.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Исках просто да споделя за една любов....

както всеки ден отивам на даскало но в този ден нямах никви чувства към тва момче а на другия ден го харесвах минаха 3-4 седмици но не му казах.няколко дни преди да му кажа бях полудяла мислех само за него букавално полудях.реших се и му казах но той не ми отварна с същтото кказа ми че не чувства нищо към мен (тва му го казах по скайпа) в мига в който го прочетох си изключих скайпа почувствах че въздоха не ми стига че стените ме задушават.минаха няколко часа и реших да си включа скайпа отново но си написах не ми пишете оставете ме, но момчето което хар и още харесвам ми писа отрязах го веднага тоест веднага му казах да ме остави.(тва стана по време на пролетната ваканция)и почнахме пак даскало той е от класа ми. видях го как влезе в стаята и нз какво ми стана......исках да е мой, но не стана и така макари, че той не чувства същтото аз още го харесвам и още мисля за него макари и че той не знае....и така искам да ви попитам на кой му се е случвало нещо подобно и как го прижевяхте... plss кажете..... и да знам, че да му го кажа по скайпа не беше никак подходящо но...

Повече от фен Аватара на Bukmop
    Град
    Бургас
    Случвало се е почти на всеки но според мен ти просто го харесваш , защото думата Обичам е много силна и неможе ей така да кажеш че го обичаш при условие че не сте заедно и не си го опознала напълно
    Трудните неща ги правя на момента ... за невъзможните ми трябва минутка

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Цитирай Първоначално написано от Bukmop
    Случвало се е почти на всеки но според мен ти просто го харесваш , защото думата Обичам е много силна и неможе ей така да кажеш че го обичаш при условие че не сте заедно и не си го опознала напълно
    Другото което е,обяснения по скайп никога не а били препоръчителни за признания...примири се с факта че не иска да е с теб и тфа е .....
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

аш пък обичам шоколад,ДА ОБИЧАМ...а не като теб да имам някво увлечение и да го преувеличавам..
    WindScar <3333
    obesendomat (superman) <3

оле, наистина ли? 'ма сериозно?
    въздухът не й достигал, искала да бъде нейн...
    я се осъзнай бе, филм. върви си купи захарен памук и ще ти мине.

Град
    Kyustendil
    Стените яко те притискат.. въздух нямаш .. искаш да бъде твой .. и всичко това в скайп.. и буквално си полудяла изведнъж ?
    Я се осъзнай и не се вкарвай в някви драми..
    [b][color=black]Espa

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Миличка,такива неща не се правят по скайп.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Големи разбирачи ейййй...най ви бива да се присмеете на някой.Дано кармата да ви го начука...шматки изсипани ;]]]

Иначе кво можеш да направиш..лесно е да ти кажат да го преживееш да не мислиш за т'ва,но уви.Истината е такава,че ако наистина имаш чувства към него..и то наистина чувства,а не прищявка...то тогава си много нае*ана..ам ще търпиш.Тва е.
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

Днес се подиграваш на другите, утре като ти разбият циничното сърчице, ревеш на хората и режеш вени... Тц, лошави дечица...

И на мен ми се е случвало. Обичах го (да, истинска любов) , но не се получи просто, после тръгна с друга... Още го обичам, но просто не съм такъв човек, че да се опитвам да ги разделя...
    "Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
    *
    "Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
    *
    "...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."

Град
    Kyustendil
    Те ги па тия.. (последните 2) .. я вижте какви простотии пише.. как изведнъж ще се появи Купидончо.. и по скайп я отрязал .. стените я притиснали въздуха не и стигал.. а стига моля ви се
    [b][color=black]Espa

Много неправда улавям в написаните от повечето хора тук думи. Не е толкова лесно и да се присмиваш... Живота някой ден ще ви го върне.

По темата: Самотно е, нали?

Ами да, случвало ми се е. И да, мина трудно. Просто с времето всичко избледнява. В началото общуването е кошмар, но после може да сте добри приятели. Дай си време.

mii samo da kaja 4e nai-dobrata mi fr znae6e za tova znae6e kolko mn me zabolq i znae 4e o6te me boli no predi nqkolko dena stana gadje s nego a kajete mi tva fr li e

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    ^^ 'Ми не, не е.
    Сега ще е глупаво да тръгнеш да ги разделяш. Майната им - нека са щастливи

Пък ти като го гледаш с тази твоя "фр" постепенно ще се отвратиш от него, ще намерш друг, и пак няма да ти достига въздух, но този път от любов... и така... ще живееш, споко.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Цитирай Първоначално написано от vilito2589
    mii samo da kaja 4e nai-dobrata mi fr znae6e za tova znae6e kolko mn me zabolq i znae 4e o6te me boli no predi nqkolko dena stana gadje s nego a kajete mi tva fr li e
    не ти е
    ама и латиницата не ти е
    сега сериозно-никфа фр не ти е.Имах една такава кучка,зарязах я и момчето му бих майната
    забрави ги и 2мата
    сега поне крия доколкото се може гаджето си(вече не толкова )
    защото кучки многооооо
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

И при мен беше нещо подобно. Спокойно. Наистина скайпа не е за такива неща, но и при нас разговорите бяха предимно през скайпа. Моят съвет е просто му кажи, че искаш да сте отново приятели, а не да има някакво разстояние м/у вас. Не знам дали го обичаш или просто го харесваш. И за мене си не съм сигурна, но .... . Ще продължиш да го харесваш(обичаш), но повярвай по - добре е да сте поне приятели.

Цитирай Първоначално написано от onestar
    ^^ 'Ми не, не е.
    Сега ще е глупаво да тръгнеш да ги разделяш. Майната им - нека са щастливи

Пък ти като го гледаш с тази твоя "фр" постепенно ще се отвратиш от него, ще намерш друг, и пак няма да ти достига въздух, но този път от любов... и така... ще живееш, споко.

e tva nqma da go naprava 6tot az vijdam kolko mn go obi4a i kolko mn toy q obi4a

Повече от фен
    О можеше да бъде и много по-зле повярвай ми... случвало се е момиче да каже на момче и такива подигравки да почнат от негова страна, че е просто ужасно.

Просто трябва да приемеш, че не може да бъде твой. Успокоявай се например с факта, че той е щастлив така. А като знаеш, че той е щастлив, това не те ли прави поне малко по-щастлива?

Цитирай Първоначално написано от justwondering
    О можеше да бъде и много по-зле повярвай ми... случвало се е момиче да каже на момче и такива подигравки да почнат от негова страна, че е просто ужасно.

Просто трябва да приемеш, че не може да бъде твой. Успокоявай се например с факта, че той е щастлив така. А като знаеш, че той е щастлив, това не те ли прави поне малко по-щастлива?
    ми да правиме. но звучи малко гадно но изкам и той да пострада малко да разбере кво ми е било и какво ми е още да ги виждам всеки ден как си говорат и са постоянно заедно и постоянно си ореждат срещи.тя мисли че вече не го харесвам но всъщност не е така когато ги слушам ми идва да се разплача защото не сам на нейно място... моляви дайте ми савети как да не им обращам внинамие и да ги забравя

хора те взеха че скасаха ама не заради мен оказа се чи момчето вече не я обича. и той не знае кво иска

хора те взеха че скасаха ама не заради мен оказа се чи момчето вече не я обича. и той не знае кво иска
    И ти доста щастлива ми се виждаш...
    Вземи се в ръце и остави тия детински работи. Как за един ден се влюбвате и разлюбвате - не знам!
    Ама то пък и аз к'во се вързвам... разни хора, разни идеали. Най-вероятно трябва да минеш през това, за да оцениш истинските неща в живота. Сега като се замисля, радвам се, че аз не съм имал такива "връзки" и "любови", че... сигурно щях да бъда премазан от стената или тавана.

Супер фен Аватара на darrie
    Град
    In your mind.
    Цитирай Първоначално написано от Eliii
    Днес се подиграваш на другите, утре като ти разбият циничното сърчице, ревеш на хората и режеш вени... Тц, лошави дечица...

http://vbox7.com/play:27671a29

http://vbox7.com/play:cb758a54
    Карай внимателно - спаси живот!

http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.

Голям фен
    Ами на мен ми се е случвало абсолютно същото нещо, но го преживях сега с него сме си много добри фр,.. партия.. ще ти мине.
    Хора много , Човеци малко !

филмиии.

тегавня е да не ти се получи, ама чак пък толкоз...

а любовта не връхлита като ураган. тя се гради. другото са увлечения и привличане. поне според мен де ;д
    REGGAE BOOM <3

Град
    Бургас ^^
    e tva nqma da go naprava 6tot az vijdam kolko mn go obi4a i kolko mn toy q obi4a

1. ти познааш ли кирилчо
    2. ае във вашия речник май отсъства думата "харесвам". Вие кат едни от селото ми..ако не си обичат не могат да тръгнат. Когато тръгнеш с някой не означава, че непременно трябва да го обичаш. Чувствата се градят с времето.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си