- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Цъкни ! Тоuch Screen
Искам да попитам и ще помоля за сериозно отговори:
Доволни ли сте от телефоните с тъчскрийн,и добре ли да се ползва писалката (винаги) ,защото съм чувал че се драскал екрана?
Някой ако има такъв да каже какъв е,от колко време го има и т.н. ?
С какво се почистват тези GSM?![]()
![]()
Ами аз си купих touch protector и не се драска..За 5530 ми излезе 6 кинта огледален(има матов за 7 и обикновен за 5).Странно за тоя малък телефон, дадох 6 кинта за една лентичка, а в САЩ за Apple Iphone(който е по-голям)цената е 0,75$ (видях го в ebay)![]()
Аз имам с touch screen LG KP 500 много добър телефон , аз повечето пъти не ползвам писалка ама като ползвам не се драска .. как ше се драска бе ?![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
+1 точноПървоначално написано от Reaper93
![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Тея дето са със топлинен сензор са мн. по добри.
Айпод тъча е много добър. Имам такъв от година близо и му няма напълно нищо!Супер е. За другите вече не знам.
![]()