто подкрепят действията. По тази причина сами по себе си не означават нищо.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
И как да й се прийска секс след като няма никакъв опит в тези неща? Сигурно дори не мастурбира. Теб защо те е страх да я въведеш в този нов за нея свят на интимности след като не си девствен?
ЕДИТ: Влади и аз не знам на какво се дължи![]()
Не ме е страх... просто бавно ще станат работите явно.. не искам да я притискам и определено това ще стане... защото и тя мисли така... вече говорих с нея... пак...
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
За мен написаното от теб не може да бъде подправено. Личи си, че си малоумно влюбен. От логическа гледна точка, ти си може би човекът, който най-много заслужава момичето да му пусне, но за жалост винаги така става, че тези които най-заслужават лъскат бастуня.но аз отдавна съм загубил девствеността си и също така от много време не съм го правил... предполагам хората, които са на моето дереже знаят колко е кофти... въпросната чекия вече не ми помага... и не намирам решение в нея... често ме болят топките и след като свърша болката остава за ден-два... липсва ми онова чувство да се слееш с човек от другия пол... да си в топлата стая на топлото легло и двамата да се изпотите... и после блажено да легнете и да заспите...
Куотнах точно този отрязък от поста ти, за да й го покажеш точно това написано на нея. Обичаш я... 1 година заедно.. на 16 е и не пуска? Какво иска? Явно тя не те обича толкова, колкото ти нея. Просто това куотнатото и го копираи или си и го кажи.
Сега малко критика. Какъв мъж си ти по дяволите да си показваш толкова открито чувствата? Женската машина работи по един крайно нелогичен начин, но просто мъжете с чувства, отдаденост и любов биват рано или късно изритвани. Няма да се учудя, ако един ден скъсате, след това тя си намери нов и за 2 седмици му пусне, а ти си чакал години, ма нейсе. Това разбира се, само ако е привлекателна и за другите мъже освен за теб.
Цялостен анализ, нито ми се прави, нито виждам смисъл от него, само трябва да укротиш любовта си и да започнеш да мислиш, като мъж, а не като глупаво влюбено дете. В момента без да съм видял конкретния случай съм напълно убеден, че те командори както си иска. Просто в твоето положение и душевното състояние, в което си ти не притежаваш силата да вземеш каквото и да било решение, което не получава пълното й одобрение.
В другата тема прочетох нещо от сорта на "за първи път някой да се влюби в мен" Виждам от къде идва цялата работа... не се обиждай, но аз така си го обяснявам. Комплексиран, без самочувствие младеж е успял да омае по някакъв начин момиче, което според него е с много класи над него и в момента е на 7мото небе от щастие, че красавица, като нея е тръгнала с шушумига, като теб. През моите очи и прочетеното така изглежда. Може и да греша.
Опитай се да се поосвестиш от тази любов, защото някой ден, като се случи така, че се разделите по една или друга причина, ще си съкрушен и има вероятност да посегнеш на живота си. Хора в подобно душевно положение са опасни за себе си, защото са опитали от най-тежкия наркотик - любов, който за разлика от всички други (с изключение на ЛСД) е неизлечим.
EDIT: Попрочетох малко мнения... Чети какво ти пише valdesbg. Ти си живееш в твой свят, който сам си си направил и не искаш да чуеш компроментиращо мнение. Доста често точно това, което не искаме да чуем се оказва правилното и мисля, че valdes има право. А това, което си написал по скайп... този дълъг пост. Ти сам бягаш от секса. Виждам, че си чувствителен, но ти малоумен ли си бе? Тамън ти каже айде и ти А НЕ НЕДЕЙ... кво ли си губя времето, ти сам бягаш, а чакаш съвети. Ем дялкай камата и тва е.
Temet Nosce
벨야카
И все пак, тя е на 16 а не на 14 че да се притеснява от секса... не разбирам, казваш че те обича толкова много, не знам защо...какво толкова има да се чувства готова.Първоначално написано от valdesbg
![]()
umri, всъщност въобще не ме командори... почти винаги аз я напътстват какво да прави и тя ме слуша... аз давам повечето съвети и те винаги са били правилни... но това не го смятам за командорене? Дали сме си пълна свобода... това "за първи път някой да се влюби в мен" или нещо подобно в такава тема мисля, че не съм писал никъде? Нито съм комплексиран, нито съм без самочувствие... не се смятам и за шушумига... грешиш... Аз ня бягам от секса... искам тя да го почувства... ей това е цялата работа... лично на мен не ми допада да ми каже "айде" и айде в кюпа... затова се влюбих в нея... защото е различна (колкото и странно да ти звучи...) писнало ми е от леки жени, писнало ми е от секс без чувства... просто клатене... стана ми скучно така и не ми е интересно вече... разбирам да не съм виждал путка та веднага да й се нахвърлям... ама... затова я разубедих, когато ми каза "Айде" защото искам тя да го мисли... а не да се води по мисленето и думите на друг и после да остане с угризения и така нататък... или да го направи за така наречената мода... твоята представа за мъж и за здраво стъпил на земята човек е друга явно. Благодаря за отделеното време и дългия пост!
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
Експресно включване:
Авторе твърдиш че искаш секс, обаче правиш всичко възможно за да НЕ СЕ стигне до там. Мислиш прекалено много за нея и едновременно с това прекалено малко за себе си. Как да се почувства готова тя след като вижда че ти не си готов? Как да е уверена че нещата няма да се объркат след като вижда че ти не си уверен ама грам?
Знам че ще изпаднеш в отрицания е ще кажеш колко не е вярно всичко. Обаче ти казвам как изглежда отстрани всичко това. Особено през женска гледна точка. Дадох линк към темата ти на жена, без да и казвам какво и защо и без да и казвам мои наблюдения. Тя ми сподели точно това - "този човек изглежда супер неуверен, супер зависим и изобщо не-готов за секс. Няма лъхане на мъж, по скоро прилича на приятел. Ако беше мое гадже аз също не бих искала да правя секс с него."
И umri, макар да е писал в типично мой стил съвсем вярно е казал неща, които аз нарочно пропуснах. Неосъзнатото отрицание на психиката е първия симптом че нещо не е наред.
Такива работи.
Dr. Gregory House
Точно... винаги е било така...Първоначално написано от valdesbg
Уверен съм и готов, ама няма смисъл да обяснявам...
Значи цялата работа се свежда до това да бъде по... настоятелен и да си изисквам моето? Това ли е решението?
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
Авторе - няма лошо да е така. Да се раздаваш без да чакаш нищо в замяна. Обаче в любовен план нещата седят малко по друго. Предвид че си с определен човек по определени причини, можеш да предположиш че същия този човек също е с теб по определени причини, които не намира в други хора. А себераздаването не е сред тези качества. По простата причина че тя иска опора и сигурност а не спонсор, от когото да тегли когато и колкото си поиска.(е в повечето случаи де).
Така че - постарай се да изглеждаш като мъж, а не като приятел.
Пак ти каазвам- може да си супер уверен и готов, обаче отстрани не изглежда така. Убеден съм че и в нейните очи също. Затова се дърпа. А тук важното е как изглеждат нещата, а не какви са всъщност. Колкото пъти се появят съвсем зародишни мисли за секс ти ги задушаваш на секундата.(в случая причините не са от значение а факта че ти убиваш сексуалните и желания) И кажи ми при това положение на теб ще ти се прави ли секс?
Цялата работа е ... хм.. да - да действаш. Да не се огъваш толквоа много, и да и покажеш че няма нищо страшно. Бавно и полека да събудиш сексуалните и желания , я възбудиш няколко пъти така повечко и след това гледай как ще ти се хвърли още от вратата. Както каза слънчицето преди мен - започнете с петинг, за да свикне с идеята и да почнат да и идват неприлични мисли
Щото кокото и да и се иска - тя сама няма да се реши че иска секс. Просто защото не знае какво е това и как се работи с него. А и за секса трябват двама, единия задължително с опит. Тя е човека без опит, оставаш ти. А в нейните очи ти изглеждаш още по уплашен и от нея.
Ама да - по настоятелен бъди и мисли повече за себе си. Като естествено мислиш И за нея.
Dr. Gregory House
Баце, спри се малко, сериозно. След това прочети отново собствените си постове. WTF?!?! Различна била, трябвало да го "почувства", трябвало да бъде готова, бла-бла-бла. За втори път в рамките на един ден наблюдавам в тоя форум мъж, който само хвалебствени химнове в Нейна чест не е почнал да пее.
Сигурно ще те разочаровам, но твоята мацка е обикновен 16-годишен човек от женски пол, а не реинкарнацията на Спасителя. И това между краката й е парче кожа, а не Светия Граал.
Обичай си я, грижи се за нея и прочие, но не я поставяй на пиедестал и не жертвай мъжкото в себе си за нея. Не знам тя какво откровение чака, за да си легне с теб, но първият път е просто едно смешно-трагично преживяване в комбинация с малко кръв и нищо повече. Нито ще получи съобщение от Вселената, нито ще прозре някакви невъобразими истини - ще се черви от неудобство, ще я позаболи малко и след години ще се смее като си спомни.
И umri ти даде страхотен пример, аз също имам наум подобна случка - мадамата и един приятел се лъгаха 2 години, той беше като кученце с размахана опашка, накрая тя му би шута и се нашиба с некъв селяк на втората седмица. Знам, знам, тя не е такава, специална е, т.н. Слушал съм ги тия булшити поне 100 пъти от вече не помня колко хора. Само ти казвам, да си имаш едно наум, защото точно в такива връзки и точно от това твое отношение в последствие боли много. Ама много. И както е била принцесата от въздушния замък, така ще стане "тая гадна курва".
Просто седни си на гъза и помисли хубаво. Не ти казвам ей-сега да й се обадиш и да изкрещиш "Ела да лапаш, жувотно!", обаче определено трябва да си по-настоятелен. slun4ice добре те насочи, може би ще е добре да я послушаш. Просто не си заравяй главата в земята и не твърди, че няма проблем, защото такъв ИМА, самият факт, че си направил въобще тема, е показателен.
Take care, че ще се порежеш лошо..
Another version of the truth..
Момче, ако ти се прави секс, а не може използвай ръцете си. Не било толкова хубаво.....стегни се и бъде мъж. Знам, че е модерно момчетата да сме били чувствителни, но чувствителен не означава мрънкащ.
Второ - хубаво е че си й отдаден, това е рядкост, като цяло, но не прекалявай. Може в някой момент толкова да си повярваш, че тя е богиня, че и тя да си помисли, че е такава. А ние сме просто хора, уникални, но все пак хора. Прекалено големите очаквания към нея и проекции ще ви изиграят кофти услуга.
И доколкото горните твърдения са си мое мнение, нищо което е стандарт, то следващото е факт. Поставяш и нея и себе си в неудобна ситуация. Целият форум знае какво сте си споделяли, а то е интимно, след което й пращаш линк и тя естествено се чувства неудобно...
Тъй като всичко тръгва от липсата ти на секс - изясни си за себе си можеш ли без него. Твоята приятелка изглежда за себе си е наясно, че не го иска за момента от теб. Ако можеш без секс - чакай, докато тя е готова и ти го покаже, а не да го изпросваш от нея или да я караш да се чувства виновна. Ако не можеш без него, то тогава не сте готови един а друг.
bratignat, Не го прося!!! И тя изключително добре го знае това и ме познава... ! И чакам както прочете.... Казал съм й че не е тя виновна и че няма виновен... преди да постна разговора съм я попитал дали може... и след като получих отговор "да" тогава го написах... всъщност съм я питал дали може да направя темата... и точно с тази цел да не се почувства гадно... съветвам се с нея за всичко...
Мога без него... както съм изтърпял до тук и както ще изтърпя и за напред... и стискам зъби и говоря с нея както valdes ме посъветва... говорих с нея и сме си изяснили някой неща и тя знае, че няма да я оставя и съм до нея... това е... и аз знам, че получавам същото и от нейна страна... мисля темата за приключена и благодаря на всички, които се включиха! Радвам се, че прочетох сериозни мнения! Помогнахте с каквото можахте!
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
Моя хонорар се измерва в Tuborg
P.P. В крайна сметка пак си на стартовата линия т.е. там откъдето почнахме.Не мислиш ли че темата си губи смисъла по този начин?
Dr. Gregory House
Имаш ЛС, другарю valdes.![]()
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
Хмм значи ти изобщо не търсеше съвет а искаше някой да ти каже да продължаваш да стискаш зъби?![]()