.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Мишката ми спича

Здравейте.Снощи всичко беше наред докато аваст не ми изписа,че е открит Рууткит.И след няколко часа мишката ми започна да спича.Не знам дали е заради въпросния рууткит,но до сега не съм имала проблем с мишката.Какъв може да е проблема? Като я движа,тя се движи адски бавно на всеки 10 15 секунди.

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    Ще следя темата , защото и на мен нишката ми засича , не толкова често но например като играя ЦС и ми насича малко и не много дразнещо
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Да ужасно е.Мърдам я навсякде по бюрото,но нещо и става и започва да се движи много много бавно,едвам успявам да натисна нещо С копчетата нямам никъв проблем,просто като я движа и нешо и става

Вземете си X7(6 скорости), няма да съжалявате ;д (моята я взех за 29,90лв.)

http://www.techfuels.com/attachments...f-pointing.jpg

в момента нямам възможност.Едвам натискам някъде да вляза,какво и става на тая мишка..нишо и нямаше до вчера

Цитирай Първоначално написано от Reaper93

моята е подобна на тази

Град
    Silent hill.

от къде ги сменяш тия 6 скорости ?? еи сега мога да изтичам до магазина и да си взема ама да не съжелявам , апък като гледам е и с кабел то на моята мишка нищо и няма , пробвах на един приятел на компютъра да играя ЦС и си върви идеално , не знам на какво се дължи тоя сек ..
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl

от къде ги сменяш тия 6 скорости ?? еи сега мога да изтичам до магазина и да си взема ама да не съжелявам , апък като гледам е и с кабел то на моята мишка нищо и няма , пробвах на един приятел на компютъра да играя ЦС и си върви идеално , не знам на какво се дължи тоя сек ..
    Какво като е с кабел, със кабел са 100 пъти по-добри от колкото без...Скоростите се сменят от копчето зад скрола, пробвайте да си върнете компа назад, преди да ви е станала мишката така(моя комп 1 път стана бавен, върнах го и се оправи...)Познавам няколко човека които имат A4tech X7 и са супер доволни(в цс-са мишката ми е със сенс 3.8, и съм на 2-ра скорост)Все пак си е геймърска мишка

Хора оправих си мишката проблема е бил в анти-вирусната ми.

Град
    Silent hill.
    Е,добре , накара ме да си взема мишка ... ето и снимка ТУК! за сега е добра , тия скорости са много удобни а ти как си реши проблема , смисъл какво направи на антивирусната ??
    -Albert Einstein

Моита е същата само, че съм на зелена скорост(демек 2-ра)..Страшно съм доволен пич, няма да съжаляваш От 2-2,5 год. съм с нея, и още бачка перфектно

П.П.Ето малко е ожулена, но все пак е старичка (ако те инт. пада, 7 кинта от Електроника и Софтуер)

http://www.prikachi.com/files/1510932z.jpg

Град
    Silent hill.
    Моита е същата само, че съм на зелена скорост(демек 2-ра)..Страшно съм доволен пич, няма да съжаляваш От 2-2,5 год. съм с нея, и още бачка перфектно

П.П.Ето малко е ожулена, но все пак е старичка (ако те инт. пада, 7 кинта от Електроника и Софтуер)

http://www.prikachi.com/files/1510932z.jpg
    Дам много е добра мишката .. и кабела и не е някакъв който да пречи , смисъл че не е като старата ми мишка някакъв твърд и дебел да не можеш да я мръднеш , апък тая която засичаше е безжична ама пък сече .. дано тая не ми прави проблеми
    -Albert Einstein

Тая безжичната може да спича от много работи, никога не съм имал, и не искам да имам(само една безжична мишка(с клавиатура)която съм виждал и не се е чупила е на един фр.Мишката е на Microsoft

Мега фен Аватара на Petrow
    Град
    Барселона
    Смяна на мишката

Голям фен Аватара на asp1r1n94
    Град
    София
    е като ще се хвалим и аз съм с х7 и карам на зелен цвят иначе страничните бутони са мн удобни за всичко

Мда задния напрао е супер за /me в цс-са

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Кат ще говорим за видове мишки,моята е с черни косми и червени очи.Обича да яде ябълки и зърнена храна .През деня спи много,а вечерта ме скъсва от събуждания Това е за хамстера ....

Моята мишка е LG XM420

Има хубав корпус ,приляга идеално но ръката... и страничните два бутона са много добри и бързо се свиква с тях ...

-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си