.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32

Тема: Писмо

Цитирай Първоначално написано от SkylineDrift
    Ха,писмо.По-добре му го кажи в очите.
    \/
    .. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]

Бях писала и в предишната ти тема , че имам същия проблем като тебе . Обаче да му напишеш писмо , не е добра идея . И ще ти кажа защо . Като му напишеш писмо , зависи и на каква възраст сте , но едва ли ще го приеме насериозно . Ако е романтичен може и да се зарадва , но ти няма как да знаеш , защото не го познаваш . Освен тва другият вариант е да започне да го показва на другите и да ти се присмива , но да приемем , че не е такъв и е малко вероятно да се случи . Но дори и да не се случи , не мислиш ли че е малко инфантилно . И мене ме е срам да го заговоря , и то най - вече , защото той е с приятелите си , но ще се опитам да премахна тва излишно препятствие . Понеже се виждаме само в училище , защото е от съседния клас , но все ще се намери някой удобен момент и като се замислиш тоя срам само ти пречи . И дори няма причина за тва . Едва ли ще те отреже ако го заговориш , трябва да е абсолютен идиот , за да го направи . А и не прави глупостта да му признаваш още от началото . Изчакай да се запознаете първо , потърси за скайп или някъде , където да има регистрация . А почнеш ли да му се обесняваш , то едно , че ще изглежда тъпо след като не се познавате , а и няма да ти каже нищо или ще те отхвърли . Помисли си , няма ли и ти да постъпиш така ако някой непознат ти каже , че те харесва без да сте говорили и един път
    Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
    * http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *

Повече от фен Аватара на pentxayc
    Град
    между две женски бедра ;>
    мисля да се изкажа смислено по тази тема,харесва ми начина по който е написана.

Писмото само ще подхрани срама ти.
    Срам,такова няма.Преодолей го сега или ще си стара мома.
    задник съм

"Revenge is a dish, best served with my dick."

Абе какво казвате по-добре това, по-добре онова.. Момичето е решило нещо.. пита какво да пише вътре - не ви пита как да му каже?!

То се видя, че ще пишеш писмо. Постарай се да бъде мило, романтично, написано така, че да го прочете цялото с интерес. Смятам, че, ако е поне малко романтичен, ще го хареса. Ако не - дано избегнеш подигравки или нещо друго, което ще те нарани. В този ред на мисли, съветвам те да не пишеш името си, а да го изясните в последствие, ако реакцията му е добра. Успех!

Супер фен Аватара на Amateur
    Цитирай Първоначално написано от SkylineDrift
    Ха,писмо.По-добре му го кажи в очите.
    Имаш право!!!

Град
    София
    Ако му напишеш писмо той по скоро ще си помисли че някои фр се ебава с него отколкото да го вземе насериозно ако толкова много те е срам хвани някои/я фр да говори с него кфо мисли за теб и т.н. :P
    Тренирай като дявол, за да видиш рая.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си