- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Общувате ли с телевизора си ?
На дядо ми няма равен особено пък ако дават мач..
и вика мн силно и само се стряскам
![]()
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
Ами само се дразня понякога и си говоря на себе си нещо.![]()
същотооПървоначално написано от xKiFlA
![]()
![]()
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Да, понякога, ама той не ми отговаря винаги ..![]()
![]()
![]()
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
ем чи то и аз съм същата като тебееПървоначално написано от nefchi_bs
Редовно .. особено когато гледам волейболен мач! Винаги има реплики от сорта на "Айде Матееееееей!!!" илии "Ее .. нищо Влади другия път .."!![]()
И аз съм така.Първоначално написано от brokeninside13
![]()
![]()
![]()
Оh, Yeah !!Първоначално написано от brokeninside13
.. и аз така .. С телевизора, телефона, компа etc. , понякога и с плакатите на стената .. ама тук вече трябва да съм на върха на лиготията си
![]()
.. Случва се често като гледам някой филм да почна да си говоря с някой от героите, при някой диалог и става супер смешно.. после не мога да спра да се хиля
![]()
![]()
![]()
*сън*
Често му тегла някоя майна за някое тъпо предаване или вечер преди да легна като гледам нещо интересно и изведнъж като пуснат реклами и ме откажат.
Ооо, много често. Пресен случай, мача Левски - Лил .. толкова цинизми не съм изричала през целия си скромен 14 годишен живот колкото онази вечер. А, и освен на телевизора и на компютъра се случва да си говоря. При него се стига и до насилие понякога
.
И в а й л о :*
ами предпочитам сама да си говоря и да си отговарям ..![]()
Don`t guve a fuck ! xaxa
Първоначално написано от brokeninside13
![]()
и аз така особено с компа направооо подлудява ме
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Ако съм сама се чувствам странно, но нямам нищо против да си говоря с телевизора, когато има още някой в стаята. Хубаво е да знаеш, че поне някой те слуша, дори да не е този на когото говориш.![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
абе аз си говоря с дръвчета,мебели,цветя....и хораа тв-то грамна и оттогава съм без него
![]()
Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Копеле, къде ще копаем?". XD
момиче
Е как?! Аз с телевизора всичко си споделям.Чудесен слушател, няма как да те прекъсне, стига да го включиш на muteбазик.. ем не на мен не ми се случва
![]()
Sasuke Uchiha!![]()
---------------------------------------------
We'll keep our red flag high!'Cause Manchester United will never die!![]()
--------------------------------------------
Женско съм!
Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
![]()
![]()
![]()
My friend: Do you believe in second chances?
Me: No. I believe that life sucks...And then you die.
Just a person,who's dreams didn't came true.It's just a matter of time...I gues.
И ние с моя ТВ често си приказваме... например като вида тая реклама : Къде е млякото? и като му кресна В НА МАЙКА ТИ ПУТКАТА и той като се сдухва мн. яко![]()
![]()
Който нож вади , от нож умира!
Доста често..преди време с майка ми гледах на стани богат реклама и не знам какво точно казаха, но хипер много ме изнерви и аз се изпуснах тогава за първи път и казах абе селяндур **й да ядеш к'во си вреш носа,където не ти е работата и майка ми ме загледа едно странно и вика ' браво бе ' ..![]()
For some people life is only black & white – from time to time some gray tones…There is nothing wrong with the rainbow you are either colorblind or you are not brave enough to see the beauty of the life and all the colors that exist.Life without color is no life to live.
да бе ,много често![]()
![]()
Хора говорете си с квото искате ако щете и с кучето нас какво ни бърка ,господи![]()
Това ме изкефиПървоначално написано от TVDQueen
![]()
![]()
![]()
иначе... не ми се случва![]()
![]()
Вие сериозно ли ?!
![]()
![]()
Извинявам се за правописните грешки, не винаги имам време да си проверявам! Момче съм!
![]()
![]()
![]()
Не общуваме, защото само аз му говоря, но той не ми отговаря.![]()
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !