.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28
    Повече от фен
    Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от UNITED
    Цитирай Първоначално написано от JuBaCcA
    Говорим за България и за тази оферта и за тези цени на телефоните тук.Iphone 2g 8gb струва между 250 и 300лв т.е. колкото тази реплика.
    И само не ми казвайте "ама тоя е нов" не ме интересува дали е нов или не,важното е дали работи.А нов или не по-често се изразява в това дали е надраскан панела/дисплея.
    Тук може доста да се поспори,трудно може да се намери 2G за 250лв.Аз лично гледах една оферта на такава цена обаче беше ААААААдски надраскан и някой пиксели му бяха изгорели,няма смисъл нали ? Пак казвам,тази реплика е за наивници които просто да се залъжат,че имат айфон и да им мине мерака Чао и спирам да пиша в тази тема,няма смисъл !
    Кво да се залъгват ?! Все едно да биеш чикии и да си мислиш,че правиш секс.

Цитирай Първоначално написано от UNITED
    Говорим за България и за тази оферта и за тези цени на телефоните тук.Iphone 2g 8gb струва между 250 и 300лв т.е. колкото тази реплика.
    И само не ми казвайте "ама тоя е нов" не ме интересува дали е нов или не,важното е дали работи.А нов или не по-често се изразява в това дали е надраскан панела/дисплея.
    Тук може доста да се поспори,трудно може да се намери 2G за 250лв.Аз лично гледах една оферта на такава цена обаче беше ААААААдски надраскан и някой пиксели му бяха изгорели,няма смисъл нали ? Пак казвам,тази реплика е за наивници които просто да се залъжат,че имат айфон и да им мине мерака Чао и спирам да пиша в тази тема,няма смисъл !
    Кво да се залъгват ?! Все едно да биеш чикии и да си мислиш,че правиш секс.
    Е па абсолютно същата работа.

Mini Apple Style CCK-10 Dual SIM Card Phone

По темата продавам за 100лв http://pics.data.bg/albums/28287/min...sim_card_phone ако има някои интерес да пише

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си