но аз отдавна съм загубил девствеността си и също така от много време не съм го правил... предполагам хората, които са на моето дереже знаят колко е кофти... въпросната чекия вече не ми помага... и не намирам решение в нея... често ме болят топките и след като свърша болката остава за ден-два... липсва ми онова чувство да се слееш с човек от другия пол... да си в топлата стая на топлото легло и двамата да се изпотите... и после блажено да легнете и да заспите...
За мен написаното от теб не може да бъде подправено. Личи си, че си малоумно влюбен. От логическа гледна точка, ти си може би човекът, който най-много заслужава момичето да му пусне, но за жалост винаги така става, че тези които най-заслужават лъскат бастуня.

Куотнах точно този отрязък от поста ти, за да й го покажеш точно това написано на нея. Обичаш я... 1 година заедно.. на 16 е и не пуска? Какво иска? Явно тя не те обича толкова, колкото ти нея. Просто това куотнатото и го копираи или си и го кажи.

Сега малко критика. Какъв мъж си ти по дяволите да си показваш толкова открито чувствата? Женската машина работи по един крайно нелогичен начин, но просто мъжете с чувства, отдаденост и любов биват рано или късно изритвани. Няма да се учудя, ако един ден скъсате, след това тя си намери нов и за 2 седмици му пусне, а ти си чакал години, ма нейсе. Това разбира се, само ако е привлекателна и за другите мъже освен за теб.

Цялостен анализ, нито ми се прави, нито виждам смисъл от него, само трябва да укротиш любовта си и да започнеш да мислиш, като мъж, а не като глупаво влюбено дете. В момента без да съм видял конкретния случай съм напълно убеден, че те командори както си иска. Просто в твоето положение и душевното състояние, в което си ти не притежаваш силата да вземеш каквото и да било решение, което не получава пълното й одобрение.

В другата тема прочетох нещо от сорта на "за първи път някой да се влюби в мен" Виждам от къде идва цялата работа... не се обиждай, но аз така си го обяснявам. Комплексиран, без самочувствие младеж е успял да омае по някакъв начин момиче, което според него е с много класи над него и в момента е на 7мото небе от щастие, че красавица, като нея е тръгнала с шушумига, като теб. През моите очи и прочетеното така изглежда. Може и да греша.

Опитай се да се поосвестиш от тази любов, защото някой ден, като се случи така, че се разделите по една или друга причина, ще си съкрушен и има вероятност да посегнеш на живота си. Хора в подобно душевно положение са опасни за себе си, защото са опитали от най-тежкия наркотик - любов, който за разлика от всички други (с изключение на ЛСД) е неизлечим.

EDIT: Попрочетох малко мнения... Чети какво ти пише valdesbg. Ти си живееш в твой свят, който сам си си направил и не искаш да чуеш компроментиращо мнение. Доста често точно това, което не искаме да чуем се оказва правилното и мисля, че valdes има право. А това, което си написал по скайп... този дълъг пост. Ти сам бягаш от секса. Виждам, че си чувствителен, но ти малоумен ли си бе? Тамън ти каже айде и ти А НЕ НЕДЕЙ... кво ли си губя времето, ти сам бягаш, а чакаш съвети. Ем дялкай камата и тва е.