- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тъпи мисли... гадно чувство... клане на душата...
Маринче ти искаш магичност и непредсказуемост, на мен не са ми нужни. Защото всяко нещо може да бъде обяснено. А щом може - искам да го знам. С всички позитиви и негативи следващи от това. Вече отдавна сме го установили
По втория въпрос може направо отделна тема да се отвори че е толкова обширен. Простичко казано - виждаме това което искаме да видим. А психиката ни е така устроена че всичко друго се изтласква някъде в подсъзнанието. Разбирай игнорираме го. Обаче нещото си същствува. И продължава да упражнява своето влияние, а предимството е че не подозираме за това. И в един прекрасен момент реалността ни зашлевява една жестока плесница. Жестока - защото просто си нямаме ни най-малка идея че това изобщо може да стане. И става мигновено. А защо - защото както казахме по една или друга причина виждаме и осъзнаваме само това което искаме.
Обширна тема е затова смятам да спра до тук.
Мойта идея е да изкарам игнорираните гадинки на бял свят. А какво ще се случи с тях е избор на личността
Едит: Авторе - допускам че при теб всичко може да е точно така както изглежда. И ако наистина е така - поздравления. Много ще се радвам за теб. Искам да ти дам освен гола надежда и доказателства че нещата са така както ги виждаш. Или ако не са - пак да ти дам и доказателство че нещото не е така освен че ти пукам балончето.
Както виждаш - подкрепям мнението си с доказателства.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House