.

Виж резултатите на анкетата: Вярвате ли на слухове за гаджето си

Гласували
40. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

6 15,00%
  • Не

10 25,00%
  • Зависи

24 60,00%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Може ли да им се вярва???

Може ли да се вярва на хората ако ти кажат нещо за гаджето ти???Например ми казаха,че гаджето ми докато е ходила с мен е ходила и с най-добрият ми приятел-вече бивш...И много други работи са ми казвали,но аз като я питам тя естествено отрича

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас
    при всеки е различно ..аз не вярвам на чужди източници и не смятам да го правя нямам съмнения в приятеля си
    If I played you like a toy?

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    Не вярвам, защото нямам повод. Имам пълно доверие на приятеля си, а и + това .. няма слухове за него.

I'm inlove with a criminal...

Никога не трябва да вярваш на слухове, и на това което хората говорат още повече, че щом си с някой ти трябва да му имаш доверие, ако му нямаш тогава проверяваш...А ти какво вярваш на хората, а не на приятелката ти ли, закакво си с нея тогава?

Попринцип не вярвам на никой, каквото и да ми говори, докато сама не си изградя мнение или не разбера, че нещо е вярно.Моето мнение си е мое и е най-важно за мен.Все пак има ситуации, в които си склонен да повярваш, но има и голямо значение кой ти го казва, защо, как, кога и многоо фактори още ..

Цитирай Първоначално написано от eDnO_MaLkO_f
    Никога не трябва да вярваш на слухове, и на това което хората говорат още повече, че щом си с някой ти трябва да му имаш доверие, ако му нямаш тогава проверяваш...А ти какво вярваш на хората, а не на приятелката ти ли, закакво си с нея тогава?
    Ами бих казал,че им вярвам,защото доста неща са се случили и тези нещо не ги чувам от един човек ,а от няколко и постоянно някой ми говори нещо за нея...ама колкото им вярвам,толкова и не им вярвам....абе с 2 думи съм адски объркан,а това за проверяването където го каза,просто не се сещам начин,по който да го сторя.Ако ти имаш някакво предложение как да я проверя ще съм ти благодарен да го споделиш

вече не .. говорат без да знаят всички измислят си разни неща и после ги разпространяват .. аз си знам най-добре всичко за него,а ако не той ще ми каже,така че ..

Ами бих казал,че им вярвам,защото доста неща са се случили и тези нещо не ги чувам от един човек ,а от няколко и постоянно някой ми говори нещо за нея...ама колкото им вярвам,толкова и не им вярвам....абе с 2 думи съм адски объркан,а това за проверяването където го каза,просто не се сещам начин,по който да го сторя.Ако ти имаш някакво предложение как да я проверя ще съм ти благодарен да го споделиш
    Ами, аз първо не познавам нито теб, нито приятелката ти незнам дали нещата, които се говорат за нея са верни или не.Ти си я познаваш най-добре, и се предполага, че трябва да знаеш какво може да направи и т.н.Най-добре една очна ставка на тези където говорат и приятелката ти и ще разбереш (ако ти се занимава с глупости де...) Пък ако толкова им вярваш на хората, кажи й до тука бяхме, и всеки по пътя си...

Супер фен Аватара на Amateur
    Зависи баце по принцип вярвам но и намирам начин дали е истина този слух!!!

Мега фен
    Град
    Earth...
    ако ти кажа че съм скачал от 10 етажен блок ще ми повярваш ли?

ето я и уловката, блока е 10 етажен, ма аз мое съм скачал от първия етаж...

Супер фен Аватара на DarknessAngel
    Град
    Шумен
    Зависи от времето, което сме прекарали заедно. Принципно ако вещата се задълбочат - не.

Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Всички лъжат.
    И хората, и гаджетата.
    В тая тема до консенсус нема да се стигне.

Зависи от това кой ти го е казал .. но ако не си сигурен/а в гаджето ти за какво изобщо си с него/я?

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Всички лъжат.
    И хората, и гаджетата.
    В тая тема до консенсус нема да се стигне.
    ем точно така си е !!
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

Хората са различни, не може да се каже на кого можеш да вярваш..
    Аз основно се доверявам на интуицията си

Попринцип не вярвах ..обаче сега гледам да проверявам всяка информация,защото се е случвало така,че някои слухове са били истина.
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си