Цитирай Първоначално написано от slun4ice
Хммм а петинг? :O Докарвал ли си я до оргазъм и изобщо опипвате ли се по-така? И аз като LadyDi мисля че ако повдигаш темата по-често и я възбуждаш повечеко нещата ще си станат.
Аз пък не мога да разбера как може да си с някой толкова дълго без да го желаеш. Разбирам да е на 13-14 ок ама все пак е на 16 и би трябвало вече да има сексуални фантазии и хормоните да бушуват. :O
Не.. не съм опипвал по-така... поради причината, че ме е страх да не я притисна много и да не стане фал... говорих с нея и тя видя темата... разговора протече по скайп, защото за момента не може да се видим както казах...

- Явно ще трябва да ти пусна
- Защото?
- Ми всички така казват...
- Недей...
- Искам ти да си добре...
- И аз искам същото за теб знаеш... Все още не се чувстваш готова, нали?
- Еми... да
- В момента се чувстваш притисната заради всичко, нали? не казвай-не.. не ме лъжи.. зная как мислиш... няма да ти позволя да го направим.. АЗ няма да ти позволя... защото искам да го почувстваш... разбираш ли колко значиш за мен? Не искам просто да ти събуя гащите да свърша работата и това да бъде... искам да го направим красиво и незабравимо... и след време като седнеш и да си кажеш - Ето аз го направих, но АЗ го поисках и го направих заради мен. Помисли колко момчета ще ти го кажат това.. не бързаме за никъде.. хората ми го казаха "Стискай зъби" . Просто помисли хубаво какво ти давам... кажи ми какво мислиш.. какво мисли сърцето ти.. кажи ми твоето мислене...
- Искам само теб

Форумни другари, виждате какво означава за мен... ще загърбя себе си... тя е на първо място... ще чакам колкото е време нужно, но ще го направим по взаимно искане... просто тя ми е всичко и наистина я обичам... ще ви помоля за мнение по този коментар и смятам темата за завършена?