.
Затворена тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

koi shte kandidatstva v muzikalnoto?

az 6te v 7 klas ima li drugi
    ?

Мега фен Аватара на ameli
    пиши на кирилица

тва музикалното къде го има..само Варна? ако да.. няма да влизам там, щото знам, че няма да се реализирам
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Музикалното в Варна е едно от най добрите училища. Казвам го, защото познавам доста хора. Там се влиза, за да се изучиш, да научиш, за да можеш да влезеш после най вероятно в Академията в Пловдив, какво повечето правят. Там може да се реализираш. Нали се сещаш, че все пак трябва да имаш опит в едно или друго нещо за музикалното? Неможе да влезеш ей така, защото ти се досвирило на пиано, или ти се допяло. В такъв случай можеш да отидеш в Хуманитарна, с профила Музика, Хореография и т.н. Както и в Елин Пелин. Музикалното имат твърде висока летва.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Да не става въпрос за НМУ "Любомир Пипков" ? Имам познати там, доста ги натягат да пеят , да учат и т.н. Имат по 6-7 профилиращи предмета - солвеж , хармония, теория, инструмент, хорово пеене , и знам ли ги какви още .. После отиваш в НМА или в чужбина .

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от ameli
    пиши на кирилица

тва музикалното къде го има..само Варна? ако да.. няма да влизам там, щото знам, че няма да се реализирам
    В Котел също има, води се за едно от добрите ...

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Вече втора тема на Латиница Предлагам някой модератор или админ да се намеси...

П.П.Музикалното ВЪВ Варна е едно от най-добрите в страната.Вие к'во ми говорите/немало се реализирам/.Аз щях да влизам там с изобразително изкуство ,но се отказах.И влязах в МГ...

НУИ ”Добри Христов” - Варна
    Училището разполага с 3 концертни зали /100, 80, 60 места/, 28 кабинети за индивидуална и специализирана подготовка, 12 класни стаи, 2 компютърни кабинети, 3 кабинета за камерна музика и оркестри, богата библиотека, физкултурен салон и игрище, балетна зала.
    В дневна форма на обучение са ученици от I до ХІІ клас, в специализирана форма на обучение - предучилищен клас. Изучават се 26 специалности в 3 профила: музика /всички класически и народни инструменти, класическо, поп и джаз, народно пеене/, танцово изкуство /балет/, изобразително изкуство - изящен профил.
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Кирилицата е задължителна ! Препоръчвам на автора да прочете правилата на форума.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си