.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Nike Total 90 Shoes

здравеите ! купих се Нике маратонки Тотал 90 за 100 лева от нике магазин.мисълта ми е знаете ли колко време ще издаржат без да се скъсат като се има предвод че ги пазя и не играя футбол с тях а само ходя

257 дена, ако ги носиш от 9 до 16 часа на ден

Цитирай Първоначално написано от antiWHAT
    257 дена, ако ги носиш от 9 до 16 часа на ден
    малко им даваш..

това не е какво да е, а Нике маратонки Тотал 90 за 100 лева от нике магазин.

за да издържат много - носи ги с Нике чорап Тотал 90 за 100 лева от нике магазин - нямат мърдане при тая комбинация.

гледах ги досега.. като за игра са супер яките.. като за излизане не ме радват особено...

^пълни сте с лафове като лайна с витамини

Освен да вентвате хейт друго не можете ли?
    Баси пропядняците, честно.
    Влизам в тоя форум и се чудя на ебааааахти злобата, ебаааахти чудото тука.
    Всеки се чуди как да остроумничи, жалко, че не му се получава.
    Евтина ирония:/

На какво се дължи? Нямате пари за найк маратонки и се дразните от тоя факт или просто сте толкова "над" тези неща, че дори не можете да отговорите на някакъв обикновен въпрос?

Прости сте.
    Дразните.

Просто казвам..

Иначе хич не ме касае найка на автора - според мен ще си издържи дълго време, все пак е марка. Повечето маркови неща са по-издържливи и човек може да ги носи поне 2 години.

Цитирай Първоначално написано от jghgh
    Нямате пари за найк маратонки и се дразните от тоя факт или просто сте толкова "над" тези неща, че дори не можете да отговорите на някакъв обикновен въпрос?
    а ти кво направи? айде, дай отговор - колко ще му издържат маратонките? ебати въпросите.

ок, я ми кажи колко издържат маратонки найк http://img.diytrade.com/cdimg/881481...x_R2_shoes.jpg

такива, само че със сива емблема...

това като цяло си е тъп въпрос... а ти скачаш колкото да има.

Цитирай Първоначално написано от plmn
    Нямате пари за найк маратонки и се дразните от тоя факт или просто сте толкова "над" тези неща, че дори не можете да отговорите на някакъв обикновен въпрос?
    а ти кво направи? айде, дай отговор - колко ще му издържат маратонките? ебати въпросите.
    plmn, на теб принципно хуморът кога ли ти се е отдавал, точно към теб беше поста ми.

А може би трябваше да прочетеш, за да видиш че отговор съм дала.. около 2 години.

antiWHAT, повярвай, не скачам колкото да има, наистина се издразних за част от секундата и нямаше как да не си напиша мнението.
    Като някакви баби пенсионерки сте, заядливи.

Пък и въпросът не е тъп,човекът е дал пари, може би дори за 1ви път си купува такива, откъде може да знае и защо да не си пита?

Цитирай Първоначално написано от plmn
    plmn, на теб принципно хуморът кога ли ти се е отдавал, точно към теб беше поста ми.

А може би трябваше да прочетеш, за да видиш че отговор съм дала.. около 2 години.
    винаги ми се е отдавал, проблема е в теб
    да, видях кво написа - 2 години - тва ли ти е отговора по темата? а защо не година, 4 месеца и 19 дни? може и 3 да са, все пак той не играе футбол!
    темата си остава безсмислена, поста ми също - може пък автора да се сети, че ние нямаме специални умения и не виждаме бъдещето - за разлика от теб.

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    той човека е задал въпрос ама е супер тъп тоя въпрос... Как може да прецениш колко време ще изкарат едни маратонки?!? Ако си ги държиш под леглото може и 20 години да изкарат, ако излизаш по някви камънаци като в стария град може и за 20 дена да идат, тва зависи от много фактори, пък може и веднага след като ги обуеш да се спънеш в някоя плочка и да ги сцепиш или отлепиш подметката.
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    той човека е задал въпрос ама е супер тъп тоя въпрос... Как може да прецениш колко време ще изкарат едни маратонки?!? Ако си ги държиш под леглото може и 20 години да изкарат, ако излизаш по някви камънаци като в стария град може и за 20 дена да идат, тва зависи от много фактори, пък може и веднага след като ги обуеш да се спънеш в някоя плочка и да ги сцепиш или отлепиш подметката.
    точно.. но дори и да каже как и къде ходи... пак никой не може му даде гаранция колко ще издържат.
    В магазина дадоха ли гаранция? 3 месеца? сметни че това е минимума

Само ще се изкажа последно, че имам навика за 3 месеца да правя обувки от битака на парцал. При марковите положението е съвсем различно - и да се спъвам в плочки, и да ги правя квото ще ги правя (понеже аз не пазя обувки), не се отлепят на 1вия ден, ако изобщо се отлепят, щото са шити или най-малкото лепилото им е качествено.

Не мисля, че от човека зависи, марковата обувка си е маркова! (поне в повечето случаи)

Тва че не гадаем с точност е вярно, но предполагам човекът е задал въпроса си за да се увери дали напразно е дал парите си, дали ще се избият за времето, през което ще ги носи. Затова не беше нужно всички да нападат и да оригиналничат.

Е, аз залагам че Найк ще издържат бая време.

m

ПИШИ НА КИРИЛИЦА!

RAYBEEZ

и аз заложих 220 лева на едно моделче подобно на това дето постнах и след 2 месеца ми се усмихна дясната обувка

Затова не беше нужно всички да нападат и да оригиналничат.
    приемам забележката

все пак е прекално относително... ако ги пази - и от битака да са пак ще поиздържат..
    друг е въпроса колко са Найк, и дали лепилото/шевовете са нещо специално.

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    за ходене не знам...принципно това са футболни обувки и би трябвало да изкарат повече

точно такива не съм взимал, въпреки че са ми ги препоръчвали

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Nike
    Grumpy old madman

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus
    Nike
    и аз не ги харесвам

Мега фен Аватара на ZipFail
    Цитирай Първоначално написано от BenSherman
    jghgh,почни да взимаш наркотици или излез да пиеш майна. ше се успокоиш и ше живееш по-леко. изнервена си (вероятно от мн учене и от това,че си грозна) и си страшно комплексирана. донт уори.
    Алкохола и опитатите са оръжия на илюминатите ! Срамота !

Цитирай Първоначално написано от BenSherman
    jghgh,почни да взимаш наркотици или излез да пиеш майна. ше се успокоиш и ше живееш по-леко. изнервена си (вероятно от мн учене и от това,че си грозна) и си страшно комплексирана. донт уори.
    Може да съм грозна, но поне не съм тъпа и от мен ще стане нещо.
    А ти кой си?
    Хаусър, националист, футбол хуул, кежуал и/или просто мишка в едно?

Странен е твоя двоен стандарт за всичко, включително за т'ва колко мразиш думата "комплексиран", а ти сам я употребяваш.
    ХА! Поне си докажи твърдението, тъй като от моите постове, за разлика от твоите, не личат комплекси.. Може да са изнервени, изнежени и пр., но не и комплексирани. Най-малкото защото не се самоизтъквам, само да за блесна в моите си очи - нещо което ти под път и над път правиш във всяка тема, явно защото не се намира някой, който да те похвали.

Оня ден ми направи впечатление твоя пост за конспирациите - как всички били програмирани да харесват едно и също нещо и да мразят и отритват другите неща и техните последователи.
    Ти самият си такъв, само това ще ти кажа.

Колкото и да наричаш другите подчовеци, ти самия си такъв - друсалка с "много амбиции и много ценности", но само на думи. Нали мразиш NWO вe, нали мразиш положението в БГ. А кво правиш? Седиш си на топло и само се оплакваш. Или не, бъркам - друсаш, крадеш шалчета, сриваш някви входове.. голям си Предаваш собствените си ценности и принципи, ако ги имаш изобщо, освен като просто буквички в някъв форум.. Човек на двойния стандарт си, жалкo.

Наричаш другите зомбирани по форума, а ти самия след нз си колко бана пак си тук, а имам чувството че тук ти е и единственото поле, където можеш без да ти разбият чутората да нареждаш всичко живо, за да се издигнеш в собствените си очи, да се хвалиш сам себе си с някакви супер идиотски аргументи, като например че имаш оригинални снимки от партистарс.. <- много солидно, нали Повърхностен си!, иначе се смееш на такива хора, на моладжии и пр. Странно е!
    Творците били бавни, интелигентните хора били бавни, а не се осъзнаваш как с тези думи приличаш на всички програмирани, които харесват нестойностните неща (наложени от NWO ест. ) Иначе го играеш някъв емоционален, загрижен човек, който страда по злия изкривен свят... ХАХАХ

Ем, живей си леко. Друсай си.
    Много жалък човек си откъдето и да го погледнеш.

Дългият ми пост беше само за да опиша колко си гнусен. Не че от време на време не вадиш по някое умно заключение, което сам в последствие предаваш

Мега фен Аватара на machoka
    тая утайка на обществото повече няма да пише в този форум.

osтанаха велики умове и аристократи...

Цитирай Първоначално написано от antiWHAT
    osтанаха велики умове и аристократи...

всъщност BenSherman кои правила наруши?

абе всички нарушаваме правилата на форума

84 дена 21 часа и 14 секунди

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си