.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тревожа се !

Здравейте на всички! Моят проблем е, че от днес сутринта имам странни болки . . като станах ме болеше дясната страна при корема, първо помислих, че е апандесит, но не беше така, защото ме болеше от страни . . Питах някои мои съученички и ми казаха, че е свързано с бъбреците . . После по-късно ми мина, но като се прибрах и сега даже имам някакви малки гадни болки около корема (дясната част) и мама каза, че ако ме заболи повече да й кажа, че може да е апендисит . . Много ме е страх! И да допълня, че от няколко дена пак започна да ме боли като ходя по голяма нужда . . Тревожа се много ! Ако на някой му се е случвало, да пише . . Но и някой, който знае какво може да е, също да драсне.
    .. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]

Аз не разбирам, изказвам предположения, ще е хубаво, ако ми отговаряш на въпросите.
    - Да си ходила гола скоро? Под "гола" разбирай да си била по гол кръст, когато е било студено, да си била близо до климатик...
    - Храниш ли се редовно с хубава храна? Принципно 2 пъти ядене на ден и то все на шоколади точно, когато имаш нужда от повече калории, се отразява кофти на организмът, още повече ако той е свикнал на качествена храна и изведнъж му сервираш разни евтини шоколадови десертчета и крекери.
    - Ходиш ли редовно до тоалетна по малка/голяма нужда или се стискаш с часове?

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Неможе да е апендисита, защото болката при него е неописуема. Толкова те боли, че неможеш дори да се движиш, а някой дори припадат. Така че се успокой. Може да е дебелото черво - ако не си ходила скоро по нужда, се подуват яйчниците и има лека неприяна болка, но отминава. Ако си яла чипсове или мазни и тежки храни, също се подува дебелото черво. Може да е настинка, ако ходиш без боди, и мен преди няколко дена така ме болеше ниско долу. Може да ти идва скоро и също затова да те боли. И също може ако се стискаш да се изпикаеш, и се подуват яйчниците и пак болят. Но не е апендисита, спокойно.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Аз не разбирам, изказвам предположения, ще е хубаво, ако ми отговаряш на въпросите.
    - Да си ходила гола скоро? Под "гола" разбирай да си била по гол кръст, когато е било студено, да си била близо до климатик... .. Не, винаги ходя с боди докато е студено, а за климат изключено . .
    - Храниш ли се редовно с хубава храна? Принципно 2 пъти ядене на ден и то все на шоколади точно, когато имаш нужда от повече калории, се отразява кофти на организмът, още повече ако той е свикнал на качествена храна и изведнъж му сервираш разни евтини шоколадови десертчета и крекери. . . [i] Храня се добре: закуска,обяд,вечеря .. Е ям си и някоя вафличка и т.н. [i/]
    - Ходиш ли редовно до тоалетна по малка/голяма нужда или се стискаш с часове?
    . . Ходя, да, не стискам. Но преди няколко седмици имах проблем, като ходях по голяма нужда и много ме боли и дори има и кръв и сега започна така . . Едвам се изхождам

Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
    Неможе да е апендисита, защото болката при него е неописуема. Толкова те боли, че неможеш дори да се движиш, а някой дори припадат. Така че се успокой. Може да е дебелото черво - ако не си ходила скоро по нужда, се подуват яйчниците и има лека неприяна болка, но отминава. Ако си яла чипсове или мазни и тежки храни, също се подува дебелото черво. Може да е настинка, ако ходиш без боди, и мен преди няколко дена така ме болеше ниско долу. Може да ти идва скоро и също затова да те боли. И също може ако се стискаш да се изпикаеш, и се подуват яйчниците и пак болят. Но не е апендисита, спокойно.
    Права си. Не, не мисля, че ми идва, към края на месеца съм.Да, аз много често стискам, когато ми се пишка . .

Повече от фен Аватара на Alex3nd

Re: Тревожа се !

Цитирай Първоначално написано от pussucetka
    Здравейте на всички! Моят проблем е, че от днес сутринта имам странни болки . . като станах ме болеше дясната страна при корема, първо помислих, че е апандесит, но не беше така, защото ме болеше от страни . . Питах някои мои съученички и ми казаха, че е свързано с бъбреците . . После по-късно ми мина, но като се прибрах и сега даже имам някакви малки гадни болки около корема (дясната част) и мама каза, че ако ме заболи повече да й кажа, че може да е апендисит . . Много ме е страх! И да допълня, че от няколко дена пак започна да ме боли като ходя по голяма нужда . . Тревожа се много ! Ако на някой му се е случвало, да пише . . Но и някой, който знае какво може да е, също да драсне.
    Здравей, не се тревожи за глупости нищо няма да ти има, ако нещо те заболи отиваш на лекар и не се притесняваш няма нищо да ти се случи

Супер фен
    Град
    Sofia
    По всичко личи, че проблема по-скоро е свързан с дебелото черво и по-точно допускам с храната, която поемаш. Наблегни на по-течните храни и фибри, които въпреки, че ще ти образуват газове, ще облекчат страданията ти при ходене по голяма нужда. Движи се повече. добре е ако ходиш по голяма нужда да е всеки ден. Всичко друго докарва проблеми. Ако изхождането е съпроводено отново с кръв или черни изпражнения- посети лекар!
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

Град
    Враца
    Ми ще ти разкажа мойта история ;д Преди няколко години цял ден ме боля адски много дясната страна на корема, не се търпеше, плаках, мина за половин-един час и пак се почна адската болка. Тока спря, беше към 23:00 часа, бях с баба ми само и тя реши да ми измери темературата. Беше 39.9 Извикахме бърза помощ, казаха ми, че е апендисит, но мисля, че просто така го казаха, не им се занимаваше да ме изследват и 3 деня не ядох, направиха ми опредация. Оказа се, че не е трябвало да ми я правят, но за да нямат проблеми написаха в картона, че е била крайно наложителна. После ми откриха проблеми с бъбреците. Няколко дена преди въпросния ден бях на течение, изглежда с гол кръст, откриха ми пиелонефрит. Бях с операция, не ми даваха да ям, припадах от глад, едвам ходех от апендисита (първите дни), после ме изненадаха с по 3 инжекции на ден... в течение на пловин месец някъде, първоначално бяха 3, после стана по една на ден. Попринцип при болести, свързани с бъбреците имаш висока температура, от порядъка на 39-40 градуса. Ако имаш темература е възможно да е от бъбреците. Ако болката в корема продължи и утре, отивай на лекар, да не стане по-зле
    еlsy

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Оле.. "nicolepcd" много гадни случки са ти се случили.. операции работи.. дано нямаш вече такива проблеми
    .. и много тъпи лекари просто.. да не ти пуснат едни изследвания ..а да ти направят операция която не ти е била нужна-само да те мъчат о.О :O

Иначе към авторката..
    Смятам че ако спреш да се стискаш като ти се ходи до тоалетна няма да те тормозят болките.. Ако продължават- просто отиди на лекар..
    Успех

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Голям фен Аватара на cveteto64
    Цитирай Първоначално написано от ImmortalSportFreak
    Смятам че ако спреш да се стискаш като ти се ходи до тоалетна няма да те тормозят болките.. Ако продължават- просто отиди на лекар..
    Успех
    "Колкото повече, толкова повече..!"

Град
    Варна
    Всичко е от дебелото черво. Подува се корема и боли, ако не си ходила по нужда. Кръвта идва от хемороида, защото се разкървява, като дълго не си ходила по нужда.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Цитирай Първоначално написано от nicolepcd
    Ми ще ти разкажа мойта история ;д Преди няколко години цял ден ме боля адски много дясната страна на корема, не се търпеше, плаках, мина за половин-един час и пак се почна адската болка. Тока спря, беше към 23:00 часа, бях с баба ми само и тя реши да ми измери темературата. Беше 39.9 Извикахме бърза помощ, казаха ми, че е апендисит, но мисля, че просто така го казаха, не им се занимаваше да ме изследват и 3 деня не ядох, направиха ми опредация. Оказа се, че не е трябвало да ми я правят, но за да нямат проблеми написаха в картона, че е била крайно наложителна. После ми откриха проблеми с бъбреците. Няколко дена преди въпросния ден бях на течение, изглежда с гол кръст, откриха ми пиелонефрит. Бях с операция, не ми даваха да ям, припадах от глад, едвам ходех от апендисита (първите дни), после ме изненадаха с по 3 инжекции на ден... в течение на пловин месец някъде, първоначално бяха 3, после стана по една на ден. Попринцип при болести, свързани с бъбреците имаш висока температура, от порядъка на 39-40 градуса. Ако имаш темература е възможно да е от бъбреците. Ако болката в корема продължи и утре, отивай на лекар, да не стане по-зле
    Лелее ужасс, дано повече такива проблеми да нямаш . .

Еми вижте сега вчера имах пак болки, но спряха . . и днес слава Богу нямам никакви . . . Но като се натискам по корема навсякаде и ме боли, но не много . . А преди го нямаше този проблем . . А вчера като се натискам леко да видя къде точно боли и като натиснах долу ниско на корема и много ме болеше все едно са ме резали . .

Град
    Варна
    Според мен може да имаш някаква истинка, ако си ходила с гол кръст, или не си ходила по нужда, както казах. И дебелото черво се подува, а то е доста дълго незнам дали знаеш, и стига чак отпреде, така че от там те боли според мен. Апендисита боли до такава степен, че да не можеш да вървиш чак. Непоносимо е просто. Мисля, че нямаш такива симптоми, нито пък температурата. А и знам, че апендисита се пръска от ядене на много семки, и такива ядки.Можеш да пиеш Нурофен, ако те наболява. Но ако толкова се тревожиш, отиди на лекар.

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Хей... само да подчертая че при някои хора апендисита не боли много... имат си апендицит и ги боли малко.Не искам да плаша на авторката но по-добре иди на лекар да те прегледат и направят нужните изследвания.Но ако имаш запек е напълно възможно от това да те боли корема(дебелото черво.. ).
    Иди на доктор че поне да знаеш какво ти е да си спокойна и да си запозната как да се справиш с проблема..

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Нямам запек, днес ходих до тоалетната и не ме болеше толкова колкото преди . . Но понякога така боли, че после имам кръв на салфетката . .

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Цитирай Първоначално написано от nicolepcd
    Твоето е бъбречна криза. Е*ати некадърните лекари обаче...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си