.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна

Hitune T68/Touch screen-проблем

Хора имам ето такъв телефон/Hitune T68/.От поне 2години и половина.1 година вече не го ползвам ,защото touch screen-a му се заключи и не мога да го отключа.Някакси съм го заключил.С копчетата пробвах на всякъде да го отключа ,но не намерих нито място откъдето да го отключа в настройки ,нито пък някаква комбинация...

Ето го телефона...

По точно,първата снимка...

Пълна Скайп Функционалност

WINDOWS MOBILE 6.0, Skype
    Дисплей: сензорен 2.8" TFT, 240x320 (QVGA)
    Камера: 2.0 MPixels
    Bluetooth, JAVA games
    Слот за памет: Micro SD + 512MB
    Батерия: 1500Mah
    WINDOWS MOBILE 5.0
    GSM 900/1800
    Дисплей: сензорен 2.8" TFT, 240x320 (QVGA)
    Камера: 2.0 MPixels
    Размери: 115*58*16MM, Тегло: 101g
    Bluetooth, JAVA games
    GPS: Необходим е външен Bluetooth GPS приемник
    Софтуер: Word, Excel, Power Point, PDF, MSN, Outlook
    SMS и MMS - без лимит, до запълване на MicroSD картата
    MP3 Player: mp3, midi, wav, wma, amr
    MP4 Player: 3GP,MP4,AVI,ASF,WMV,RM
    GPRS, WAP
    Слот за памет: Micro SD + 512MB
    Батерия: 1500Mah

Как да си отключа touch screen-a?
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Търсих в гугъл, ама нищо не намерих..Тоя телефон го виждам за първи път

Голям фен Аватара на dakata123
    Град
    моя сибствен град
    Допитай се до някой, който е имал такъв телефон, или до специалист

Град
    Варна
    Все пак ,колко може да ми вземат за преглед и да го оправят ???

П.П.Спешно е.Счупих си дисплея на новия и сега съм с още по-стар от 1996г. един Siemens .Не знам как е издържал до сега,но трябва да му зареждам батерията всеки ден и това много дразни...
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.

Отиди и питай в някой магазин, колко пари щи вземат, и също кажи и какъв е проблема

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    Цитирай Първоначално написано от MaGuSs
    Все пак ,колко може да ми вземат за преглед и да го оправят ???

П.П.Спешно е.Счупих си дисплея на новия и сега съм с още по-стар от 1996г. един Siemens .Не знам как е издържал до сега,но трябва да му зареждам батерията всеки ден и това много дразни...
    Отиваш в някой сервиз и питаш колко ще ти вземат казваш им какъв е проблема и т.н. иначе ние нищо не можем да направим
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Град
    Варна
    ХахаххахХАхахАХАХхахахХАх а.Егати прецаканата работа."Тайвански работи не ремонтираме " .Вообще аз много се прецаках...като си го взех..Казаха ми ,че ако се отворят телефон произведен в държави с хора ,които имат дръпнати очи ,не можели да ги сглобят после ,дори и проблема да се оправи...

П.П.Разбрах,че в магазините на мтел,нокиа,... приемали телефони за рецеклиране...А дали дават нещо като го занеса там /пари,друг телефон ,но на по-малка стойност.../ ???

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    ХахаххахХАхахАХАХхахахХАх а.Егати прецаканата работа."Тайвански работи не ремонтираме " .Вообще аз много се прецаках...като си го взех..Казаха ми ,че ако се отворят телефон произведен в държави с хора ,които имат дръпнати очи ,не можели да ги сглобят после ,дори и проблема да се оправи...

П.П.Разбрах,че в магазините на мтел,нокиа,... приемали телефони за рецеклиране...А дали дават нещо като го занеса там /пари,друг телефон ,но на по-малка стойност.../ ???
    .....
    Еми не знам май-даваха някакви телефони на половин цена на твоя ,нещо такова беше ..
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Мисля, че не...А тва, че не ремонтирали такива телефони са пълни глупости , просто не са виждали такъв и незнаят как да го оправят

"MaGuSs" - Свали си от >>>"тук"<<< упътването (Manual-а) за работа и ескплоатация на телефона! В него си пише абсолютно всичко, как и от къде се прави!

Успех от мен!

Град
    Варна
    Никъде не пише как да се включи tauch screen-а.Явно се е наебал...Корeйска марка -Hitune...Ще отида и в сервиза на М-тел да видя там какво ще ми кажат....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си