Цитирай Първоначално написано от valdesbg
Всичко хубаво обаче аз имам няколко въпроса.

Казваш че тя е на 500 км от теб сега. По принцип от един град ли сте и колко често се виждате в седмицата? (скрития смисъл на въпроса ми е - реална връзка ли имате или такава от разстояние?)

Връзка от разстояние. И определено съм доказал, че такава връзка може да съществува и че "Невидени очи скоро се забравят." въобще не е вярно. Гледаме да се виждаме колкото се може по-често, но в момента има доста пречки-личен план...

Година и един месец заедно - ти си се доказал 15000 пъти пред нея. Хубаво. Тя колко пъти се е доказала пред теб, тя колко пъти е показала че ти значиш нещо за нея? Колко пъти ти е показала че ти си специален за нея?

Страшно много пъти ми го е показала и доказала. Винаги е била до мен, винаги ми е помагала, винаги ми е бърсала сълзите... когато е имало такива. Измъкна ме от една дупка... да кажем, че бях леко пропаднал... Всъщност само нея имам... другите са някъде в необятността... и повечето са винаги срещу мен... и не ме разбират...

Не сте се карали, казваш? Това е похвално стига да няма премълчани мотиви. Защо не се карате?

Разбираме се чудесно... винаги говоря с нежен тон и тя също... ако стане нещо (не каране а някаква пречка) я премахваме максимално бързо. Не ми е дала повод да се ядосвам никога. Както и аз на нея.

Връзка без секс не е пълноценна връзка. Надявам се това ти е ясно, като сравниш сегашната с някоя от по предните, където секса е бил налице. Ще кажеш "Девствено момиче се чака до гроб". Да ама не е съвсем така. Окей може да се чака повее от нормалното, предвид че.. ще е уплашена примерно. Обаче не е принцеса и няма как да се оправдае разумно толкова време. Значи или нещо в нея има проблемно, или нещо в теб. Предвид че както пишеш ти си и свалил звездите и тя пак се измъква подозирам че е първото.

Мисля, че няма някакъв проблем в нас двамата... и че просто я е страх... макар и след всичко... много пъти съм говорил с нея, но пак ще поговоря...

Отговори ми на въпросите и ще продължа коментара си. Искам да ти дам абсолютно точен и конкретен отговор. За тази цел ми трябват факти.

Отговорих. Благодаря ти много, че ще помогнеш!

Ти си на ход.