.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Малко разяснение за френулумтомия

Здравейте . Проблема ми е това , че свършам доста по-бързо от обичайното и един лекар ми препорача да ме оперира и по точно да се направи френулумтомия . Ако някой е зпознат с това и знае повече информация , моля да сподели . Всякакъв вид информация , ще ми е полезен.

SK0RP10N
    Guest
    Барабар с обрязването, бях подложен и на това "удоволствие" (имах придобита фимоза).
    Мен ме оперираха с пълна упойка, така че не мога да ти кажа много от операцията, болка нямаше, абсолютно никаква като се събудих, както и когато и да било (освен първите дни по време на ерекециите има леко наболяване, но не е нещо фатално).
    Мястото се зашива с конци, които за 10тина дни падат и всичко зараства за около месец напълно
    Можеш да вървиш да чукаш още на 2-3 ден

Поради каква причина си направи френулумтотомия и обрязването .

Извинявай не прочетох . Имал си фимоза .Ясно
    След това издържаш ли повече при секс ?

юздичката е най-чувствителната част от пениса и е възможно при премахването й, да се удължи половия акт. не знам, дали това е честа практика, но ми звучи логично. щом и лекар ти го е казал..

Повече от фен Аватара на Alex3nd

Re: Малко разяснение за френулумтомия

Цитирай Първоначално написано от ivanpetkanov
    Здравейте . Проблема ми е това , че свършам доста по-бързо от обичайното и един лекар ми препорача да ме оперира и по точно да се направи френулумтомия . Ако някой е зпознат с това и знае повече информация , моля да сподели . Всякакъв вид информация , ще ми е полезен.
    Няма начин трябва да те оперира, ако искаш да се влоши положението и да свършваш още по-бързо.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си