- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Общувате ли с телевизора си ?
Например преди малко даваха една рекламаедин казва "аз управлявам парите си с банка пиреус" мисля че беше ,и аз казвам ама ейтака на глас "ами като имаш пари ще ги управляваш,ако немаш к'во ше управляваш"![]()
.Просто ми става нещо,или когато давят някой прави нещо което ме дразни и аз му викам, "абе педал мн си тъп бе"
![]()
Или нещо от сорта,при вас случва ли се ?
Темата е съвсем сериозна
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
е ние с него телепатично си общуваме. Аз наум ги нареждам всички от сериалите и от рекламите, а той горкичкия седи в ъгъла и като наказан
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Първоначално написано от ecstazy
![]()
![]()
![]()
![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Ми аз и на компютъра си говоря - а тръгни бе мама ти стара![]()
Случвало се е някой от предишните PC-та да бъдат заплашвани, че ще хвръкнат през прозореца също...![]()
Lexynnka
О да и аз общувам с телевизора..
Особено майка ми като си пусне Биг брадър фемилито и само ги псувам![]()
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Да обшуваме си редовно с телевизора,компютъра,котка та дори и мебелите ...![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Първоначално написано от ecstazy
+1![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I'm inlove with a criminal...
Ами, ако гледам футбол понякога се случва или като играя няква комп. игра и ако много се нанервя и се случва да наредя нещо, ако няма никой наоколо. Иначе попринцип съм от сдържаните и не се дразня от такива неща ...
НЕ!
И с телевизока и с компютъра.... и с телефона ми.Обащо взето с всичко си общувам аз
![]()
Аз само псувам водещите!![]()
![]()
![]()
Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!
Е не стоя да си говоря с телевизова по цял ден я. Просто се случва да изкоментирам нещо, което ме дразни. Ама примерно няма да седна и да почна да си говоря с Мюсю Рушел я.![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
ъм... мачове по тв не гледам.. ама на компа... викам накъде да подават![]()
Редовно,ако го нямаше нз какво щях да правя
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Първоначално написано от nefchi_bs
+1Първоначално написано от UNITED
![]()
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
и аз съм така..особено с телефона, като ми съобщава, че скоро ще падне батерията-разбрах бе простак,млъкни вече..или ох добре ще чакам..ама хайде по-бързо моля те (като ме кара да чакам)..на рекламите по тв също-като задават някакви въпроси помежду си..Първоначално написано от brokeninside13
![]()
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
++Първоначално написано от L0ST
![]()
![]()
.. а по тв като почна да псувам рекламите...![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn