.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Супер фен Аватара на Transform

Цъкни ! Тоuch Screen

Искам да попитам и ще помоля за сериозно отговори:
    Доволни ли сте от телефоните с тъчскрийн,и добре ли да се ползва писалката (винаги) ,защото съм чувал че се драскал екрана?
    Някой ако има такъв да каже какъв е,от колко време го има и т.н. ?
    С какво се почистват тези GSM?

Ами аз си купих touch protector и не се драска..За 5530 ми излезе 6 кинта огледален(има матов за 7 и обикновен за 5).Странно за тоя малък телефон, дадох 6 кинта за една лентичка, а в САЩ за Apple Iphone(който е по-голям)цената е 0,75$ (видях го в ebay)

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    Аз имам с touch screen LG KP 500 много добър телефон , аз повечето пъти не ползвам писалка ама като ползвам не се драска .. как ше се драска бе ?
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

То ако се драскаше, нямаше да има писалки

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    Цитирай Първоначално написано от Reaper93
    То ако се драскаше, нямаше да има писалки
    +1 точно
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Град
    На една звиздичка
    Тея дето са със топлинен сензор са мн. по добри .
    Айпод тъча е много добър. Имам такъв от година близо и му няма напълно нищо! Супер е. За другите вече не знам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си