Автора е правил секс, доколкото разбрах а девойката не е. Двамата живеят в различен свят по сексуалния въпрос. От тук идват и проблемите на автора. Знам какво е, защото съм бил и от двете страни. Това първо.
Не съм казал че тя не го обича. Казах че не го обича достатъчно в сексуален план за да се реши да си легне с него. Причини много. Най-вероятно страх. Всичко друго явно им е на 6. Това второ
Дали има или няма връзки от разстояни е дискутирано милиони пъти. той пуска темата и иска изразяване на мнение и гледна точка по въпроса който е поставил. Аз изразяваммоята и тя е че такова нещо няма. никъде не е написал че иска да се пишат само неща които ще му харесат.
Знам точно колко е вярно това със скандалите. С бившото момиче също не сме се карали. Защото не виждахме смисъл и защото знаехме как да се разберм по друг начин. Затова казах че ако ипри автора е така - чудесно. Въпроса е че го има и другия момент, а той изобщо не е креативен за връзката.
Марина, горчив опит не знам защо реши че имам. Както казах - по критичен съм и по реалистичен в оценките си. Нямам розови очила, и казвам нещата директно, без филмарски истории и недоказани идеи и теории(не визирам никого конкретно). И съм убеден че такава позиция, нард с другите е добре да се чуе. А ако някой не желае подобна позиция - нека го напише в края на постовете си.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes." Dr. Gregory House