- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Момчета!! Моля ви, погледнете!
направи някоя гадория на столовете в чантите сложи нещо действа![]()
![]()
![]()
Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кошмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!!!
Боже мой, момиче ако мене някой ме фрасне ще го Отрепя.. какво остава за юмрук . . . Ле- ле-ле- ле ;дд , бил избесняла.
Нали познаваш цялото училище. . удри наред !Като те удрят няма да седиш и да гледаш като теле. . .
![]()
![]()
И аз съм от София , кажи от кой квартал си ти и тия да дойдем с едни момчета ако искаш.И без тва напоследък ни е скука ..![]()
![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
[color=darkblue]E,нали познаваш почти цялото даскало.Доведи един път некви момчета от по горните класове,да видят ,че не си сама и има кой да те пази,ама не веднага да ги пребиете на место,само да им кажат,че ако не престанат ще имат проблеми .100 % ще ги хване страх и няма да ви пипнат повече,гарантирам ти. Не разчитай на директорката или пък на класната,в повечето такива случаи те си затварят очите и се правят,че ни им влиза в работата.Ако сама не си помогнеш,никой няма да ти помогне.
като чета някои от предложенията имам чувството ,че съм в ЦДГ
момиче,тея последно педераси ли са?
ако не са-значи ви харесват,ноо са прекалено плоски от страна на мозък ,за да ви го кажат нормално.
Не ги бий,тва е най-тъпото и животинско нещо.Сплаши ги без бой,идеята с по-голям приятел не е лоша.
Според мен пък ако стане така,че да се изложат по някакъв начин пред повечко хора би ги накарало да се поспрат малко... Друг вариант е да инсценирате някаква случка например,че са ви тормозили били или нещо такова да получатнякаква заплаха от уччителитенз ... Абе гледай някой тийн комедийка със сигурност торбичката с идеи ще ти се напълни ;]
![]()
![]()
Не падайте на тяхното ниво .. не им се връзваите .. грам внимание не им обръщайте все едно не съществуват.. това е начина : ))
+1Първоначално написано от Jus7DreamBoy
Сид: За секунда си помислих, че наистина ще ме изядеш.
Диего: Не ям боклуци.
Пффф... Някой като те харесва, не се заяжда с теб, не те дразни, не те удря. Тъй че идеята да я харесват момченцата май отпада. Щото като тръгнем да си показваме обичта, не бием наред, нали?
Btw, от цялата история ми се струва, че постъпвате супердетински. От една страна те с плоските си номерца и от друга ти с това, че много се впрягаш. Пък и да погледнем реално нещата - предизвикваш ги. Игнорирай ги и гледай какъв ще е резултата. Ако се спрат, идеално. Ако не - говори с учител/педагогически съветник/директор, щом не искаш да... как беше, да "падаш на нивото им". Успех.
Мерси за съветите, темата може да се заключи. (:
кой клас сте бе?!![]()
иначе по-добре недей да падаш на нивото им![]()
чувствам се кух като празна кофичка от кисело мляко.. шанс
7 ;d
Ми бръкни му в гащите и направи както тях, прави се на умряла.Кви са копелета.
![]()
Живей за удоволствието защото си направен от него.
ами ако имате по голями приятели да ги сплаши, иначе не бих направила тва с тела щото може да се обърканещо и да останеш без телефон, иначе мен ме харесваше един абсолютен бълхар и постоянно ме прегръщаше пък аз го ритам ли ритам пък тои веднага ме стискаше и ми изкараваше въздуха веднъж цялата почервенях, както и да е подигравах му се , обиждах го пред сички и нямаше ефект най накрая в дирекцията ии айде предопреждение за изгонваневече не смее да ме пипне
![]()
cant tell my nothing now
baby i know how to fly
nothing hold me down
im going tuch the sky
![]()
![]()
dydzzz <3
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...530&highlight=
Игнорирай ги напълно. В седми клас, всеки си показва магарията.![]()