- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Изневяра
С кого предпочитате да ви изневери вашето гадже - с някого от пола на вашето гадже или с някого от противоположния? И защо ?
то е ясно, че е най-добре с никого, но ми стана интересно ако можеше да се избира кое бихте избрали, понеже много момчета от моя клас казаха, че предпочитат същия . Т.е. гаджето им което е момиче - с момиче ...Първоначално написано от MissDeadly
![]()
Бахти тъпия въпросЕстествено, че не искам приятеля ми да ми изневерява, иначе за кво е с мене, ей тъй да каже, че си има приятелка, а да ми кръшка на харабия.
А ако все пак се случи да ми изневери, разбира се, че ще предпочета да е с някой, който не е от неговия пол, аз с момче на място ли ходя или с педерас.
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от yanev4
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
С никого!Иначе знае какво ще последва![]()
![]()
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
ПхахахахахаПървоначално написано от woo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Що пък .. ?! Ами ако не искам да избирам?! МОЙ си е само и ТОЧКА !!
I'm inlove with a criminal...
Като цяло ми е все тая. Като е изневяра, пука ми с какво е. Ако ще и с кон. Но пък от друга страна за нещо ще е по-добре да е с човек от срещуположния пол, за да не се чувствам неловко, че съм ходила с гей [би].
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
С никой, изневери ли ми е аут ъф май лайф, колкото и да я обичам!
Много се нервирам, като чуя напоследък "Е какво толкова се шашкате бе, едно удоволствие и никаква любов.." Внимание!!! --> "Изневярата е нещо човешко и нормално"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Понеже аз нетърпеливо чакам тя да ми изневериПървоначално написано от woo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Срещуположния пол. Не,че има значение.
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
еми попринцип с никой ..... но иначе задължително с противоположния пол ....... не искам аз да съм го направила гей![]()
И мога ли да попитам, защо няма в анкетата С НИКОГО! ? Явно според теб няма една двойка, която се обичат и не искат да правят такива простотии..Първоначално написано от woo
А щом мога да си избирам - определено с момиче. Даже мисля да се наслаждавам на гледката. А ако е хубава избранничката - може и тройка :Р
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Ти от кой свят идваш? Естествено е изневярата да е напълно нормално и човешко нещо...Първоначално написано от Alex3nd
![]()
Естествено, че не искам да ми изневерява, дори и с някого от неговият пол . .Първоначално написано от woo
Просто това аз не прощавам, колкото и да го обичам !
![]()
.. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]
С НИКОГО!! ..
Това е НАЙ - ТЪПОТО нещо, което някой може да направи!!!
С никой,много ясно![]()
Когато живееш сред вълци,няма начин да не се научиш да хапеш ;]]
Ако ще изневерява да го прави както трявба - с противоположния пол!Не искам да знам,че съм ходила с гей...
![]()
Първоначално написано от yanev4
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?