- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тъпи мисли... гадно чувство... клане на душата...
За мен написаното от теб не може да бъде подправено. Личи си, че си малоумно влюбен. От логическа гледна точка, ти си може би човекът, който най-много заслужава момичето да му пусне, но за жалост винаги така става, че тези които най-заслужават лъскат бастуня.но аз отдавна съм загубил девствеността си и също така от много време не съм го правил... предполагам хората, които са на моето дереже знаят колко е кофти... въпросната чекия вече не ми помага... и не намирам решение в нея... често ме болят топките и след като свърша болката остава за ден-два... липсва ми онова чувство да се слееш с човек от другия пол... да си в топлата стая на топлото легло и двамата да се изпотите... и после блажено да легнете и да заспите...
Куотнах точно този отрязък от поста ти, за да й го покажеш точно това написано на нея. Обичаш я... 1 година заедно.. на 16 е и не пуска? Какво иска? Явно тя не те обича толкова, колкото ти нея. Просто това куотнатото и го копираи или си и го кажи.
Сега малко критика. Какъв мъж си ти по дяволите да си показваш толкова открито чувствата? Женската машина работи по един крайно нелогичен начин, но просто мъжете с чувства, отдаденост и любов биват рано или късно изритвани. Няма да се учудя, ако един ден скъсате, след това тя си намери нов и за 2 седмици му пусне, а ти си чакал години, ма нейсе. Това разбира се, само ако е привлекателна и за другите мъже освен за теб.
Цялостен анализ, нито ми се прави, нито виждам смисъл от него, само трябва да укротиш любовта си и да започнеш да мислиш, като мъж, а не като глупаво влюбено дете. В момента без да съм видял конкретния случай съм напълно убеден, че те командори както си иска. Просто в твоето положение и душевното състояние, в което си ти не притежаваш силата да вземеш каквото и да било решение, което не получава пълното й одобрение.
В другата тема прочетох нещо от сорта на "за първи път някой да се влюби в мен" Виждам от къде идва цялата работа... не се обиждай, но аз така си го обяснявам. Комплексиран, без самочувствие младеж е успял да омае по някакъв начин момиче, което според него е с много класи над него и в момента е на 7мото небе от щастие, че красавица, като нея е тръгнала с шушумига, като теб. През моите очи и прочетеното така изглежда. Може и да греша.
Опитай се да се поосвестиш от тази любов, защото някой ден, като се случи така, че се разделите по една или друга причина, ще си съкрушен и има вероятност да посегнеш на живота си. Хора в подобно душевно положение са опасни за себе си, защото са опитали от най-тежкия наркотик - любов, който за разлика от всички други (с изключение на ЛСД) е неизлечим.
EDIT: Попрочетох малко мнения... Чети какво ти пише valdesbg. Ти си живееш в твой свят, който сам си си направил и не искаш да чуеш компроментиращо мнение. Доста често точно това, което не искаме да чуем се оказва правилното и мисля, че valdes има право. А това, което си написал по скайп... този дълъг пост. Ти сам бягаш от секса. Виждам, че си чувствителен, но ти малоумен ли си бе? Тамън ти каже айде и ти А НЕ НЕДЕЙ... кво ли си губя времето, ти сам бягаш, а чакаш съвети. Ем дялкай камата и тва е.
Temet Nosce
벨야카