- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- СПЕШНО:Последици от любовна магия
Написаното НЕ се отнася за мен,а за една приятелка.Та,на нея никога не и е вървяло в любовта-не можеше да е с човека,който обича и винаги много,много страдаше.Сега реши да направи любовна магия (МОЛЯ БЕЗ КРИТИКИ!) но понеже е 7 клас и съм чувала,че викането на духове носи нещастие ще ви попитам - ако направи такава магия,това ще попречи ли на кандидатсването и?
Напълно съм сериозна и притеснена моля кажете преди да го е направила!
Първоначално написано от finger4o
Ще и съсипе живота....в този живот всичко се връща!..и то тъпкано....
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Ти може и да си сериозна, което говори много лошо за теб. А ситуацията е повече от детинска.
Я си сядайте на Д-тата и четете за изпитите. Не се занимавайте с глупости, магии, вампири, върколаци и подобни. Ясно е че действат САМО ако вярваш в тях. Сами по себе си не правят нищо.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
7 клас,к'ва любов бе?![]()
http://www.panoramio.com/user/598821
it's all a theatre and i'm never myself..
Помолих без обиди и несериозни коментари.Ако знаете нещо,го напишете,ако не - недейте изобщо да пишете нещо.Моля ви,момичето е много добра приятелка и неискам да и се съсипе живота и да не влезе в даскалото,дето иска.
Между другото има любов ВИНАГИ,годините не са от значение![]()
Първоначално написано от finger4o
Кажи й да не прави нищо ако евентуално иска да живее нормално.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Гледате твърде много филми![]()
Ахсамо глупости са ви в главите
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Първоначално написано от Alex4o0o
Каквато ти темата - такива ти и отговорите. Кво пискаш ?!![]()
![]()
Магии ...
![]()
![]()
![]()
Излез от света на Хари Потър ...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I'm inlove with a criminal...
Излез от света на Хари Потър ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
^![]()
![]()
![]()
Както казаха по-горе в живота всичко се връща. Убеди я да не прави нищо. Поне за мен тези неща нямат смисъл. Все пак е 7-ми клас и има още много живот пред нея.
http://www.magicgatebg.com/forum/ind...1a376a12b48cb2
Препоръчвам този форум.Там пишат едни от най-способните окултисти в България.Ще намерите полезна информация.
Не се занимайте с практически магии все още.Твоята приятелка нищо не може да направи на тази възраст.Ако все пак има някакъв потенциал и налучка нещата... ефектът няма да е даже близък до любовна магия - само ще "разлюлее" везните на душевния си баланс и ще привлече нечисти сили.
Магията (сериозната, истинската) не е просто да направиш ритуалче, което си прочел в интернет и което в повечето случаи е редактирано, непълно или объркано, и да докараш тялото си до състояние на изтръпване и вдигане на адреналина.![]()
all day... all night... what the fuck?!
Божеее... ама вий за това ли се притеснявате?Пикли!Първоначално написано от Alex4o0o
Не, не, не!В никакъв случай не опитвайте!Глупави, посредствени, непросветени... не!
all day... all night... what the fuck?!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
еейййй много яки хора в тоя форум-излез от света на Хари Потър![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
7 клас никога не и е вървяло с момчетата? С колко е имала възможност да бъде, на тази възраст? Гръмни и шамар, два и и кажи, че времето е пред нея!
Абе ква магия кви глупости я гонят още е 7 клас има време вие пък искате от 4 клас вече 1243214 гаджета да сте имали не става така...
Колкото до самата "магия" мисля ,че това са пълни глупости.
I like Horses
Има магий бе, ама че сте простички, мен гаджето като мен заеба ии аз като теглих един: ECSPELLYARMUS!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от lubomirky
Ти къде живееш.. на Земята ли си или някъде в Космоса ? не се знае,може и да залети от магията
![]()
хахах .. влезнете в час бе хора
![]()
Олеле![]()
![]()
![]()
.. мнооооооооого зле бее .. мнооооого!!![]()
![]()
Смятай колко сте изпаднали с "приятелката ти", че да се занимавате с такива неща ..![]()