- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Изгорено с маша по лицето
Здравейте,не знам дали темата е за този раздел,но все пак ще попитам.
На някой случвало ли му се е да се изгори по лицето с преса или маша?Аз днес докато се къдрех с машата и без да исках се изгорих малко под лявото око и останаха едни гадни бежови белези.Мазах се с гъши масло,което било за изгаряния,но все пак ако знаете накакъв друг начин това да се махне по-бързо,защото в сряда ще ми правят снимки и по-добре да го няма...
Благодаря много предварително![]()
Ами аз си бях изгорила мн жестоко ушето с пресата и го мазах с крем здраве, мина ми.![]()
О, едната ми приятелка така се изгори миналата година и до сега и личи леко. Тя го маза, ама помня, че не започна веднага и затова й остана. Но мехлема й помогна. Ще я питам какво беше ако помни..
И аз се бях изгорила, не го мазах с нищо и ми минаМисля, че до сряда ще се е махнало
![]()
еlsy![]()
Споко, случва се, няма да умреш![]()
So sick of dime divas, fake bitches and masturbating motherfuckers !
аз имам на врата един белег се едно някой ми е прерязал врата![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
аз знам,че няма да умра и това ми е за втори път,но предишното беше много малко,а това е сеедно съм се борила с тигър 2 следи катоголеми ноктиПървоначално написано от rrrawrrr
![]()
![]()
О,да,твърде познато,много е гадно а и в повечето случаи остава за доста дълго време! аз по ръката скоро се парнах и стои като шито.. ужас.. а скоро имам снимки![]()
Завистта няма почивен ден!
По едно време много често ми се случваше D:
Имаше случаи в които ми липсваше.. Кога ? Докато дишах..
Една приятелка се беше изгорила с ютия.С нищо не го маза и за 2 седмици само се махна.А и бяха казали че няма да се махне![]()
Ми аз знам, че веднага, когато се изгори кожа, се маже с белтък от яйченце... :P
За след това... разни кремове.. Контратубекс - да не остават белегчета...
Можеш да запиташ личния си лекар.![]()
Колко прекрасно нещо е простотата [!]
Контратубекс![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Недей да рискуваш като не се мажеш с нищо...Първоначално написано от LovelyGirl
•Don't be a little bitch with your chit chat• ...
•Just show me where your dicks at• ...
Извинявай,нещо не те разбрах.Аз се мажа с някакво гъши масло,което е за изгаряния.Другите пъти ми е помагало и не остава белег,обаче този е по-голям и е на лицето затова ви питам за нещо другоПървоначално написано от KeshaWoodx33
![]()
^ Май имаше предвид да не рискуваш да не се мажеш с нищо, както по-горе бяха написали, че не са се мазали с нищо и то се е махнало.
Първоначално написано от magicfairy
И аз така мисля.
Колко прекрасно нещо е простотата [!]
Аз още повече...Първоначално написано от anyfany2
![]()
•Don't be a little bitch with your chit chat• ...
•Just show me where your dicks at• ...
Е за раничка да си пита личния лекар..малко много лигаво ми се виждаПървоначално написано от anyfany2
![]()
но няма как за 2-3 дни да ти се махне такава рана-колкото ти е минавало на рани по коляното,ръката..толкова и на лицето, кофти си е..![]()
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
Здраве
Просто аз
Преди няколко месеца си опарих палеца,не го мазах {{голяма грешка}} и сега имам белег
![]()
ЗнAм,Че тЕ боЛи..ВиЖдAм Тв0иТе сЪлЗи..иСкAш Дa Си С мЭн НaлИ..Но нЯмA дA Ме ИмAш Ти.. С тЕбЕ лЕкО сЪм ЖеСтОкА...пРоСтО аЗ сЪм СкЪпА сТоКа ..НяМа Да Ме ПрИтЕжАвАш...СоРи СлАдЪк СаM OсТаВаШ.
Една приятелка се изгори с пресата и се маза с кво ли не и пак и остана белег на бузата![]()
Днес утидох при лекарката в училище,само да ме погледне и тя ме намаза с едно кремче,каза че ще мине няма да е бързо,но поне няма да имам белег![]()
Вече хвана коричка и ще си чакам да си падне :р
Пенатен крем.Може да си купиш от всяка аптека струва сигурно до 7лв.Преди няколко години си излях цяла кана с вряла вода на лицето и сега нямам никакви белези,ако не беше той не ми се мисли.Това е единственото,което ми помогна.![]()
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
^ на мен лекарката ми каза да си купя Дефламол крем,обаче сега се чудя кое да си взема![]()