Ми ще ти разкажа мойта история ;д Преди няколко години цял ден ме боля адски много дясната страна на корема, не се търпеше, плаках, мина за половин-един час и пак се почна адската болка. Тока спря, беше към 23:00 часа, бях с баба ми само и тя реши да ми измери темературата. Беше 39.9 Извикахме бърза помощ, казаха ми, че е апендисит, но мисля, че просто така го казаха, не им се занимаваше да ме изследват и 3 деня не ядох, направиха ми опредация. Оказа се, че не е трябвало да ми я правят, но за да нямат проблеми написаха в картона, че е била крайно наложителна. После ми откриха проблеми с бъбреците. Няколко дена преди въпросния ден бях на течение, изглежда с гол кръст, откриха ми пиелонефрит. Бях с операция, не ми даваха да ям, припадах от глад, едвам ходех от апендисита (първите дни), после ме изненадаха с по 3 инжекции на ден... в течение на пловин месец някъде, първоначално бяха 3, после стана по една на ден. Попринцип при болести, свързани с бъбреците имаш висока температура, от порядъка на 39-40 градуса. Ако имаш темература е възможно да е от бъбреците. Ако болката в корема продължи и утре, отивай на лекар, да не стане по-зле
Лелее ужасс, дано повече такива проблеми да нямаш . .
.. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]