.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

имали ли вероятност ?

начи днес учим за некви болестти по полов път как се предават.
    та се чудех ако правиш СЪС презерватив секс с някой който има спин или неква друга болес може ли да ти го предаде.

Кратко точно и ясно. НЕ

Не, разбира се, нали презервативите за това служат.Но служат и за нежелана бременност . .
    .. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    и все пак-не бих правила секс,с някой ,болен от Спин,просто ддз странно и гадно е някак си
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Цитирай Първоначално написано от britzy
    и все пак-не бих правила секс,с някой ,болен от Спин,просто ддз странно и гадно е някак си
    е че кой би правил а няква друга болест ?дали може или щом си с презерватив няма страшно стига да не скаса

Цитирай Първоначално написано от alcho
    е че кой би правил а няква друга болест ?дали може или щом си с презерватив няма страшно стига да не скаса
    С презерватив няма страшо мисля аз
    Бургас

Защо подяволите лъжете момчето,да го хване спин ли сикате?!
    Все пак с презерватива има 2% шанс да се прецакаш,пък да не говорим ако се скъса...
    Не Падай Духом,За Да Не Духаш Паднал!

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от alcho

Аку ни съ скаса, нияма дъ съ притиснявъш.

I'm inlove with a criminal...

Винаги има вероятност.

Град
    In the middle of Nowhere
    Няма абсолютно никва вероятност ако в стаята има климати,но ако няма не мога да давам гаранций,защото тогава пък ще има дупка в стената и няма е хубаво уплатнението и ще влизат боклуците от квартала като ги духне вятъра..
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    Да, има..! При орална любов може да стане даже, ако да кажем човекът има раничка в устата, при целувка с език също може...пък и тия презервативи хич не са толкова сигурни...
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Цитирай Първоначално написано от Axel_f
    Да, има..! При орална любов може да стане даже, ако да кажем човекът има раничка в устата, при целувка с език също може...пък и тия презервативи хич не са толкова сигурни...
    дам-аз редовно си пускам тестове и на моя,за да сме си сигурни,смисъл аз ще му се отдам изцяло и искам всичко да е уточнено
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Голям фен Аватара на MissDeadly
    Точно от спин няма вероятност ако е с презерватив... вече за другите кожни и кви ли не други заболявания незнам, но не ми се вярва един презерватив да осигурява 100% защита за всичко

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си